Prémium

Új szereplő, régi márkanév a lakáspiacon: OTP Otthon (x)

PR cikk
Augusztusban indult el a lakáshirdetési piac legújabb szereplője, az otpotthon.hu. A koltozzbe.hu, ujotthon.hu és startlak.hu portálok egyesítésével létrejött OTP Otthonmegoldások Kft. célja, hogy megoldást nyújtson az otthonkeresőknek és eladóknak, végigvezetve őket az ingatlanadásvétel teljes folyamatán.
ottp otthon

A portált üzemeltető és fejlesztő OTP Otthonmegoldások Kft. ügyvezetője, Lipták Zsuzsa szerint folyamatosan nő az igény az online szolgáltatások iránt, hiszen egyre nagyobb arányban vesznek igénybe digitális csatornát ingatlan keresésére vagy eladására. Azonban az ügyfelektől érkezett visszajelzések alapján az is látszik, hogy az otthonkeresés folyamata sokak számára bizonyul útvesztőnek. Nagyon hosszú és rengeteg lépésből áll, sok szolgáltatón keresztül vezet az út az álomotthonig, így nem csoda, hogy időnként elbizonytalanodnak az otthonkeresők.

Az otpotthon.hu csapatával azon dolgozunk, hogy igény esetén fogjuk az ügyfeleink kezét és segítséget nyújtsunk nekik a teljes folyamatban, az ingatlankereséstől a hirdetésen át egészen a beköltözésig

– foglalta össze a portál célkitűzését az ügyvezető és a számok azt igazolják, hogy van is igény ilyesfajta támogatásra.

A nyári indulás óta a csoport az ingatlanhirdetési piac második legnagyobb szereplője lett, az oldalak látogatottsága megháromszorozódott,

havonta átlagosan már több mint 4 millió alkalommal keresik fel a portálokat, ahol több mint 150 ezer hirdetés közül válogathatnak az érdeklődők.

A széles ingatlankínálat mellett számos, az ingatlankeresők, magánhirdetők és ingatlanirodák munkáját megkönnyítő funkcióval találkozhatnak a látogatók. Ellenőrizhetik, hogy jogosultak-e állami támogatás igénybevételére, tájékozódhatnak a lehetséges hitelkondíciókról és a Hello Otthon! magazinban hasznos tippeket kaphatnak a lakásvásárláshoz, eladáshoz és olvashatnak az ingatlanpiaci aktualitásokról.

„Az oldalon mindenkit egyenlően és transzparensen kezelünk és reményeink szerint az otpotthon.hu mindenkinek tud majd újat nyújtani”, mondja Lipták Zsuzsa. A magánhirdetők ingyenesen tölthetnek fel három hirdetést és az ingatlanirodáknak is lehetősége van ingyenesen kipróbálni a portált,  egy könnyen kezelhető felület és egyszerű feltöltési lehetőség várja őket, regisztrációt követően pedig az érdeklődők és a hirdetők biztonságosan tudnak üzenetet váltani egymással telefonszám és e-mail cím megadása nélkül.

Az otpotthon.hu szolgáltatásait a portál felhasználóinak visszajelzéseit meghallgatva folyamatosan bővítik, az ügyvezető szerint a következő időszak legfőbb feladata, hogy az ingatlanvásárlási és eladási folyamat hitelezést megelőző szakaszában végig támogatást nyújtsanak az ügyfeleknek.

(x)

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13