Prémium

Belváros kontra külváros? (x)

PR cikk
Itt nem kell választani, ha minőségi otthont keresünk.

A XIV. kerület az elmúlt (főként) két évszázad városfejlesztéseinek hatását mindmáig erősen őrzi. A historizmus és a szecesszió jegyeit magán hordozó villaépületek, a forgalmas utak és idilli utcák egyvelege festi egyedire a kerület hangulatát. Különleges építészete mellett lüktető zöld övezetnek számít, és Budapest legnagyobb összefüggő zöld parkja, nevezetesen a Városliget is itt található. Zugló nagyon közel fekszik a belvároshoz, és Budapest egyéb területeivel való összeköttetése és közlekedési kapcsolatai is rendkívül jók, így nem csoda, hogy sok lakáskereső felfigyel rá.

zuglo_14

Külvárosi idill a belvárosban

Az elmúlt hónapokban egyre több alkalommal vált hangsúlyozottá, hogy immunerősítő hatással bír a levegőn és zöld környezetben eltöltött idő. Ennek köszönhetően egyre többen keresnek kerttel vagy belső parkkal rendelkező otthonokat. Zuglóban lényegesen kevesebb új építésű lakással találkozunk a főváros többi népszerű pontjaihoz képest, viszont azért találni rá példát.

A Metrodom Zugló társasházban találhatók olyan földszinti lakások, amelyeknek saját kertje is van, így valódi külvárosi életérzésben lehet részünk a főváros közepén. A Metrodom Zugló lakóparkban emellett közösségi nappalit és belső parkokat is találunk, relaxációra alkalmas ligettel, ahol akár grillezni is lehet, és még a gyerekek is jól érezhetik magukat a biztonságosan kialakított játszótereken.

zuglo_06

Érdemes odafigyelni a részletekre is

A zöld környezet mellett a műszaki minőség is fontos tényező. Kevés lakáskereső veszi figyelembe, hogy egy régi építésű, már erősen felújításra szoruló lakóingatlan megvásárlása után mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha modernizálni akarjuk azt. Ez hosszú távon nézve sokkal magasabb kiadásokat jelent, és az eredeti költségkeretünket is jóval meghaladhatja.

A Metrodom Zugló új építésű lakópark esetében a kényelmes lokáción kívül a magas minőségű műszaki megoldások is az otthonok részét képezik. A Metrodom technikai fejlesztéseinek köszönhetően hazaérkezésünkkor a kapu már automatikusan kinyílik az arcfelismerő funkciónak köszönhetően, a lakásokba beépített okosotthon rendszer révén pedig magától felkapcsolódik a villany, ha belépünk, vagy éppen le, ha kilépünk egy helyiségből, és nem csupán energiát spórol meg, hanem a költségeinket is lejjebb szorítja.

A hiánypótló beruházásnak köszönhetően tehát a város centrumában lévő Zuglóban is találhatók új építésű otthonok csendes, zöld környezetben, amelyek még okosak is.

(x)

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek