Ingatlan

Megnyílt a legújabb magyar fejlesztésű pláza

Portfolio
Ma nyitotta meg kapuit a Lengyelország észak-nyugati részén a Lubuski régióban található NoVa Park Üzletközpont, mely a magyar tulajdonú Futureal Csoport és az ír ingatlanfejlesztő, a Caelum Development közös projektje.
A NoVa Park Üzletközpont a Futureal Csoport és a Caelum Development joint venture együttműködésében valósult meg 17 hónap alatt. A projektet a Caelum Development kezdte meg, melyhez a Futureal Csoport 2011 első felében csatlakozott fejlesztő partnerként. Ez a kereskedelmi beruházás lett a magyar tulajdonú ingatlanfejlesztő első projektje, melyet Partnerségi Programjának keretében valósított meg Lengyelországban.

Megnyílt a legújabb magyar fejlesztésű pláza
"A válság elhúzódása nem kedvezett az ingatlanfejlesztésnek, ezért 2011-ben úgy döntöttünk, egy másik oldalról közelítjük meg azt. Olyan jó üzleti potenciállal rendelkező projekteket kerestünk, melyek finanszírozási nehézségek vagy épp megfelelő szakmai háttér híján lelassultak. 100 millió eurót tervezünk befektetni a régióban, elsősorban Magyarországon, Lengyelországban és Romániában, de nem zárkózunk el egyéb régión belüli lehetőségektől sem." - nyilatkozta Futó Gábor, a Futureal Csoport alapító tulajdonosa.

A NoVa Park a német határtól alig 70 kilométerre található Gorzów Wielkopolski-ban. Az üzletközpont 32 400 nm-es területén számos nemzetközi és lengyel márka kapott helyet, mint pl. a H&M, a C&A, a KappAhl, a KFC, a Cubus, a Lavard, a Bijou Brigitte, a Media Expert, vagy a Pure Fitness. A megnyitóról készült videó ezen a linken érhető el.


Nagyobb térképre váltás
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

Fizessenek a szegények

A múlt század közepén a legtöbb országban a cégek voltak az egyik legjelentősebb adóbefizetők, a teljes adóbevétel 30-40%-a a cégek jövedelméből származott. Egy másik forrás a gazdagok j

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
gaz áram rezsicsökkentés