Prémium

A jövőt idéző zöld sejtek növekednek a város szívében (x)

PR cikk

A Metrodom ingatlanfejlesztő prémium minőségű, környezetbarát és energiahatékony lakásokat kínál két budapesti beruházásában. A Budafoki úton épülő Metrodom River, valamint a ferencvárosi Metrodom Green a közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél is jobb, AA energetikai besorolású otthonai már a jövőt idézik, évtizedek múlva is megfelelnek a kor aktuális műszaki elvárásainak.

Az AA energetikai besorolás számos előnye közé tartozik, hogy az ebbe a kategóriába sorolt ingatlanok fenntartása kevésbé szennyezi a környezetet, a lakók rezsiköltsége pedig a korszerű, energiahatékony hűtési, fűtési, világítási megoldásoknak köszönhetően alacsonyabb. A lakások ezen túlmenően megfelelnek a „Zöld hitel” folyósításának feltételéül szabott műszaki követelményeknek, valamint az idén életbe lépő, az ingatlanokra vonatkozó szigorúbb energetikai előírásoknak is.

River
Metrodom River lakópark, Budapest XI. kerület

Tapasztalataink szerint az ügyfelek egyre inkább elvárják, hogy az ingatlanfejlesztők az energiahatékonysági megoldások mellett a belvárostól karnyújtásnyira megvalósuló beruházásokban is biztosítsák a békés, zöld környezetet, a kiemelkedő kényelmi szolgáltatásokat. Érezhetően erősödik az igény arra, hogy a lakóparkok egyfajta zárt, zöld sejtként működjenek a lüktető nagyvárosban. Az elvárások teljesítése mindkét projektünknél meghatározó” – mondja Kricsfalussy Tamás, a Metrodom értékesítési vezetője.

A beruházók ráadásul a legkorszerűbb, az energiahatékonyságot szolgáló megoldások, egyedi szolgáltatások mellett a két lakópark valamennyi gépkocsibeállójához alapfelszerelésként biztosítanak kizárólagos használatú, saját, egyedi töltőt, így az elektromos autók tulajdonosai pénzt és időt takarítanak meg azzal, hogy nem utólag kell kiépíteniük ezeket a berendezéseket. Ezzel a megoldással az elektromos gépkocsik töltése egyszerűbbé, kényelmesebbé és olcsóbbá válik.

Green
Metrodom Green lakópark, Budapest IX. kerület

Kricsfalussy Tamás azt is hozzátette, a lakóparkok és a beállók jövőállóbbá is válnak, mivel 2035 után gyakorlatilag tilos lesz belsőégésű motorral szerelt gépkocsit újonnan forgalomba hozni és helyezni, így ugrásszerűen megnövekszik majd a saját töltővel rendelkező városi beállók iránti igény, ami várhatóan lakásvásárlási szemponttá is válik majd.

A 712 lakásos Metrodom River a Duna partján fekszik, de a folyó a látványnál sokkal többet nyújt az itt élőknek. A lakók közvetlenül a parti sétányra léphetnek ki, ha úgy akarják, vízre is szállhatnak, mert saját csónakház is épül a lakóparkhoz. Az 510 lakásos Metrodom Green-t a különlegességnek számító zöld homlokzat, a negyed hektáros belső park, a kikapcsolódást szolgáló tetőteraszok, valamint a közös terek energiaellátását segítő napelemrendszer teszi egyedivé.

(x)

euro-penz-loszer
London Stock Exchange
tőzsde
forint, forintárfolyam, forintlikviditás, készpénz, fizetés
brusszel europai unio

Holdblog Charlie örök

Elhunyt a befektető, Charlie Munger - Warren Buffett harcostársa -, akitől talán a legtöbbet lehet tanulni. Szerencsére...

2023. november 29.
Agrárszektor Konferencia 2023
2023. december 5.
Otthonteremtés 2024-ben
2023. december 5.
Property Awards 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
Talajszilarditas-2023-11-09-0655_p