Prémium

Közeli síparadicsomok kezdőknek és haladóknak (x)

PR cikk
Hóbiztos sípályák karnyújtásnyira Magyarországtól

A hazai síközönség legnagyobb örömére ismét lehet síelni a környező országokban és szerencsére karnyújtásra Magyarországtól remek síterepek találhatók. Vannak, akik évek óta ugyanarra a síterepre járnak, míg mások szeretnek új lokációkat felfedezni.

Egy társaságon belül nem mindenki rendelkezik azonos sítudással, illetve fizikummal, ezért fontos a megfelelő terep kiválasztása. Emellett azt is érdemes figyelembe venni, hogy a társaság nem síelő tagjai el tudják foglalni magukat, legyenek egyéb programlehetőségek is a közelben.

Lachtal, Ausztria – a kezdők és kisgyerekes családok síparadicsoma

A Budapesttől 4,5 órányi autóútra található síterep kiindulópontja 1600 méteren fekszik és szolgáltatásai által kifejezetten gyerekbarátnak számít. A gyerekek és kezdő síelők számára kialakított oktatóközpontban mini szlalompálya, hullámpálya, bébi lift, varázsszőnyeg és szakképzett oktatók segítik a tanulást.

A 22 db széles és folyamatosan hóágyúzott pályából 6 db kezdők számára is alkalmas kék jelzésű, a haladókat pedig 13 db piros és 3 db fekete pálya várja. A pályaszállásokról, mint amilyen a magyar tulajdonú SissiPark is, közvetlenül elérhetők a sípályák, ami a kisebb gyerekkel érkezők számára extra kényelemmel szolgál.

Lachtalban a síelésen kívül szánkózásra is van lehetőség a 1,5 kilométer hosszú éjszakai pályán, valamint a havas fenyveseken átvezető ösvények kiválóan alkalmasak túrázásra és sífutásra.

20220124_SissiPark_1

Schladming 4-hegy, Ausztria –  aktív kikapcsolódás a pályán és azon túl

Mint ahogy a nevéből is kiderül, ez a 123 kilométeres egybefüggő pályarendszer 4 hegy síterepeire terjed ki: Hochwurzen, Planai, Hauser Kaibling és Reiteralm.  

A többségében piros jelzésű pályák miatt elsősorban a középhaladó és haladó síelőknek ajánlott, illetve a jól kiépített fun parkokban a freeride síelés kedvelői is tesztelhetik tudásukat. Az igazán profiknak pedig ott van a Planai hegyen lévő FIS versenypálya, melyen a csúcstól egészen a völgyig lehet csúszni.

Aki mind a 4 hegyet lecsatolás nélkül szeretné besíelni, annak a Hauser Kaibling-on kezdődik az élmény, melyre a SissiPark melletti kabinos felvonóval juthat fel.

A környék nem csak a változatos pályákban, de helyi látnivalókban és téli programokban is gazdag: helyszínéül szolgál például a FIS világkupának, a veterán autók találkozójának, valamint számos koncertnek is. Ezen kívül a hangulatos kisvárosokban jócskán akadnak éttermek, bárok és hütték.

20220124_SissiPark_2

A SissiPark****+ több mint 10 éve látja vendégül a többségében magyar síelőket Lachtalban, Schladmingban és Nassfelden. A jól felszerelt, privát szaunás apartmanok közvetlenül a pályák mellett találhatók, így a szállásról kilépve már kezdődhet is a síelés. Nem csak a lokáció, de a magyar személyzet segítőkészsége is hozzájárul ahhoz, hogy sítudástól függetlenül mindenki megtalálja az őt érdeklő programot és aktívan tölthesse a pihenését.

(x)

Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek