Prémium

Új szereplő, régi márkanév a lakáspiacon: OTP Otthon (x)

PR cikk
Augusztusban indult el a lakáshirdetési piac legújabb szereplője, az otpotthon.hu. A koltozzbe.hu, ujotthon.hu és startlak.hu portálok egyesítésével létrejött OTP Otthonmegoldások Kft. célja, hogy megoldást nyújtson az otthonkeresőknek és eladóknak, végigvezetve őket az ingatlanadásvétel teljes folyamatán.
ottp otthon

A portált üzemeltető és fejlesztő OTP Otthonmegoldások Kft. ügyvezetője, Lipták Zsuzsa szerint folyamatosan nő az igény az online szolgáltatások iránt, hiszen egyre nagyobb arányban vesznek igénybe digitális csatornát ingatlan keresésére vagy eladására. Azonban az ügyfelektől érkezett visszajelzések alapján az is látszik, hogy az otthonkeresés folyamata sokak számára bizonyul útvesztőnek. Nagyon hosszú és rengeteg lépésből áll, sok szolgáltatón keresztül vezet az út az álomotthonig, így nem csoda, hogy időnként elbizonytalanodnak az otthonkeresők.

Az otpotthon.hu csapatával azon dolgozunk, hogy igény esetén fogjuk az ügyfeleink kezét és segítséget nyújtsunk nekik a teljes folyamatban, az ingatlankereséstől a hirdetésen át egészen a beköltözésig

– foglalta össze a portál célkitűzését az ügyvezető és a számok azt igazolják, hogy van is igény ilyesfajta támogatásra.

A nyári indulás óta a csoport az ingatlanhirdetési piac második legnagyobb szereplője lett, az oldalak látogatottsága megháromszorozódott,

havonta átlagosan már több mint 4 millió alkalommal keresik fel a portálokat, ahol több mint 150 ezer hirdetés közül válogathatnak az érdeklődők.

A széles ingatlankínálat mellett számos, az ingatlankeresők, magánhirdetők és ingatlanirodák munkáját megkönnyítő funkcióval találkozhatnak a látogatók. Ellenőrizhetik, hogy jogosultak-e állami támogatás igénybevételére, tájékozódhatnak a lehetséges hitelkondíciókról és a Hello Otthon! magazinban hasznos tippeket kaphatnak a lakásvásárláshoz, eladáshoz és olvashatnak az ingatlanpiaci aktualitásokról.

„Az oldalon mindenkit egyenlően és transzparensen kezelünk és reményeink szerint az otpotthon.hu mindenkinek tud majd újat nyújtani”, mondja Lipták Zsuzsa. A magánhirdetők ingyenesen tölthetnek fel három hirdetést és az ingatlanirodáknak is lehetősége van ingyenesen kipróbálni a portált,  egy könnyen kezelhető felület és egyszerű feltöltési lehetőség várja őket, regisztrációt követően pedig az érdeklődők és a hirdetők biztonságosan tudnak üzenetet váltani egymással telefonszám és e-mail cím megadása nélkül.

Az otpotthon.hu szolgáltatásait a portál felhasználóinak visszajelzéseit meghallgatva folyamatosan bővítik, az ügyvezető szerint a következő időszak legfőbb feladata, hogy az ingatlanvásárlási és eladási folyamat hitelezést megelőző szakaszában végig támogatást nyújtsanak az ügyfeleknek.

(x)

Holdblog

A részvénybefektetés nem ázik be!

HOLD After Hours. Szőcs Gáborral value befektetőket sajnálunk, Karácsony Tamással gyrosokat árnyalunk és Kovács Szilárddal pedig benézünk a Bridgewaterhez. Jó szórakozást! 00:45    Hajrá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ezért drágább az élelmiszer itthon, mint Németországban

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Property Warm Up 2024
2024. március 7.
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
EU Források 2024
2024. március 6.
Retail Day 2024
2024. április 11.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!