Prémium

A gyorsabb és gazdaságosabb digitális transzformációért (x)

PR cikk
RISE with SAP: felhőalapú szolgáltatáscsomag előfizetéses formában

Év elején jelentette be az SAP az új szolgáltatási modelljét, mellyel a vállalati folyamatok fejlesztéséhez alkalmazható felhőalapú szoftvereit egy csomagba építve kínálja. A RISE with SAP szolgáltatáscsomag szinte iparágtól függetlenül nyújt támogatást az innovációra nyitott vállalatok számára, legyenek azok a digitális érettség bármelyik szakaszában. Az SAP a csomag részeként tervez meg az ügyfelek számára egy egyedi fejlődési folyamatot, amin egy dedikált kapcsolattartó vezeti végig a vállalatot.

A rugalmasság, a gyorsaság és a digitalizáltság új fokának elérése érdekében az SAP a partnercégeivel közösen az üzleti digitális transzformációt, mint szolgáltatást kínálja, de magas induló költségek nélkül. A RISE with SAP mentén a vállalatok – legyenek jelenleg a digitalizáltság bármely szintjén – egy kedvező árazású előfizetéses rendszerben tudják igénybe venni a szolgáltatást. Ebben a gyakorlatilag egyablakos rendszerben a felhőbe való migráció előkészítésétől, az üzleti folyamatok korszerűsítésén át, a további digitális transzformációig minden igényre megoldást kaphatnak. A holisztikus megközelítéssel egy egyszerű technikai migráció helyett a folyamatos átalakulás lehetőségét kínálja az SAP.

SAP_Intelligent Enterprises

A RISE with SAP szolgáltatáscsomag ideális lehet egyrészt azoknak a cégeknek, akik már rendelkeznek vállalatirányítási rendszerrel, de szeretnék a magas fenntartási költségekkel járó helyszíni telepítésű (on-premise) megoldást a legmodernebb felhőalapú ERP-re cserélni. Másrészt megfelelő választás lehet az olyan vállalkozások számára is, akik épp most tartanak a digitális folyamatok kialakításánál, de nem szeretnének hosszú hónapokat tölteni a tervezéssel és telepítéssel, illetve nem kívánnak költséges hardverinfrastruktúrába fektetni, és egy külön csapatot alkalmazni a rendszer működtetéséhez. Jó példa erre a Boxy Logisztikai Zrt., akik Magyarországon az elsők között vették igénybe a RISE with SAP szolgáltatást a vállalatirányítási folyamatainak működtetéséhez. A régió legmodernebb, és legnagyobb (62 000 m2), minden igényt kielégítő telephelyén robotizált fulfillment szolgáltatásokkal és saját flottás, aznapi kiszállítással fogják kiszolgálni 2022 második felétől a magyar webáruházak és e-kereskedők teljes logisztikai folyamatait. A szolgáltatásnak köszönhetően a hagyományos helyszíni telepítésű rendszerekhez képest jóval gyorsabban és kötlséghatékonyabban tudták kialakítani a saját, személyre szabott digitális folyamataikat.

Regisztráljon a november 24-i SAP Intelligent Enterprise Online Szemináriumra, ahol gyakorlati tapasztalatait osztja meg a megoldásról Kamuthy László, a Boxy Logisztikai Zrt. CIO vezetője. Díjmentes regisztráció: https://events.sap.com/hu/sap-intelligent-enterprise/hu/home?source=onlinedisplay-hu-portfolio-banner&campaigncode=CRM-HU21-DCR-DIGIEXP

Az SAP kiterjedt partnerhálózatával együttműködve az alábbiak mentén tudja támogatni a vállalatokat az üzleti átalakulásban:

Üzleti folyamatok újratervezése

  • Az SAP ügyfelei összemérhetik saját eredményeiket ágazati mutatókkal, és iránymutatást nyerhetnek a szükséges új fejlesztésekhez. Ez az üzleti intelligencia a folyamatokba is beültethető, robotizált folyamatautomatizálást és más mesterséges intelligenciát tartalmazó elemeknek köszönhetően.

Technikai átállás képessége

  • Az SAP ökoszisztéma és a partneri hálózat révén nagyon gyorsan levezényelhető a felhőbe való költözés, standard és moduláris megoldások egész sorával.
  • Ezt az SAP akár saját adatközpontjában, akár más ismert hyperscaler felhőszolgáltató infrastruktúráján is képes lebonyolítani, röghözkötöttség nélkül.

Intelligens vállalat továbbépítése

  • A Business Technology Platform révén egy közös technológiai környezetben kezelhetőek mindazon szoftverek és kiegészítő (gyártói vagy egyedi ügyfeles) alkalmazások, melyeket az üzleti transzformáció során bevezet a vállalat. Ezekkel értékes üzleti információk nyerhetők akár valós időben, az egyre elterjedtebb, kódolást nem, vagy alig igénylő funkciók, szolgáltatások és kiterjesztések bevonásával. További előnye, hogy rugalmasan fejleszthető és könnyen integrálható harmadik fél megoldásaival, vagy akár összeköthető helyi, felhőalapú, esetleg SAP-környezeten kívüli rendszerekkel.

(x)

  • Címkék:
  • sap
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13