Prémium

7%-os garantált hozamú ingatlanbefektetés, akár kedvezményes hitelből (x)

PR cikk
Mit jelent a „garantált hozam”? Hogyan igényelhető?

A Magyarországon még kevéssé ismert ingatlanbefektetési konstrukciót az InvestHouse ingatlanfejlesztő cégcsoport kínálja a pécsi prémium kategóriás, Golden Corner lakóparkban lakást vásárló ügyfeleinek: bérleti garancia szolgáltatásuk keretein belül a lakás bruttó vételárának 7%-áért bérlik vissza az adott ingatlant. A befektetés így a bérleti garancia időtartama alatt (mely standard esetben 5 éves, de a befektetés mértékétől függően 7 évre hosszabbítható) teljesen kockázatmentes. Az országban egyedül már a kivitelezés időszakában is érvényesíthető a hozam 50%-a, adott feltételek mentén.

Med center Merged logoval_decentralizálva_kicsi

Miért érdemes Pécsett befektetni Budapest helyett?

Pécsett, a Tudományegyetem élvonalbeli nemzetközi képzésein, kiemelten az Orvosi Karon tanuló külföldi diákok száma dinamikusan nő, így az Egyetemvárosban nagyon magas a kereslet a jó minőségű, új építésű ingatlanok iránt, melyet a kínálat nem tud kielégíteni. A prémium ingatlanok bérleti díjai stabilan erősek, sok esetben budapesti szintűek, viszont a vételáruk alacsonyabb, mint a fővárosban, így ár-érték arányuk kedvezőbb. A rövid távú lakáskiadás nem jellemző a városban, így a korábbihoz hasonló esetleges vírus- vagy egyéb szükséghelyzet sem rontja a megtérülést.

Hitelből nyereséges beruházás?

A már két hónapja elérhető, a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram Hajrá! nevű terméke a KKV szektor részére nyújt segítséget kedvező kamattal – 2,5% - akár ingatlanberuházásokra történő felhasználhatósággal is. Ez az előnyös hitelforma megnyitja a lehetőséget vállalatok részére, könnyen refinanszírozható és nyereséges formában, ha az itt ajánlott pécsi befektetési formát választja.

Milyen extra szolgáltatások járnak a befektetése mellé?

Az ország bármely pontjáról, vagy külföldről is elérhető a bérleti garancia, mivel teljes körű és ingyenes lakásmenedzsment szolgáltatással lefedik az ingatlanbefektetéssel kapcsolatos összes feladatot a lakáskiadástól a karbantartásig, így ügyfeleiknek nincs tennivalójuk a konstrukció időtartama alatt ingatlanukkal. A lakás optimális berendezése is megoldott igény szerint, külön megállapodás alapján.

Hol érhetők el?

Személyes konzultációért pécsi irodájuk várja ügyfeleiket, előzetes bejelentkezés alapján, illetve telefonon, és emailben is adnak tájékoztatást.

Email: info@investhouse.hu Telefon: +36 70 660 5000

www.investhouse.hu

(x)

qr-kód bankkártya fizetés
fiatalkori munkanelkuliseg magyarorszag meglepo jarasok200713
newyork stock exchange
usa kongresszus vihar kormány parlament szenátus felhő sötétség amerika
teslamodelu
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Nehéz részvényt választani? Kereskedj akkor a legnagyobb tőzsdeindexekkel!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
2020. szeptember 3.
Financial and Corporate IT 2020
2020. szeptember 9.
Sustainable World 2020
2020. szeptember 10.
Property Market RELOADED 2020
2020. szeptember 10.
Lakás Konferencia 2020
03_NHP 2020 nyár_Portfolio GettyImages-453627695