Üzlet

Luxus Ford módra - Mondeo Vignale

Hámor Iván
A Ford az elmúlt évek egyik legsikeresebb márkája nem csak a magyar, hanem az európai cégautó piacon is. Köszönhető ez többek között a Mondeo remek szereplésének, melyet a közép- és a felsővezetők is előszeretettel választanak maguknak, amennyiben a lehetőségeik megengedik. Sok olyan cég is van, amelyik nem is enged "feltűnőbb, drágább" autót még s felsővezetőinek sem, mert ezzel is a felelős gazdálkodásukat akarják szimbolizálni, illetve prezentálni partnereik számára. Mit tehet azonban az, aki anyagilag megengedheti magának a többet, a jobbat, de a látszatra mégis adnia kell? Mostantól választhatja a Mondeo Vignale-t, mely kívülről "csak" egy Mondeo, míg belülről és a mögötte levő szolgáltatásoktól inkább több annál.
A Ford tovább kívánja növelni részesedését az európai cégautó piacon, aminek érdekében egy külön "csomagot" is létrehozott Vignale néven. Az első tagja a Mondeoból kerül ki, ami nem csak egy jól felszerelt autót, hanem olyan többletszolgáltatásokat is takar, ami az elfoglalt cégvezetők, vezető beosztású tisztségviselők autókkal kapcsolatos dolgát jelentősen megkönnyíti

Luxus Ford módra - Mondeo Vignale
Az erre feljogosított márkakereskedések - tehát nem a teljes Ford hálózat - minden Ford Vignale-tulajdonos mellé külön Vignale Értékesítési Tanácsadót is biztosít, akinek feladata az egyéni igényeknek megfelelő, személyre szabott szolgáltatások megszervezése, méghozzá a FordStore létesítményben történő legelső időpont-egyeztetéstől kezdve egészen az autó élettartamának, vagy az első tulajdonosnál eltöltött idő végéig. Vignale Értékesítési Tanácsadóik révén az ügyfelek számos olyan megoldásra számíthatnak, amelyek időt spórolnak számukra, és kellemesebbé teszik mindennapjaikat. A személyre szabott szolgáltatások közé tartozik a szervizelt autók be- és hazaszállítása - akár otthoni, akár irodai címükre -, és a szervizelés időpontjának az ügyfelek számára legkedvezőbb módon történő ütemezése. A kereskedés munkatársai a Vignale autókat mindig kiemelt figyelemmel kezelik, és teljesen kitakarítva adják vissza tulajdonosaiknak. Minden hónapban egy alkalommal teljes körű, külső és belső takarítás is "jár" ezekhez az autókhoz, térítésmentesen. A Ford Vignale-tulajdonosok a nap 24 órájában hívhatják a Vignale One Call felkészült munkatársait, ha valamilyen - az autóval kapcsolatos - segítségre van szükségük. Később a teljes európai piacon elérhetővé válik az Apple és Android operációs rendszerekre kifejlesztett ingyenes Vignale Service alkalmazás, aminek segítségével az ügyfelek közvetlenül beléphetnek a Ford Vignale honlapra.

Luxus Ford módra - Mondeo Vignale
A többletszolgáltatások mellett a Vignale termék oldalon is többet kínál, mint egy jól felszerelt Mondeo. Néhány külső és belső stílusjegy mellett pl. az aktív zajkioltás is elérhető hozzá, mely stresszmentesebé teszi az utazást. De nem csak e miatt kényelmes autó a Mondeo Vignale, hanem a futóművének, a kárpitozásának és a vezetőt támogató rendszereinek köszönhetően is. De az első üléseken utazók kényelmét az Aktív Mozgatásos masszázsfunkciójú Ford Multikontúr Ülések is fokozzák, amik a hosszú utazások alatt mérsékelik az izmok kifáradását: 11 felfúvódó párnából álló rendszerük masszírozza az utasok combját, fenekét és derekát.

Luxus Ford módra - Mondeo Vignale
A Ford Mondeo Vignale vezetőt segítő rendszerei közé tartozik a Gyalogosészlelővel kiegészített Ütközésre Figyelmeztető rendszer, illetve a SYNC 2 csatlakozási rendszer hangvezérléssel, a navigáció, a klímaberendezés. A Merőleges Parkolás funkcióval kiegészített Aktív Parkolóasszisztens megtalálja a megfelelő méretű parkolóhelyet, és hátramenetben a vezető kormányzása nélkül is bemanőverezi oda az autót. A Közlekedési Tábla Felismerés szintén alapfelszerelés; a rendszer figyelmezteti a vezetőt az éppen aktuális sebességkorlátozásokra, az azokat feloldó táblákra és az előzési tilalmakra, amelyeket a műszeregység kijelzőjén jelenít meg. Az Active City Stop 40 km/órás sebességig automatikus fékezéssel segít elkerülni a ráfutásos ütközéseket, vagy mérsékelni azok súlyosságát. A Ford Dinamikus LED fényszórói a nappali fényhez hasonló spektrumú fényt bocsátanak ki, az Adaptív Fényszórórendszer pedig a mindenkori forgalmi helyzethez és a külső viszonyokhoz igazítja a fénycsóva állásszögét és erősségét
A komfortérzetét olyan megoldások is növelik, mint a motoros mozgatású, memória funkcióval kiegészített kormányoszlop, a motoros mozgatású csomagtérajtó, vagy éppen a fűthető kormánykerék és első szélvédő. A hátsó utasok biztonságát az iparág első Légzsákkal Ellátott Hátsó-szélső Biztonsági Öve fokozza, ami egy baleset során azonnal kinyílik, és ötször nagyobb felületen osztja el a test felületén az ütközés keltette erőhatásokat, mint a hagyományos biztonsági övek.

A Portfolio által kipróbált Ford Mondeo Vignale a 180 lóerős 2,0 literes TDCi motorral, Powershift váltóval és összekerék-hajtással is fel volt szerelve. Utóbbi előnyei a nyári melegben, száraz útviszonyok közepette nem igazán domborodtak ki, de a műszerfalról leolvasható volt, mikor melyik tengely milyen arányban veszi ki a részt a hajtásból.

A Vignale kivitellel a Ford egy meglevő piaci rés számára kínál olyan alternatívát, amivel a létező prémium, vagy akár luxus igényeket is képes kielégíteni, ugyanakkor elkerülhetőek vele az ilyesmihez kapcsolódó negatív kritikák, megjegyzések észrevételek.
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az ukrajnai háború árnyékában szép csendben Amerika egy újabb pusztító konfliktusra készül

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
tozsde részvény