csavarok anyák lógnak
Üzlet

Kiemelkedő konferenciaszezont zárt a Portfolio Csoport: mi jön 2022-ben?

Portfolio
A Portfolio Csoport rendezvénydivíziója, a Portfolio Konferenciák idén is mutatta az írányt a rendezvényszektorban, azt követően, hogy tavaly elsőként alkalmazkodott a megváltozott helyzethez. Idén már egy éves rutinnal szerveztek a tavalyinál is több szakmai eseményt a változó pandémiás helyzetben, kiemelkedő eredménnyel.

Az üzleti konferenciák világa 2021-ben is gyarapodott: számokban és minőségben is!

A Portfolio Csoport rendezvénydivíziója, a Portfolio Konferenciák idén is mutatta az írányt a rendezvényszektorban, azt követően, hogy tavaly elsőként alkalmazkodott a megváltozott helyzethez. Idén már egy éves rutinnal szerveztek a tavalyinál is több szakmai eseményt a változó pandémiás helyzetben, kiemelkedő eredménnyel. A Portfolio rendezvényei a társadalmi felelősségvállalás terén is nagyot léptek előre 2021-ben.

Az üzleti életben biztos pontot jelentettek a szakmai rendezvények, amik 6 szektorban, 5 országban, a pandémiás helyzettől és törvényi szabályozástól függően ONLINE, HIBRID, vagy klasszikus, HELYSZÍNI konferenciák, klubok vagy kiállítás formájában működtek. A Portfolio Konferenciák platformtól függetlenül zökkenőmentes tudást, információt és networking lehetőséget jelentettek a résztvevőknek.

Portfolio Konferenciák 2021: jobban, felelősebben!

Idén a Portfolio Csoport összesen 60 rendezvényt szervezett, több ezer nemzetközi és hazai résztvevővel. Akár online, akár offline, akár e kettő ötvözete, de a Portfolio minőség mindig adott volt. Nézzük az események listáját az év során:

portfolio online konferencia

Nyári konferenciák a teraszon

A június végre a szakmai rendezvények klasszikus formáját is elhozta. A Portfolio Csoport nyári konferenciáit Budapest prémium helyszínein rendezte, ahol kifejezetten szempont volt, hogy a résztvevők végre ismét szabadabban élvezhessék mind a szakmai programot (külső kivetítőkön és kinti cateringgel), mind pedig a networkinget. A pozitív résztvevői visszajelzések alapján igazi nagy újranyitás jelleggel indult a kora nyári események sora. Természetesen a már bevett biztonsági intézkedéseknek köszönhetően mind a szervezők, mind a helyszín részéről ezt maximális egészségmegóvás mellett lehetett megvalósítani.

portfolio konferencia résztvevői a mariott hotel teraszán

Szeptemberben előtérbe került a társadalmi felelősségvállalás

Az Access4you-val egy ideje már tartó együttműködés új szintre emelte szeptembertől a rendezvényeket, amiket az akadálymentesség jegyében szerveztek.A Portfolio eddig is nagy figyelmet fordított a környezeti terhelés minimalizálására, most pedig, a karbonlábnyom kiszámítása után, a Strive – és különböző széndioxid-semlegesítő hatású projektek – segítségével karbonsemlegessé tette őszi konferenciáit.

Ősztől minden rendezvényt a Portfolio Konferencia mobil applikációban is megtalálhattak és kezelhettek az érdeklődők. Folyamatosan bővülő funkciókkal azzal a céllal lefejlesztve, hogy a Portfolio szakmai rendezvényei egy alkalmazáson belül, személyre szabva legyenek elérhetőek: a rendezvénynaptáron túl minden adott rendezvénnyel kapcsolatos információ kézközelben található, a megvásárolt jegyek egyszerűen kezelhetőek, a kapcsolatépítés pedig már a rendezvény előtt és utána is kényelmesebb, mint valaha.

Portfolio Konferenciák 2022-ben is, az elmúlt évhez hasonlóan minden szempontból professzionális rendezvényekkel, maximális biztonsággal és iránymutató szakmai tartalommal várnak majd minden régi és új érdeklődőt a legfontosabb gazdasági témakörökben: a bankszektortól a gazdaságpolitikán át, az ingatlanpiactól az agráriumon keresztül, az energetika, a befektetés, a járműipar és IT területeken is.

koronavírus omikron szupervariáns
bukarest_romania_belvaros
4ig-473536
kgb-igazolvany-jelveny-szovjet-hirszerzes-ugynok-kem
aram_energia
Frankfurti tőzsde

Kiszámoló Az ingyenesség hatalma

Az emberi viselkedést szeretjük racionálisnak beállítani, de a legtöbb esetben nagyon távol van attól. A közgazdaságnak...

Holdblog Netflix összeomlás

Az idei év talán legtöbb befektetőt megmozgató kérdése, hogy az amerikai technológiai részvények még meddig teljesíthetik...

2022. február 22.
Portfolio Agrár Klub: Sorsdöntő év következik? - A magyar agrárium kilátásai 2022-től
2022. február 24.
Private Investor Day 2022
2022. április 6.
Agrárium 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
Díjmentes online előadás
Legális adóelkerülés, TBSZ, NYESZ számlák.
Online előadás
Vételi és eladási zónákat azonosítunk, melyek a trendekkel kiegészítve szuper hatékony párost alkotnak.
4ig-473536