Kiemelkedő konferenciaszezont zárt a Portfolio Csoport: mi jön 2022-ben?
Üzlet

Kiemelkedő konferenciaszezont zárt a Portfolio Csoport: mi jön 2022-ben?

Portfolio
A Portfolio Csoport rendezvénydivíziója, a Portfolio Konferenciák idén is mutatta az írányt a rendezvényszektorban, azt követően, hogy tavaly elsőként alkalmazkodott a megváltozott helyzethez. Idén már egy éves rutinnal szerveztek a tavalyinál is több szakmai eseményt a változó pandémiás helyzetben, kiemelkedő eredménnyel.

Az üzleti konferenciák világa 2021-ben is gyarapodott: számokban és minőségben is!

A Portfolio Csoport rendezvénydivíziója, a Portfolio Konferenciák idén is mutatta az írányt a rendezvényszektorban, azt követően, hogy tavaly elsőként alkalmazkodott a megváltozott helyzethez. Idén már egy éves rutinnal szerveztek a tavalyinál is több szakmai eseményt a változó pandémiás helyzetben, kiemelkedő eredménnyel. A Portfolio rendezvényei a társadalmi felelősségvállalás terén is nagyot léptek előre 2021-ben.

Az üzleti életben biztos pontot jelentettek a szakmai rendezvények, amik 6 szektorban, 5 országban, a pandémiás helyzettől és törvényi szabályozástól függően ONLINE, HIBRID, vagy klasszikus, HELYSZÍNI konferenciák, klubok vagy kiállítás formájában működtek. A Portfolio Konferenciák platformtól függetlenül zökkenőmentes tudást, információt és networking lehetőséget jelentettek a résztvevőknek.

Portfolio Konferenciák 2021: jobban, felelősebben!

Idén a Portfolio Csoport összesen 60 rendezvényt szervezett, több ezer nemzetközi és hazai résztvevővel. Akár online, akár offline, akár e kettő ötvözete, de a Portfolio minőség mindig adott volt. Nézzük az események listáját az év során:

portfolio online konferencia

Nyári konferenciák a teraszon

A június végre a szakmai rendezvények klasszikus formáját is elhozta. A Portfolio Csoport nyári konferenciáit Budapest prémium helyszínein rendezte, ahol kifejezetten szempont volt, hogy a résztvevők végre ismét szabadabban élvezhessék mind a szakmai programot (külső kivetítőkön és kinti cateringgel), mind pedig a networkinget. A pozitív résztvevői visszajelzések alapján igazi nagy újranyitás jelleggel indult a kora nyári események sora. Természetesen a már bevett biztonsági intézkedéseknek köszönhetően mind a szervezők, mind a helyszín részéről ezt maximális egészségmegóvás mellett lehetett megvalósítani.

portfolio konferencia résztvevői a mariott hotel teraszán

Szeptemberben előtérbe került a társadalmi felelősségvállalás

Az Access4you-val egy ideje már tartó együttműködés új szintre emelte szeptembertől a rendezvényeket, amiket az akadálymentesség jegyében szerveztek.A Portfolio eddig is nagy figyelmet fordított a környezeti terhelés minimalizálására, most pedig, a karbonlábnyom kiszámítása után, a Strive – és különböző széndioxid-semlegesítő hatású projektek – segítségével karbonsemlegessé tette őszi konferenciáit.

Ősztől minden rendezvényt a Portfolio Konferencia mobil applikációban is megtalálhattak és kezelhettek az érdeklődők. Folyamatosan bővülő funkciókkal azzal a céllal lefejlesztve, hogy a Portfolio szakmai rendezvényei egy alkalmazáson belül, személyre szabva legyenek elérhetőek: a rendezvénynaptáron túl minden adott rendezvénnyel kapcsolatos információ kézközelben található, a megvásárolt jegyek egyszerűen kezelhetőek, a kapcsolatépítés pedig már a rendezvény előtt és utána is kényelmesebb, mint valaha.

Portfolio Konferenciák 2022-ben is, az elmúlt évhez hasonlóan minden szempontból professzionális rendezvényekkel, maximális biztonsággal és iránymutató szakmai tartalommal várnak majd minden régi és új érdeklődőt a legfontosabb gazdasági témakörökben: a bankszektortól a gazdaságpolitikán át, az ingatlanpiactól az agráriumon keresztül, az energetika, a befektetés, a járműipar és IT területeken is.

Kiszámoló

Raiffeisen Gold 2.0 vége?

Írtam nemrég, hogy kijött az új prémium csomag a Raiffeisentől és hát sokkal rosszabb lett. Nem csak az elvárt bejövő utalás lett lényegesen több, de az utalások ingyenessége is limitált l

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Bármikor beleroppanhat Oroszország a háborúba, ha a Nyugat enged a riválisának

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Feloszlatja a katalán kormányt a spanyol kormány