Prémium

OTP Tavaszi Megtakarítási Program (x)

Portfolio
Az OTP Bank 2009. május 29-ig tartó Tavaszi Megtakarítási Programjáról kérdeztük az OTP Bank Lakossági Igazgatóságának ügyvezető igazgatóját, Illés Zoltánt.

Milyen megtakarítási lehetőségeket kínál az OTP Bank a Tavaszi Programjában?
Biztonságos befektetéseket kínálunk ügyfeleinknek rövid, közép és hosszú távra. Forint és deviza betéteket, valamint kötvényt ajánlunk. - több esetben - a jegybanki alapkamatot is meghaladó kétszámjegyű fix hozam mellett.

Van-e kiemelt ajánlatuk, melyre szeretné az olvasók figyelmét felhívni?



' title='
A lakossági forintszámlákhoz kapcsolódó
3 hónapos OTP Bónusz betétet minden ügyfelünk számára ajánljuk, mivel egyszerű, biztonságos, és a különböző lekötési módozatokból mindenki megtalálja a számára megfelelőt.
A megtakarításukat növelni tudó ügyfelek OTP Bónusz Extra betétben, 1 millió Ft felett évi 11,5% kamattal* köthetik le pénzüket. Az e körbe tartozó ügyfelek, meglévő betéteiket is kedvező akciós feltételek mellett helyezhetik el OTP Bónusz Plusz betétben. Azokra is gondoltunk, akik a mostani, nehezebb körülmények között nem tudják növelni megtakarításukat, befektetéseiket, számukra is rendelkezünk kiemelt akciós OTP Bónusz betét ajánlattal.

Milyen ajánlatuk van azok számára, akik devizában takarékoskodnak?

Ezen ügyfeleink számára az OTP Bónusz deviza betétet ajánljuk, melyben euró és dollár megtakarításaikat helyezhetik el, fix kamattal 3 hónapos lekötésre. Az új euró betétekre évi 4,5%, a meglévőkre évi 4,0% kamatot* térítünk 3 000 EUR felett. Sőt a most deviza számlát nyitó ügyfeleinknek 3 hónapig a számlavezetés díjat is elengedjük.

Úgy tudom, régi ügyfeleik számára most további kedvezményt nyújtanak.

Igen, mint azt már említettem az OTP Bank most bónusz kamattal honorálja az ügyfelek hűségét a bankhoz.
A forint és a deviza Bónusz betétnél is az alapkamaton felül bónusz kamatot adunk azon ügyfeleinknek, akik részt vettek téli akciónkban, és Bizalom Extra lekötésben helyezték el megtakarításukat. A bónusz kamat - a mostani akciós lekötési módozattól függően - 0,5-2 % közötti.
Az alap és bónusz kamattal együtt ügyfeleink 1 millió Ft felett már évi 12,0%-os kamatot* realizálhatnak, ha új betétet hoznak a bankba, de akik nem tudják most növelni megtakarításukat, azok is évi 11%-os kamatot* vihetnek haza a futamidő végén.

Milyen lehetőségeket tudnak ajánlani azok számára, akik 3 hónapnál hosszabb időre szeretnék lekötni megtakarításukat?

Számukra 3x3 hónapos forintbetét lekötési lehetőséget ajánlunk, melyben nem kell a futamidőt előre eldönteni, azonban az eltelt idő függvényében egyre magasabb kamatot lehet elérni. 1 millió forint lekötése esetén 6 hónap után a kamat évi 12,5% (EBKM: évi 10,00%), 9 hónap után évi 13% (EBKM: évi 11,00%).

*A cikkben megjelölt forintkamatok mértéke és az EBKM azonos, míg a 3000 EUR -ot meghaladó deviza betét esetén: új betétekre évi 4,5% (EBKM: évi 4,56%), meglévő betétekre évi 4% (EBKM: évi 4,06%)

A tájékoztatás nem teljes körű. A betéti szerződés részletes leírása és minden további információ megtalálható az OTP Bank fiókjaiban és honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokban és Hirdetményekben. A 3 hónapos futamidő lejárta után a betétek a 3 hónapos, nem akciós lekötés feltételei szerint kamatoznak tovább. 2009. május 11-én érvényes 3 hónapos nem akciós betétek kamata forintbetétek esetén évi 4,25 - 5,50% (EBKM: évi 4,25-5,50%), euróbetétek esetén évi 0,25-0,71% (EBKM: évi 0,25-0,72%). A fenti kamatok 2009. május 29-ig érvényesek, aktuális kamatajánlatainkról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy honlapunkon.

http://www.otpbank.hu/megtakaritasok

06 1/20/30/70 366 6666 vagy 06 40 366 666

(x)
Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

KonyhaKontrolling

Adózzon mindenki más!

Az interneten sok vélemény jelenik meg a \"megfelelő\" adóztatással kapcsolatban, de még a legtájékozottabbak is sokszor minimum meglepő véleményeket fejtenek ki. A bejegyzésben nem megyek bele

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019