Prémium

Óriási választék az 5%-os áfás lakásokból (x)

PR cikk
Egyedülállóan széles választékot kínál a még 5%-os áfával elérhető új otthonokból Magyarország vezető lakásfejlesztője, a Cordia. A Budapest legvonzóbb helyszínein található lakások már 1-1,5 év múlva birtokba vehetőek, hiszen az építkezések előrehaladott állapotban vannak.
CRD 5% banner kivalasztott_20200121

Különleges ajánlattal indítja az évet Magyarország legnagyobb lakásfejlesztője, a Cordia. A vállalat közel 900 olyan lakást kínál Budapest legnépszerűbb helyszínein – a pesti Duna-part szomszédságában, a VIII. és a IX. kerület megújuló területein, a XIII. kerület egyik legzöldebb környékén, valamint a XI. kerület zöldövezetében -, amelyeket az immár általános 27% helyett csupán 5%-os áfa terhel. A vevőket rendkívül széles választék várja, a garzonlakásoktól az ötszobás családi otthonokig, a 28 négyzetméteres lakásoktól a 150 négyzetméteresekig.

Ez nem minden, hiszen a lakóépületek kivitelezése javában zajlik, így a tulajdonosoknak nem kell éveket várniuk új otthonukra. A tervek szerint a lakások 1-1,5 éven belül elkészülnek, de vannak olyanok is, amelyeket már idén ősszel átadnak. A lakások közös jellemzője, hogy mind saját lakhatásra, mind bérbe adásra, azaz befektetésre kiváló választást jelentenek, hiszen ideális elhelyezkedésüknek köszönhetően egyszerű bérbeadhatóságot, valamint magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

170531-Bacso-utca-1-B

Ekkora, közel 900 lakásból álló, 5%-os áfakulccsal kínált portfólióra egyetlen más piaci szereplőnél sincs példa, ráadásul a hamarosan bejelentendő új projektekkel együtt bőven 900 felett lesz ez a szám. A Cordia piaci súlyát jól jelzi, hogy a Budapesten elérhető, 5%-os áfával megvásárolható lakások ötödét ez a fejlesztő kínálja. Két városrészben ennél is nagyobb ez az arány: a IX. kerületben az 5%-os kínálat negyedét, a XIII. kerületi Marina parton pedig több mint a felét jegyzi a Cordia.

Ez utóbbi területen épül a Marina Life 2 és – közvetlenül a Duna-parton – a Marina Portside. Itt található a Marina part parkosított sétánya, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a budai hegyekre. Sétatávolságra van a Duna Plaza, de kiválóak a közlekedési lehetőségek is. A Young City 3 szintén a XIII. kerületben található, a belváros közelében, az Árpád-híd szomszédságában, a kerület egyik legzöldebb részén. Az 5%-os portfólióba tartoznak a Corvin-negyedhez hasonlóan megújuló IX. kerületi Millennium-negyedben, a Duna-parttól sétatávolságra épülő Akadémia Garden otthonai, valamint legnépszerűbb belvárosi szórakozóhelyek közelében, egy csendes mellékutcában található Centropolitan lakásai is. Azok is számos lakásból válogathatnak, akik zöldövezetbe költöznének: a Sasad Resort modern, új építésű, kertvárosi otthonai Budán, a XI. kerületben, a Rupphegy természetvédelmi területtől néhány perc sétára találhatóak.

Ha válogatna a mindössze 5% áfával elérhető lakások széles választékából, látogasson el a Cordia oldalára!

(x)

ensz genf
orvos maszk koronavírus kórház getty stock
ljubljana_szlovenia_var
kásler szlávik oltás vakcina koronavírus_kásler facebook

Holdblog Sokat fizetünk

Kiket és miért keresünk? A HOLD életének új növekedési és minőségi szakaszába lép Korszerűsíti működését...

Kiszámoló Ez történt a héten

Az amerikai külkereskedelmi egyenleg újra tovább romlott novemberben. A havi 99 milliárd dolláros áruhiányt csak némileg...

Holdblog Értéktelenedő pénz

A pandémia évei a pénz nyomtatásának (elértéktelenedésnek) évei voltak, ez vélhetően nem újdonság, hiszen...

2022. február 22.
Portfolio Agrár Klub: Sorsdöntő év következik? - A magyar agrárium kilátásai 2022-től
2022. február 24.
Private Investor Day 2022
2022. április 6.
Agrárium 2022
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
Online előadás
Hosszú távú portfólió építés ETF-ek segítségével, osztalékrészvények, gyorsnövekedésű részvények.
Online előadás
Milyen részvényeket érdemes most venni?
Jakab Ákos, a Raiffeisen Bank vállalati és befektetési banki üzletágvezetője