Prémium

7%-os garantált hozamú ingatlanbefektetés, akár kedvezményes hitelből (x)

PR cikk
Mit jelent a „garantált hozam”? Hogyan igényelhető?

A Magyarországon még kevéssé ismert ingatlanbefektetési konstrukciót az InvestHouse ingatlanfejlesztő cégcsoport kínálja a pécsi prémium kategóriás, Golden Corner lakóparkban lakást vásárló ügyfeleinek: bérleti garancia szolgáltatásuk keretein belül a lakás bruttó vételárának 7%-áért bérlik vissza az adott ingatlant. A befektetés így a bérleti garancia időtartama alatt (mely standard esetben 5 éves, de a befektetés mértékétől függően 7 évre hosszabbítható) teljesen kockázatmentes. Az országban egyedül már a kivitelezés időszakában is érvényesíthető a hozam 50%-a, adott feltételek mentén.

Med center Merged logoval_decentralizálva_kicsi

Miért érdemes Pécsett befektetni Budapest helyett?

Pécsett, a Tudományegyetem élvonalbeli nemzetközi képzésein, kiemelten az Orvosi Karon tanuló külföldi diákok száma dinamikusan nő, így az Egyetemvárosban nagyon magas a kereslet a jó minőségű, új építésű ingatlanok iránt, melyet a kínálat nem tud kielégíteni. A prémium ingatlanok bérleti díjai stabilan erősek, sok esetben budapesti szintűek, viszont a vételáruk alacsonyabb, mint a fővárosban, így ár-érték arányuk kedvezőbb. A rövid távú lakáskiadás nem jellemző a városban, így a korábbihoz hasonló esetleges vírus- vagy egyéb szükséghelyzet sem rontja a megtérülést.

Hitelből nyereséges beruházás?

A már két hónapja elérhető, a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram Hajrá! nevű terméke a KKV szektor részére nyújt segítséget kedvező kamattal – 2,5% - akár ingatlanberuházásokra történő felhasználhatósággal is. Ez az előnyös hitelforma megnyitja a lehetőséget vállalatok részére, könnyen refinanszírozható és nyereséges formában, ha az itt ajánlott pécsi befektetési formát választja.

Milyen extra szolgáltatások járnak a befektetése mellé?

Az ország bármely pontjáról, vagy külföldről is elérhető a bérleti garancia, mivel teljes körű és ingyenes lakásmenedzsment szolgáltatással lefedik az ingatlanbefektetéssel kapcsolatos összes feladatot a lakáskiadástól a karbantartásig, így ügyfeleiknek nincs tennivalójuk a konstrukció időtartama alatt ingatlanukkal. A lakás optimális berendezése is megoldott igény szerint, külön megállapodás alapján.

Hol érhetők el?

Személyes konzultációért pécsi irodájuk várja ügyfeleiket, előzetes bejelentkezés alapján, illetve telefonon, és emailben is adnak tájékoztatást.

Email: info@investhouse.hu Telefon: +36 70 660 5000

www.investhouse.hu

(x)

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13