Üzlet

A kereskedés pszichológiája

Portfolio
Mi zajlik le a befektető fejében, amikor döntést kell hoznia? Milyen tényezők befolyásolják az éppen aktuális gondolkodását? A 15 kereskedői típus közül Ön melyikbe tartozik? Melyek a leggyakoribb kereskedői hibák? Ezekre a kérdésekre ad választ a Portfolio.hu füzetek sorozat legújabb, Magyarországon hiánypótló kiadványa. Olyan hasznos tippek is megtalálhatók benne, amelyek segítségével elkerülhetőek a nagyobb kereskedési veszteségek.

A kiadvány ára: 2,490 Ft helyett 1,990 Ft.
A kiadvány szponzora:


A kereskedés pszichológiája

MEGRENDELÉS ITT

A kiadvány előzetes megrendelés nélkül megvásárolható személyesen készpénzért a Portfolio.hu szerkesztőségében is munkanapokon 8:30 és 17 óra között (1033, Budapest, Polgár u. 8-10).




A kereskedés pszichológiája
Sokan nem is gondolnak bele abba, hogy milyen nagy jelentősége van a sikeres tőzsdei kereskedésben a belső, pszichológiai okoknak. Éppen emiatt rendkívül hasznos a Portfolio.hu füzetek sorozat legújabb, 68 oldalas kiadványa.

A szerző, Weinhardt Attila, saját és nemzetközi szakértők tapasztalatai alapján azokat a legfontosabb pszichológiai folyamatokat mutatja be, amelyek jelentősen befolyásolják a kereskedési tevékenységet, olykor csábítást, más helyzetekben gátat jelentenek a cselekvéshez. A füzet egyik fő célja, hogy az olvasókat folyamatos együtt gondolkodásra ösztönözze és ennek érdekében számos igen kellemetlen, szándékosan provokatív kérdést is tartalmaz.

A kiadvány részletesen bemutatja a piaci szárnyalások és összeomlások fázisait, illetve azt, hogy jellemzően milyen gondolatok játszódnak le ezek során a piaci szereplők fejében. A füzetből megtudhatjuk, hogy melyek a fő a különbségek a kereskedők és a befektetők között, illetve azt, hogy az olvasó a 15 kereskedői típus melyikébe tartozik.

Rendkívül hasznos a 16 leggyakoribb kereskedői hibával is megismerkedni és azzal is, hogy mi az a néhány "tuti tipp", amelyek segíthetnek a hibák leküzdésében, a veszteségek elkerülésében. A kiadványból természetesen nem hiányozhat az a három legfontosabb szabály sem, amelyet minden kereskedőnek be kell tartania, ha valóban pénzt szeretne keresni a piacokon.

MEGRENDELÉS ITT


A kereskedés pszichológiája



Portfolio.hu füzetek


A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Nagy Márton 2023 Hitelezés