Prémium

Magyarországi premier: Először képviselteti magát szakmai eseményen a TikTok nemzetközi csapata (x)

PR cikk

Nemzetközi Top Speaker-ek váltják egymást az idén jubileumi 20. születésnapját ünneplő BrandFestival színpadán, október 28-29-én a Cinext Etele-ben. Több mint 100 előadó, számos nemzetközi szakember boncolgatja a Viselkedés-tudomány ernyőkoncepció mentén a márkaélmény-fokozás és a fogyasztói bevonás izgalmas kérdéseit, jelenségeit. Magyarországon először képviselteti magát szakmai eseményen a TikTok nemzetközi csapata.

A BrandFestival idei programjának célja, a Viselkedéstudomány (viselkedés-közgazdaságtani/pszichológiai) jelenségek márka-szintű bemutatása.

A „fogyasztói döntések” mögötti valódi motivációk megértésében segít a viselkedési-közgazdaságtan, amely mára egyre nagyobb teret kap az üzleti döntéshozatal és a reklámkészítés gyakorlatában.

Olyan ismert márkák alkalmaznak viselkedéstudománnyal foglalkozó szakembereket, mint a biztosítási iparág Revolutja-ként emlegetett Lemonade, a Spotify, Facebook, Instagram, Netflix, Apple, a World Bank, az Amazon, a Headspace, a Disney parkok és a Disney+.

Számos kognitív torzítás létezik, ami nagyban befolyásolja fogyasztói énünket, vásárlási döntéseinket. Az egyik ilyen a társadalmi bizonyítékok elve (socal proof). Döntési helyzetben az emberek sok esetben mások véleménye alapján döntik el, hogy mit válasszanak. Ez az elv ad felhajtóerőt a TikTok-nak is, hiszen „egyszerű user”-ként is milliós eléréseket generálhatunk az algoritmusnak köszönhetően; így ösztönözve érezzük magunkat az állandó kontent-gyártásra.

Top Speakerek

A nemzetközi TikTok csapatból a BrandFestival-on jelen lesznek Szappanos Nikolett, Operations Lead Hungary és Paula Kornaszewska, Head Of Operations Central and Eastern Europe.

Szappanos Nikolett: TikTok, Operations Lead Hungary - a leginnovatívabb TikTok-trendek ismerője.

Az előadással a hazai marketingpiacnak segítünk felfedezni a TikTok-ban rejlő hirdetési lehetőségeket, illetve, hogy hogyan tudják minél eredményesebben beépíteni a márkakommunikációba a hihetetlenül népszerű applikációt. Bemutatásra kerül többek között számos sikeres külföldi kampány és, hogy milyen márkacélok érhetőek el egy TikTok-kampánnyal.

A statisztikák alapján egyre népszerűbb a videó-megosztó itthon is, már nem csupán a tinik kedvenc tátogó és szinkronizáló applikációjaként funkcionál.

Iparági statisztikák alapján a megosztott rövid videókat és vicces klipeket napjainkban százmilliók követi figyelemmel, így nem meglepő, hogy a TikTok is kitermelte a sajt influenszereit.

Burak Özdemirnek 48,8 millió követője van. A séf főként a TikTok segítségével milliárdos bevételű étteremláncot gründolt a kicsiny vállalkozásából. Étterme, a Hatay Civilizations Table már Törökországtól Dubajig kínálja a csemegéit. Az influenszer becsült vagyona 11 millió dollár.

Adison Rae-t a TikTok sikere a filmvászonig repítette.  A 85 milliós követőtáborral rendelkező lány táncos videókkal kezdte, egy év alatt 5 millió dollárt keresett.

Jeremy Lynch-et a labdarúgás szerelmesei ismerhetik, futball-trükkjeivel és tökéletesen elhelyezett szabadrúgásaival szerzett hírnevet. 15 millió követője van a TikTok-on, becsült vagyona 5 millió dollár.

Nézettség-mágnes hatásban és vicc-faktorban talán mindenkin túltesz egy mémmé vált srác, aki pár hónap alatt bekebelezte az egész TikTok-ot. Ő Khaby Lame, a mára sztárrá avanzsált tartalomkészítő. Az egymásra licitáló, flancoló TikTok-videók trendjének tökéletes kifigurázása hozta meg a népszerűséget számára. Videói egytől egyig a humorról és a problémás élethelyzetek kifigurázásáról szólnak. A felvétel közbeni arcmimikája és kéztartása ikonikusnak mondható.

A TikTok üzleti funkcióját már a brandek is kezdik felismerni. Többek között a Chipotle, a Walmart, a Guess, az NBA, a Washington Post, a Red Bull, a Nickelodeon, a Maybelline a Converse, a Sizeer a lehető legteljesebb mértékben igyekeznek kihasználni a platform nyújtotta lehetőségeket.

Közép-Európa egyik legjelentősebb márka- és vállalati stratégiai csúcstalálkozója 2021. október 28-29-én, a „Viselkedéstudomány” alapgondolata mentén elemzi a jövőt - számos nemzetközi Top Speaker és hazai előadó segítségével: http://brandfestival.hu/

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az infláció felfalja a megtakarításainkat - Hogyan védekezzünk ellene?
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13