menedzser_szovetseg_borito
Prémium

Még 2 hétig lehet jelentkezni az egyik legelismertebb vezetői mentorprogramra (x)

PR cikk
A Menedzserszövetség mentorprogramjainak nyári kurzusa hamarosan indul.

A rendkívül sikeres első hét mentorprogramot követően, melyen ezidáig több mint 160 mentor és több mint 260 mentee vett részt, a Szövetség 2023 nyarán folytatja kezdeményezését Jövő Menedzsere 8.0 és MasterClass 3.0 Mentor Program néven.

2019 tavaszán, amikor a program koncepciója kidolgozásra került, a célokat három fő elv mentén határozta meg a Szövetség elnöksége és ügyvezetése: értékteremtés a következő menedzser generáció számára, szinergia alapú tudásmegosztás az üzleti élet generációi között, és a legfontosabb: szerepvállalás a jövő menedzsereinek képzésében.

A Jövő Menedzsere 8.0 Mentor Program több mint 30 mentorral indul útjára, 40 év alatti középvezetők, illetve vezetői karriert tervező fiatalok részére. A mentor csapat több mint a fele most csatlakozott, ezzel is tovább erősítve a program presztízsét. A mentorok a Menedzserszövetség aktív tagjai, akiknek véleményére és gondolataira a jelen helyzetben fokozott szükség van.

A folyamatosan fejlődni vágyó 40 év feletti vezetők számára kidolgozott MasterClass Mentor Program immáron harmadik alkalommal indul el.

A korábban felmerült igények alapján, ez a program arra hivatott, hogy támogassa a tapasztaltabb menedzsereket a vezetői magányosság leküzdésében, az esetleges útkeresésben, hiszen az iparágak dinamikus változása a vezetői karakterek átalakulásának igényét is hordozza. Ebben az időszakban az iparágakon átívelő tapasztalatátadás, a közös konzultáció a lehető legnagyobb segítség egy tapasztalt vezető számára is. A Menedzserszövetség ezen programjával kívánja támogatni a karrierváltó, egy-egy iparágat elhagyó, új, innovatív terület irányában fejlődni vágyó vezetőket. A mentoráltak a programban olyan támogatást kapnak, mely meglévő stratégiájuk átgondolásához, fejlesztéséhez, saját vezetői karrierjük további menetének kidolgozásához ad muníciót. A MasterClass 3.0 Mentor Program 15 felsővezetője hasznos segítséget nyújthat a kríziseket követő gazdasági fellendülést igénylő időkben, melyekben fontos a reziliencia és a fenntarthatóság.

JELENTKEZÉS: mindkét programra online jelentkezési felületen keresztül lehet regisztrálni, önéletrajzzal és motivációs levéllel, valamint 3 kompetenciaterület megjelölésével. A jelentkezési adatlap kitöltése során a regisztrálóknak szükséges megadni azon fő mentor(ok) nevét is, akikhez szívesen jelentkeznének a 6×2 órás kurzusra. A programidőszak: július 1. – szeptember 30.

https://menedzserek.hu/mentorok-8-0/

https://menedzserek.hu/masterclass-3-0-mentorok/

A Menedzserszövetség mentorprogramjainak keretében a szervezők minden szezonban indítanak egy ösztöndíjprogramot is. A Jövő Menedzsere mentorprogram nyári kurzusán 3 fiatal női vezető, a Legyen Divat a Női Vezető! kampány ösztöndíjasaként vehet részt.

(x)

muanyag-kupak-palack-betetdij-ujrafelhasznalas- fenntarthatosag
Mostantól minden adatra ugorhat a forint
Atomrakétákat telepítettek az oroszok Lengyelország mellett
iphone
tim cook
2023. október 17.
Budapest Economic Forum 2023
2023. november 9.
Gen Z Fest /Green
2023. november 8.
Portfolio Investment Day 2023
2023. október 18.
Graphisoft - Portfolio Construction Technology & Innovation 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
BorsodChem_foto_uzem_01