Prémium

Regionális szolgáltatási központot épít a MEVA (x)

PR cikk
A környezetbarát műanyag zsaluzásban piacvezető Meva új regionális szolgáltatási központot épít, mintegy 3 milliárd forintos beruházással. A projekt célja, a hazai igények kielégítésén túl a környező országokba irányuló szolgáltatás export bővítése.
HD_20_210527_DT_6350

Az előkészítés már a finisben, a legnagyobb hazai építőipari projektek beszállítója a MEVA 25 000 négyzetméteres új telephelyén a magyarországi igényeken túl, a környező országokból, döntően Ausztriából és Németországból érkező megrendeléseket is könnyen ki tudja majd elégíteni. A beruházás jóvoltából ugyanis a bérleti zsalupark eszközeinek felújítását, és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat jelenleg is kínáló cég tisztítási kapacitásai nyolcszorosára nőnek. A 3 200 négyzetméteres, irodákat és karbantartó üzemet is magában foglaló csarnokot egy 20 000 négyzetméteres tárolóterület szolgálja majd ki. „A technológia kevés élő munkával készíti elő többek között cégünk innovációját, a famentes környezetbarát műanyag zsaluhéjakat a korlátlan számú újrafelhasználásra.” – mondta Botta D. Mihály, a Meva Zsalurendszerek Zrt. vezérigazgatója. - „A Meva több mint 50 éve működő családi vállalkozás. A tulajdonosoknak a kezdetektől szívügyünk a környezettudatosság és a fenntarthatóság, üzletmenetünket is úgy folytatjuk, hogy az mindig tekintettel van a környezetre. Ennek az elvnek köszönhetően született meg, az azóta már több mint 20 éve forgalmazott famentes műanyag zsaluhéj is, a Meva találmánya, amellyel máig egyedülálló a zsalupiacon. A hamarosan megépülő magyar telephely üzemelését is ehhez igazítottuk: tevékenységének minden lehetséges részterületén megújuló energiaforrásokat fog használni.”

Mi a helyzet a zsalupiacon?

Szerkezetépítő vállalkozások esetén kérdés, hogy a zsalubérlést vagy saját zsalukészletek fenntartását részesítik inkább előnyben. Az építőiparra jellemző hektikus árváltozások, az egy jó ideje napi és euróban történő árazás, valamint a bizonytalan beszerzési körülmények miatt elmondható, hogy az eszközparkjukat tavaly bővítők momentán előnyben vannak. Ugyanakkor az is tény, hogy 2021-ben a cég eszközbérlési árbevétele ismét meghaladta az eladási bevételeket. „Továbbra is dinamikosan nő a bérleti parkunk. 2022 tavaszán 20%-kal több eszköz volt bérlőknél, mint a tavalyi őszi szezon ugyanezen időszakában. Ezzel a magyar Meva történetének csúcsán pörög jelenleg ez a divízió.”

mevadec_muanyag_zsaluhej_kivitelezes

A „nagyok” technológiája a „kicsiknek” is!

A korszerű zsalutechnológiát igénylő nagyberuházások körének bővülésével és a kereslet igényeire szabott, gyors reakcióival a MEVA dinamikusan növelte piaci részesedését, amelynek eredményeként 2021-ben 3 milliárd forint nettó árbevételt realizált. Ezek között is a leghatékonyabbnak az ügyvezető azt az új szemléletmódot találta, amely lehetővé teszi, hogy eddig csak a „nagyok” által elérhető, korszerű technológiák használatának lehetőségét a piac kisebb szereplői számára is elérhetővé tették. „A tavalyi év végén az értékesítési eszközök közé került, egy webshopra hasonlító, de nem klasszikus webshopként üzemelő online értékesítési felület. Ez egyfajta híd cégünk és a kivitelezők között, ami akár a legkisebb vállalkozások számára is elérhetővé teszi a legkorszerűbb zsalutechnológiához való egyszerű és gyors hozzáférés. A regisztrált felhasználók rendelési igényei szakértő munkatársainkhoz befutnak, akik átnézik és javaslatot tesznek annak optimalizálására, így könnyítve a beszerzést. Sőt, szakértőink által kialakított, gyakorlati tapasztalatokra épített standard készletek közül is választhatnak, amit akár kiegészíthetnek saját vagy projektük igényeire, büdzséjükre szabhatnak. A szolgáltatás népszerűségére pedig az elért számok szolgáltatják a legjobb bizonyítékot.”

A MEVA korszerű zsalutermékeiről bővebben: https://shop.meva.hu/

(x)

Holdblog

Amerikai sajátlakás = 347 ezer dollár

Az átlagos egyesült államokbeli otthon 347 ezer dollárba (körülbelül 125 millió forintba) került 2024 februárjában a Zillow Home Value Indexe szerint. A \"tengerentúli ingatlan.com\" egy... The

Kiszámoló

Ez történt a héten 03.17

A Boeing repülőgépgyártónak nincsenek jó napjai mostanában, szinte minden napra jut egy hír, hogy szétesik valami valamelyik gépükön. A részvényárfolyam is ennek megfelelően alakul idén: B

Holdblog

Krúbi, Zsiday és az aranystandard

HOLD After Hours. Krúbi, Zsiday, aranystandard és az S&P500, ami még mindig több mint 3000 pont. Jó szórakozást! 00:45    Celebet keresünk! 01:45    Az izlandi zú

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új befektetési őrület hódít, napok alatt lesznek emberek milliárdosok

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
LLI_7843