FONTOS A nyelvünkbe van kódolva a siker: előbb leszel gazdag, ha ilyen nyelvet beszélsz?
Prémium

Az Axiom Alapkezelő Aplus alapja a legjobbak között (x)

PR cikk
2019-ben az Axiom Aplus Abszolút hozam alapja 9,1 % hozamot ért el.

Az Axiom Alapkezelő Aplus alapja az abszolút hozamú alapok között a 10 legjobb teljesítményű alap közé került 2019-ben. Az alap elsősorban a devizaopciós piacon eszközöl befektetéseket. Más hasonló, kifejezetten erre a szegmensre specializálódott alap nincs a magyar piacon. Az Axiom kollégái hisznek abban, hogy ez az alap az intézményi és privát banki portfoliók része kell, hogy legyen, hiszen hosszú távon is tud kimagasló hozamot biztosítani a befektetőknek, és a diverzifikált portfoliók kiemelkedő része lehet. 2019-ben az alap 9,1%-os hozamot ért el. 2018. júliusában indult az alap, és ha ettől az időponttól nézzük teljesítményét, akkor az abszolút hozam kategóriában a negyedik legjobb helyezést érte el 2019 végéig, 7,2%-os éves hozamával.

Axiom_10_jan_preview-2_750
Koncz Péter és Zakár Tivadar, az Axiom Alapkezelő portfolió menedzserei.

Koncz Péter az Axiom Aplus portfoliómenedzsere hosszú évek óta foglalkozik a devizaopciós befektetésekkel, és ezen területen az elmúlt 5 évben kimagasló, 10-20% közötti éves hozamokat tudott elérni a befektetőknek.

Az Axiom Alapkezelő a hazai piac egy speciális szegmensében tevékenykedik, az opciós ügyletekkel való kereskedés specialistája, niche piaci szereplő. Az egyik legifjabb, de egyben legrutinosabb szereplője a magyar vagyonkezelői piacnak.

Az Axiom Alapkezelő kollégái több tíz éves tapasztalattal rendelkeznek a befektetési, vagyonkezelési területen. A cég vezérigazgatója Schuszter Péter több mint 25 éve a hazai piac meghatározó szereplője, korábban számos vezetői pozíciója mellett a Budapesti Értéktőzsde igazgatósági tagja is volt, valamint a BAMOSZ elnökségi tagja.  A portfoliómenedzserek Koncz Péter és Zakár Tivadar szintén több mint 10 évet töltöttek el befektetési területen. Koncz Péter banki környezetben szerzett tapasztalatot a devizaopciós befektetésekről, ezt megelőzően befektetési banki területen dolgozott. Zakár Tivadar több egyetem elismert oktatójaként tanította hosszú éveken át a befektetési és pénzügyi ismereteket, majd multinacionális környezetben elsősorban a részvényopciós piacon szerzett nagy tapasztalatot. Az operációs vezető, Molnár Tímea különböző biztosítóknál, alapkezelőknél szintén hosszú időt töltött el. Természetesen a kontrollfunkciókat tekintve is elmondhatjuk, hogy a megfelelési vezető, belső ellenőr és kockázatkezelő pozíciókat szintén olyan személyek töltik be, akik a hazai befektetési területen a legjobbak közül valók.

A cég többségi tulajdonosa Emőri Gábor hosszú távon elkötelezett az Axiom Alapkezelő működésével kapcsolatban. Személye önmagában kellő garanciát és biztonságot nyújt az ügyfélközpontú gondolkodásban. Egyben ő maga is befektetője az Axiom Alapkezelő több alapjának, így az Axiom Aplus alapnak is, ami mutatja a bizalmát az alapkezelő kollégáinak szakértelmével szemben, és ezzel ő maga is vállalja az alap befektetéspolitikájának a kockázatát.

A cég vezetői, munkatársai a hosszú-hosszú évek alatt megszerzett tapasztalatukkal, ismeretükkel és prudens működésükkel komoly bizalmat jelentenek egy olyan területen, ahol a bizalom megszerzése hosszú folyamat eredménye, de elvesztése pillanatok műve lehet. A vagyonkezelésben a hosszú távú bizalom, a jó hozamok és a magasfokú kockázatkezelés az, ami meghatározza a cégek sikereit.

Axiom_10_jan_preview-3_750
Axiom Alapkezelő vezető munkatársai, Schuszter Péter vezérigazgató, Molnár Tímea operációs vezető, Koncz Péter és Zakár Tivadar portfolió menedzserek.

Az Axiomnál tehát a bizalom mellett megjöttek a jó eredmények, jó teljesítmények. Megbízható, szakértő kollégák, magas hozamok. Ezek azok a tényezők, amik sikerre viszik az alapkezelőt.

Az Axiom Alapkezelő hosszú távon is azokban a szegmensekben kíván működni, ahol a tradicionális vagyonkezelők nincsenek jelen. Ezzel a filozófiával olyat tud megvalósítani, ami komoly hozzáadott értéket jelent a befektetőknek.

A cég a közösségi médiában is egyre komolyabban jelent meg, de itt is erősítésre lehet számítani, és így a blog és facebook oldalukon is komoly megjelenések várhatóak.

(x)

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
lidl áruház