Prémium

Új szereplő, régi márkanév a lakáspiacon: OTP Otthon (x)

PR cikk
Augusztusban indult el a lakáshirdetési piac legújabb szereplője, az otpotthon.hu. A koltozzbe.hu, ujotthon.hu és startlak.hu portálok egyesítésével létrejött OTP Otthonmegoldások Kft. célja, hogy megoldást nyújtson az otthonkeresőknek és eladóknak, végigvezetve őket az ingatlanadásvétel teljes folyamatán.
ottp otthon

A portált üzemeltető és fejlesztő OTP Otthonmegoldások Kft. ügyvezetője, Lipták Zsuzsa szerint folyamatosan nő az igény az online szolgáltatások iránt, hiszen egyre nagyobb arányban vesznek igénybe digitális csatornát ingatlan keresésére vagy eladására. Azonban az ügyfelektől érkezett visszajelzések alapján az is látszik, hogy az otthonkeresés folyamata sokak számára bizonyul útvesztőnek. Nagyon hosszú és rengeteg lépésből áll, sok szolgáltatón keresztül vezet az út az álomotthonig, így nem csoda, hogy időnként elbizonytalanodnak az otthonkeresők.

Az otpotthon.hu csapatával azon dolgozunk, hogy igény esetén fogjuk az ügyfeleink kezét és segítséget nyújtsunk nekik a teljes folyamatban, az ingatlankereséstől a hirdetésen át egészen a beköltözésig

– foglalta össze a portál célkitűzését az ügyvezető és a számok azt igazolják, hogy van is igény ilyesfajta támogatásra.

A nyári indulás óta a csoport az ingatlanhirdetési piac második legnagyobb szereplője lett, az oldalak látogatottsága megháromszorozódott,

havonta átlagosan már több mint 4 millió alkalommal keresik fel a portálokat, ahol több mint 150 ezer hirdetés közül válogathatnak az érdeklődők.

A széles ingatlankínálat mellett számos, az ingatlankeresők, magánhirdetők és ingatlanirodák munkáját megkönnyítő funkcióval találkozhatnak a látogatók. Ellenőrizhetik, hogy jogosultak-e állami támogatás igénybevételére, tájékozódhatnak a lehetséges hitelkondíciókról és a Hello Otthon! magazinban hasznos tippeket kaphatnak a lakásvásárláshoz, eladáshoz és olvashatnak az ingatlanpiaci aktualitásokról.

„Az oldalon mindenkit egyenlően és transzparensen kezelünk és reményeink szerint az otpotthon.hu mindenkinek tud majd újat nyújtani”, mondja Lipták Zsuzsa. A magánhirdetők ingyenesen tölthetnek fel három hirdetést és az ingatlanirodáknak is lehetősége van ingyenesen kipróbálni a portált,  egy könnyen kezelhető felület és egyszerű feltöltési lehetőség várja őket, regisztrációt követően pedig az érdeklődők és a hirdetők biztonságosan tudnak üzenetet váltani egymással telefonszám és e-mail cím megadása nélkül.

Az otpotthon.hu szolgáltatásait a portál felhasználóinak visszajelzéseit meghallgatva folyamatosan bővítik, az ügyvezető szerint a következő időszak legfőbb feladata, hogy az ingatlanvásárlási és eladási folyamat hitelezést megelőző szakaszában végig támogatást nyújtsanak az ügyfeleknek.

(x)

flybe
elbocsátás kirúgás nő szomorú
mesterséges intelligencia
Máris megugrott a 2024-es párizsi olimpia költségvetése
2023. március 21.
Agrárium 2023
2023. március 8.
Biztosítás 2023
2023. március 30.
Építőipar 2023
2023. április 25.
Sustainable Tech 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Díjmentes online előadás
Mire érdemes figyelni, és milyen eszközöket érdemes használni?
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
billingo