MBA
Prémium

Master of Business Administration képzés a Pázmányon

PR cikk
Az üzlet és etika nem szétválasztható területek

Mitől más egy katolikus egyetem MBA képzése?

Milyen módszerekkel dolgozunk?

Hogyan lesz egyszerre profi és etikus egy vállalkozás?

A Pázmány Péter Katolikus Egyem Jog- és Államtudományi kara a 2023/2024-es tanévben meghirdeti a 4 féléves MBA képzését nappali és levelező tagozaton, amelyben a gyakorlati megközelítés és az esettanulmányok feldolgozása kiemelkedő szerepet kap.

A Master of Business Administration, röviden MBA diploma a világon mindenhol ugyanazt jelenti az üzleti életben, nincsenek verziói, csak szintjei. Így bárhol a világon felmutatva ezt a diplomát, mindenki tudni fogja, hogy kompetens üzleti szakemberrel áll szemben, akit érdemes alkalmaznia. Az MBA program a gazdasági szakterület leginkább üzletre fókuszáló, a nemzetközi vállalati gyakorlatban leginkább elismert mesterképzése.

Az ország számos egyetemén folyik MBA képzés. Célunk nem egy, a sorba illeszkedő, újabb képzési lehetőség felkínálása. Amellett, hogy a magyar képzési követelményeknek igyekszünk maximálisan megfelelni és az egyes tárgykörök oktatását a lehető legmagasabb szinten kivitelezni, két tekintetben is újdonsággal szolgálunk a képzés elindításával.

A legfontosabb célkitűzésünk, mondhatnánk missziónk, egy értékközpontú üzleti szemlélet átadása, olyan szakemberek képzése, akik számára az üzleti profizmus mellett – vagy még inkább előtt – a morális döntések meghozatala kiemelt jelentőségű. A képzésünket tehát minden olyan üzletember számára javasoljuk, aki úgy véli, az üzlet és etika nem szétválasztható területek. Az értékközpontú szemlélet közvetítése nem elsősorban tantárgyi tematikában testesül meg, hanem közvetett módon, viták és együtt gondolkodás révén. Ebben a megközelítésben kaptunk nagy segítséget a Navarrai Egyetem barcelonai üzleti iskolájától (IESE), amely a Financial Times értékelése szerint az üzleti képzések és ezen belül az MBA oktatási programok képzőhelyei körében a világelsők között foglal helyet. A program oktatói elvégezték az IESE Business School által szervezett, kifejezetten erre a képzésre szabott módszertani továbbképzést, amely az esettanulmányokon alapuló oktatási módszertanok elsajátítását célozta meg, és reményeink szerint hozzájárul MBA programunk magas színvonalú megvalósításához.

Várunk tehát minden jelentkezőt, aki nemzetközi szintű, az üzleti életben széleskörben elfogadott, érték- és gyakorlatorientált diplomát szeretne.

A képzés szakfelelőse itt mesél a képzésről.

További információkért kattintson ide.

(x)

Mira murati
Bear
audi gyor hibrid autogyartas audi q3
2023. április 12.
DEBRECEN - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
2023. május 17.
Portfolio-MAGE Járműipar 2023
2023. május 10.
Gen Z Fest 2023
2023. április 25.
Sustainable Tech 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Díjmentes online előadás
Hogyan csináld a gyakorlatban?
Ez is érdekelhet
Design Terminal_Mentorprogram2023