Díjazzuk a zöld projekteket, a fenntartható cégeket: még egy hétig pályázhatsz a Green Awards egyikére
Üzlet

Díjazzuk a zöld projekteket, a fenntartható cégeket: még egy hétig pályázhatsz a Green Awards egyikére

Portfolio
Még nem késő jelentkezni a Green Awards pályázatra: 2023. szeptember 12-én az ország legjobb „zöld” projektjeit, vállalatait díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen 5 kategóriában. A Green Awards különböző elismeréseit tavaly indítottuk elsőként útnak, a remek pályázatok beérkezését látva pedig 2023-ban ismét keressük a leginnovatívabb cégeket, programokat, az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közös támogatásával. Július 23-ig várjuk mindazok jelentkezését, akik büszkék a fenntarthatóan működő cégükre, programukra. Mutatjuk a részleteket!

A hazai vállalatok különleges fenntarthatósági teljesítményét, programját, vagy innovációit szeretnénk 2023-ban is elismerni a Green Awards díjaink egyikével. A tavalyihoz hasonlóan, 5 kategóriában díjazzuk a legfenntarthatóbb kezdeményezéseket:

  1. Az Év Zöld Nagyvállalata
  2. Az Év Zöld Kkv-ja
  3. Az Év Zöld Innovációja
  4. Az Év Zöld Befektetése
  5. Az Év Jó Ügye

A díjra bármely szektorban tevékenykedő vállalatok jelentkezését várjuk, akik olyan fenntarthatósági projektet, cselekvéseket tudnak felmutatni, ami a jövő generációjának az életét, környezetét teheti jobbá. A tavalyi jelentkezők idei pályázati anyagait is várjuk, az elmúlt egy éves eredmények bemutatásával együtt.

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ JÚLIUS 23., eddig VÁRJUK A PÁLYÁZATI ANYAGOKAT.

Az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közösen alapított díjára a leginkább érdemes 5 nyertest egy szakmai zsűri fogja kiválasztani, a „shortlistre” kerülő, kategóriánként legjobb 3 pályázat közül a jelentkezési időszak lezárultát követően.

A DÍJAKAT EGY ÜNNEPÉLYES ÁTADÓ KERETÉBEN 2023. SZEPTEMBER 12-ÉN A SUSTAINABLE WORLD KONFERENCIÁN ADJUK ÁT.

Szeptember 12-én rendezzük meg az éves fenntarthatósági szakmai találkozót, a Sustainable World konferenciát, ahol átadjuk a Green Awards nyerteseinek a díjakat. A részletekért kattintson!

A díj támogatóit is megkérdeztük, hogy szerintük miért fontos a leginnovatívabb vállalatok és ötletek díjazása a Green Awards keretén belül. Jelen cikkben az "Év Zöld Kkv-ja" kategória támogatója, a Dandelion Kft. képviselője, Nagy Gréta ügyvezető szólalt meg:

"A bőrünkön érezzük a mértékletesség, előrelátás sürgetését, ha a magunk és gyerekeink számára élhető világot szeretnénk örökül hagyni. Környezetvédelmi, gazdasági szakemberként és anyaként is fontosnak tartom, hogy legyenek olyan hiteles kapuőrök, vállalatok, szervezetek, akik a fenntarthatóságot körbe ölelő érdekek-ellenérdekek zajában megbízható támpontot nyújtanak. A Portfolio által alapított Green Awards ilyen vállalatokat jutalmaz. A jelentkezők lehetőséget kapnak arra, hogy bemutassák a fenntarthatósággal kapcsolatos előremutató, mások számára is példaértékű gyakorlataikat. A Portfolio célközönsége a pályázaton keresztül megismeri a nyertes cégeket, azok programját.

A zöldre festés helyett valódi teljesítményt, mérhető megoldásokat vagy olyan innovációkat várunk, amiknek a környezeti teljesítményre vagy a közösségekre gyakorolt pozitív hatása bizonyítható. Ezzel együtt nyitottak vagyunk minden olyan gondolatra is, amely valódi természeti vagy társadalmi haszonnal kecsegtet és üzletileg is megáll a lábán úgy, hogy befektetők segítségével a jövőben megvalósítható.

- mondta el Nagy Gréta, majd hozzátette, hogy a kis- és középvállalatok a hazai gazdaság kulcsszereplői. Ha egy szervezet jól bánik a munkavállalóival, a természeti tőkére tiszteletreméltó tényezőként tekint, ellenállóvá válik és gazdasági előnyt szerez.

Nagy Gréta
Dandelion Kft., ügyvezető
Környezetmérnökként végeztem, majd MBA és okleveles közgazdász diplomát szereztem. A környezetvédelmet tekintem hivatásomnak, ezen belül a környezetvédelmi jog, a -mérőszámok és a gazdaságra gyakorolt
Tovább
Környezetmérnökként végeztem, majd MBA és okleveles közgazdász diplomát szereztem. A környezetvédelmet tekintem hivatásomnak, ezen belül a környezetvédelmi jog, a -mérőszámok és a gazdaságra gyakorolt Tovább

Az egyes kategóriákra történő jelentkezés feltételeit a pályázati lap tartalmazza, míg a jelentkezéseket a greeenawards@portfolio.hu e-mail címre várjuk július 23-ig. A jelentkezési lap innen tölthető le.

green awards nevezés
A jelentkezés részletei ezen a linken érhetők el.

A tavalyi év nyertesei:

A tavalyi nyertesekkel, a zsűrivel készített videóinterjúk:

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images

Holdblog

Megválnak az Nvidiától a fedezeti alapok

Még mindig a legtrendibb papír az Nvidia, de az adatok szerint a hedge fundok inkább csökkentik részesedésüket a vállalatban. Az ábra azt mutatja, hogy mely... The post Megválnak az Nvidiától a

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az EU kirakta a fegyvereket az asztalra, kereszttűzbe kerülhet Magyarország

Könyvelő

Könyvelő
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Ez is érdekelhet
videoton