Prémium

A jövőt idéző zöld sejtek növekednek a város szívében (x)

PR cikk

A Metrodom ingatlanfejlesztő prémium minőségű, környezetbarát és energiahatékony lakásokat kínál két budapesti beruházásában. A Budafoki úton épülő Metrodom River, valamint a ferencvárosi Metrodom Green a közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél is jobb, AA energetikai besorolású otthonai már a jövőt idézik, évtizedek múlva is megfelelnek a kor aktuális műszaki elvárásainak.

Az AA energetikai besorolás számos előnye közé tartozik, hogy az ebbe a kategóriába sorolt ingatlanok fenntartása kevésbé szennyezi a környezetet, a lakók rezsiköltsége pedig a korszerű, energiahatékony hűtési, fűtési, világítási megoldásoknak köszönhetően alacsonyabb. A lakások ezen túlmenően megfelelnek a „Zöld hitel” folyósításának feltételéül szabott műszaki követelményeknek, valamint az idén életbe lépő, az ingatlanokra vonatkozó szigorúbb energetikai előírásoknak is.

River
Metrodom River lakópark, Budapest XI. kerület

Tapasztalataink szerint az ügyfelek egyre inkább elvárják, hogy az ingatlanfejlesztők az energiahatékonysági megoldások mellett a belvárostól karnyújtásnyira megvalósuló beruházásokban is biztosítsák a békés, zöld környezetet, a kiemelkedő kényelmi szolgáltatásokat. Érezhetően erősödik az igény arra, hogy a lakóparkok egyfajta zárt, zöld sejtként működjenek a lüktető nagyvárosban. Az elvárások teljesítése mindkét projektünknél meghatározó” – mondja Kricsfalussy Tamás, a Metrodom értékesítési vezetője.

A beruházók ráadásul a legkorszerűbb, az energiahatékonyságot szolgáló megoldások, egyedi szolgáltatások mellett a két lakópark valamennyi gépkocsibeállójához alapfelszerelésként biztosítanak kizárólagos használatú, saját, egyedi töltőt, így az elektromos autók tulajdonosai pénzt és időt takarítanak meg azzal, hogy nem utólag kell kiépíteniük ezeket a berendezéseket. Ezzel a megoldással az elektromos gépkocsik töltése egyszerűbbé, kényelmesebbé és olcsóbbá válik.

Green
Metrodom Green lakópark, Budapest IX. kerület

Kricsfalussy Tamás azt is hozzátette, a lakóparkok és a beállók jövőállóbbá is válnak, mivel 2035 után gyakorlatilag tilos lesz belsőégésű motorral szerelt gépkocsit újonnan forgalomba hozni és helyezni, így ugrásszerűen megnövekszik majd a saját töltővel rendelkező városi beállók iránti igény, ami várhatóan lakásvásárlási szemponttá is válik majd.

A 712 lakásos Metrodom River a Duna partján fekszik, de a folyó a látványnál sokkal többet nyújt az itt élőknek. A lakók közvetlenül a parti sétányra léphetnek ki, ha úgy akarják, vízre is szállhatnak, mert saját csónakház is épül a lakóparkhoz. Az 510 lakásos Metrodom Green-t a különlegességnek számító zöld homlokzat, a negyed hektáros belső park, a kikapcsolódást szolgáló tetőteraszok, valamint a közös terek energiaellátását segítő napelemrendszer teszi egyedivé.

(x)

Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek