Kiderült, mennyibe kerülnek a napijegyek az idei Szigetre
Short

Kiderült, mennyibe kerülnek a napijegyek az idei Szigetre

Portfolio
Csütörtökön frissült az idei, augusztus 7-14-ig tartó Sziget Fesztivál line-upja, és elindult az elővételes jegyek értékesítése is. Jön Liam Gallagher és Skrillex is.

A Covid miatt kimaradt két év a fesztiválszezonból, a Sziget is csak 2022-ben tért vissza. Tavaly a 30. születésnapját ünneplő fesztiválon számos A-listás sztár megfordult: a legdrágább fellépő Billie Eilish volt, a nagyszínpad teljes fellépői büdzséje hárommilliárd forintba került. A 2023-as fesztivál 420 ezres összlátogatószámmal zárt. A most bejelentett fellépők között van az Oasis debütáló albumával turnézó Liam Gallagher, Skrillex, Tom Odell és az egykori One Direction-tag Louis Tomlison is.

A jegyértékesítés is elindult:

a 6 napos bérlet 111.900 forintért, a 3 napos 76.900 forintért kapható

jelenleg a Sziget honlapján, a napijegyek pedig az első elővételes körben egységesen 28.900 forintba kerülnek. Ez alól egyedül a zárónap kivétel: augusztus 12-én 32.900 forintért lehet a Hajógyári szigeten bulizni. A korábbi évekhez hasonlóan idén is vannak fiataloknak szóló kedvezmények: a 21 évnél fiatalabbak 88.900 forintért vehetnek heti bérletet, illetve a diákigazolvánnyal rendelkezők is, akiknek ezen felül részletfizetésre is lehetőségük van - tájékoztatták a szervezők a Portfolio-t.

Címlapkép forrása: Sziget Fesztivál

Holdblog

A Föld legnagyobb részvénytársasága

Kevés olyan közvetlen biológiai jellemzőt találunk, ami kiemelne minket a többi faj közül, leginkább fejlett kommunikációs képességeink tesznek minket azzá, amik vagyunk. Lehet minket, embere

Kiszámoló

Kiszámoló bankszámla......helyett

Most, hogy a Raiffeisen valami okból elkezdte elüldözni a prémium ügyfeleket (pedig nemrég még 50 ezer forintot is fizetett ugyanezen embereknek, hogy nála nyissanak számlát), arra gondoltam, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Könyvelő

Könyvelő
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
2024. június 12.
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Ez is érdekelhet
olaszstrand