Európa egyik legfenntarthatóbban működő bevásárlóközpontja (x)
Prémium

Európa egyik legfenntarthatóbban működő bevásárlóközpontja (x)

PR cikk
Az Allee ismét a legjobbak között végzett

A Multi Corporation büszkén jelenti be, hogy az Allee Bevásárlóközpont ismét a legjobbak között végzett a zöld iparági törekvéseket vizsgáló GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark) nemzetközi teljesítményértékelésén. Az Allee a maximális 100 pontból 90 pontot kapott a GRESB legfrisebb minősítésén, mely eredménnyel az első 20 között szerepel az európai GRESB benchmark kiskereskedelmi kategóriában.

Az Allee üzemeltetéséért 2018 óta felelő Multi elkötelezett a fenntarthatóság és a környezettudatos szemlélet népszerűsítése mellett. Az ESG (környezetvédelem, szociális és vállalatirányítási) területen tett kezdeményezéseivel az Allee Bevásárlóközpont az egyik legfenntarthatóbban működő kereskedelmi létesítmény Európában. Az Allee GRESB mutatója az elmúlt 5 évben több mint 100%-kal emelkedett. A legnagyobb növekedést a GHG (green house gas) és Tenants & Community kategóriákban érte el a bevásárlóközpont az előző évek értékeléseihez képest.

A Multi Magyarországon elkötelezett, hogy aktívan támogassa üzleti partnereit a fenntarthatósági mutatók javításában, így többek között jelenleg is zajlik a netzero karbon stratégia kidolgozása, illetve a vízgazdálkodási stratégia újragondolása. Emellett effektív beruházásokat készít elő és végez, leginkább az energiahatékonyságra fókuszálva, de a management és riporting szegmensekben is folyamatos a fejlődés, ennek bizonyítéka az elért magas pontszám is.

Allee_ételudvar

A GRESB minden évben közzéteszi iparágspecifikus ESG-listáját, összesített globális iparági adataival. Szigorú módszertannal és következetes pontrendszerrel dolgozik, és előre meghatározott kategóriákban mérik az egyes cégek ESG-teljesítményét. A mérés önbevalláson alapuló adatok összegzésével történik, a teljesítményértékeléseket a befektetők és a szélesebb iparág által lényegesnek tartott kérdések alapján alakítják ki, melyek összhangban vannak a nemzetközi fenntarthatósági célokkal, a párizsi klímaegyezménnyel és a legfontosabb nemzetközi irányelvekkel és megállapodásokkal.

Az Allee nemcsak technológiai oldalról koncentrál a zöldítésre, hanem igyekszik a vásárlók számára is jól látható fejlesztéseket megvalósítani. Továbbá a hosszú távú fenntarthatósági törekvések mellett vannak olyan projektek is, melyek hatása rögtön érezhető. Ezek közé tartozik például, hogy a bevásárlóközpont, nyitása óta folyamatosan növeli zöldfelületeit. A bevásárlóközpont Bercsényi út felöli oldalán található zöld függőfal mellett, 2022-ben készült el a 65 m2 felületű, 17 méter magas, lomblevelű örökzöld növényekből és évelő virágokból álló, oxigéntermelő növényfala. Az épületkomplexum jelenleg 12 000 m2 nagyságú fákkal, cserjékkel és egyéb talajtakarókkal beültetett zöldfelülettel is rendelkezik. Ezen kívül szemléletformáló kezdeményezésként például a hulladékcsökkentésre odafigyelve az épület több pontján is ingyenes, automatizált palacktöltőket telepítettek annak érdekében, hogy a látogatókat is bevonva csökkenjen a „műanyagba csomagolt vizek” vásárlásának száma, óvva ezzel is a természetet.

(x)

KonyhaKontrolling

Adózzon mindenki más!

Az interneten sok vélemény jelenik meg a \"megfelelő\" adóztatással kapcsolatban, de még a legtájékozottabbak is sokszor minimum meglepő véleményeket fejtenek ki. A bejegyzésben nem megyek bele

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019