Még 2 hétig lehet jelentkezni az egyik legelismertebb vezetői mentorprogramra (x)
Prémium

Még 2 hétig lehet jelentkezni az egyik legelismertebb vezetői mentorprogramra (x)

PR cikk
A Menedzserszövetség mentorprogramjainak nyári kurzusa hamarosan indul.

A rendkívül sikeres első hét mentorprogramot követően, melyen ezidáig több mint 160 mentor és több mint 260 mentee vett részt, a Szövetség 2023 nyarán folytatja kezdeményezését Jövő Menedzsere 8.0 és MasterClass 3.0 Mentor Program néven.

2019 tavaszán, amikor a program koncepciója kidolgozásra került, a célokat három fő elv mentén határozta meg a Szövetség elnöksége és ügyvezetése: értékteremtés a következő menedzser generáció számára, szinergia alapú tudásmegosztás az üzleti élet generációi között, és a legfontosabb: szerepvállalás a jövő menedzsereinek képzésében.

A Jövő Menedzsere 8.0 Mentor Program több mint 30 mentorral indul útjára, 40 év alatti középvezetők, illetve vezetői karriert tervező fiatalok részére. A mentor csapat több mint a fele most csatlakozott, ezzel is tovább erősítve a program presztízsét. A mentorok a Menedzserszövetség aktív tagjai, akiknek véleményére és gondolataira a jelen helyzetben fokozott szükség van.

A folyamatosan fejlődni vágyó 40 év feletti vezetők számára kidolgozott MasterClass Mentor Program immáron harmadik alkalommal indul el.

A korábban felmerült igények alapján, ez a program arra hivatott, hogy támogassa a tapasztaltabb menedzsereket a vezetői magányosság leküzdésében, az esetleges útkeresésben, hiszen az iparágak dinamikus változása a vezetői karakterek átalakulásának igényét is hordozza. Ebben az időszakban az iparágakon átívelő tapasztalatátadás, a közös konzultáció a lehető legnagyobb segítség egy tapasztalt vezető számára is. A Menedzserszövetség ezen programjával kívánja támogatni a karrierváltó, egy-egy iparágat elhagyó, új, innovatív terület irányában fejlődni vágyó vezetőket. A mentoráltak a programban olyan támogatást kapnak, mely meglévő stratégiájuk átgondolásához, fejlesztéséhez, saját vezetői karrierjük további menetének kidolgozásához ad muníciót. A MasterClass 3.0 Mentor Program 15 felsővezetője hasznos segítséget nyújthat a kríziseket követő gazdasági fellendülést igénylő időkben, melyekben fontos a reziliencia és a fenntarthatóság.

JELENTKEZÉS: mindkét programra online jelentkezési felületen keresztül lehet regisztrálni, önéletrajzzal és motivációs levéllel, valamint 3 kompetenciaterület megjelölésével. A jelentkezési adatlap kitöltése során a regisztrálóknak szükséges megadni azon fő mentor(ok) nevét is, akikhez szívesen jelentkeznének a 6×2 órás kurzusra. A programidőszak: július 1. – szeptember 30.

https://menedzserek.hu/mentorok-8-0/

https://menedzserek.hu/masterclass-3-0-mentorok/

A Menedzserszövetség mentorprogramjainak keretében a szervezők minden szezonban indítanak egy ösztöndíjprogramot is. A Jövő Menedzsere mentorprogram nyári kurzusán 3 fiatal női vezető, a Legyen Divat a Női Vezető! kampány ösztöndíjasaként vehet részt.

(x)

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13