Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Svájci frank árfolyam (CHF/HUF)

CHF/HUF Spot statisztikák, mutatók
Nyitó ár: 326.6290069
Előző záró ár: 327.09566047
Napi átlagár: 326.81530038484
180 napos átlagár: 330.35101236577
360 napos átlagár: 329.72393305161
Napi minimum: 326.38555219
Napi maximum: 327.22118041
Éves minimum: 32 2020-07-20
Éves maximum: 397.589 2020-09-25
Történelmi minimum: 32 2020-07-20
Történelmi maximum: 397.589 2020-09-25
Árfolyamváltozás 1 hó: 0.49090776147167%
Árfolyamváltozás 3 hó: -2.318580791296%
Árfolyamváltozás 12 hó: -1.4501985574359%
Devizakeresztek
HUF CHF EUR USD GBP JPY
HUF
CHF
EUR
USD
GBP
JPY
Adatlap
CHF/HUF Spot
ISIN CH0019414132
Kijelzés módja (Ticker) CHFHUF
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Forex International
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a CHF/HUF Spot árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

CHF/HUF Spot hírek

Tőkeemelésre készül a Credit Suisse, hatalmasat buktak az Archegos-ügyön

A Credit Suisse 757 millió frankos adózás előtti veszteséget jelentett az idei első negyedévre vonatkozóan, a bank vastagon nyereséges lett volna, ha az Archegos-ügy miatt nem bukik el 4,4 milliárd frankot. A svájci pénzintézet a gyorsjelentéssel együtt azt is bejelentette, hogy 1,8 milliárd frankos tőkeemelésre készülnek.

Itt a nagy leleplezés: ennyi pénz landolt a leggazdagabb magyarok zsebében

Világszinten 5400 milliárd dollárt tett ki tavaly a háztartások extra megtakarítása, ennek a jelentős része a fejlettebb gazdaságokban, azon belül is leginkább a vagyonosabb családoknál csapódott le a Moody's friss elemzése szerint. Ennek apropóján megnéztük, hogy itthon a magyarok nettó vagyonának mekkora részét teszi ki a privátbankoknál kezelt vagyon, utóbbi növekedése mennyiben magyarázza a magyar megtakarítások emelkedését, és valóban kijelenthető-e, hogy a lakossági megtakarítások jelentős része Magyarországon is a gazdagabbak kezében landolt.

Az online kereskedelem miatti házhozszállítás berobbantotta a haszongépjárművek bérleti piacát

A koronavírus-válság miatti gazdasági bizonytalanságban a piaci szereplők többsége igyekszik minden beruházást elnapolni, de az árut akkor is el kel vinni A-ból B-be – mondta a Portfolio-nak a bérautópiacon vezető magyar Viarent Kft.-t alapító, és a tehergépjárművek piacán is meghatározó Delta-Truck Kft-t ügyvezetőként képviselő Stefkó Péter. Az idén 30 éves cégcsoport vezetőjét az online kereskedelem előretörése miatt megnövekedett kisteherautó-igényről, az elektromos kamionokról, a tőzsdére lépésről és a vállalat nemzetközi terjeszkedési terveiről kérdeztük.

Belgium nem függeszti fel az oltást az AstraZeneca vakcinájával

Belgium tovább folytatja a koronavírus ellen az AstraZeneca brit-svéd gyógyszergyár és az Oxfordi Egyetem által kifejlesztett vakcina alkalmazását, mivel szakvélemények szerint az "oltóanyag jó, biztonságos és hatékony" - jelentette be kedden a belga szövetségi kormány hivatalos oltási munkacsoportja.

Újabb gigafelvásárlásra készül az Opus, emelkedik a részvények árfolyama

Újabb akvizícióval terjeszkedik az Opus Global, felvásárolja a Tigáz közel 50 százalékos részesedését, amivel tovább folytatódhat a jelenleg üresen álló energetikai üzletág kiépítése. A tranzakcióval a MET teljesen kiszáll a Tigázból. Ezzel egyidejűleg az Opus bejelentette, hogy megalapítja az Opus Energy Kft.-t, amely alá a Tigáz mellett a Titász is tartozik majd, ennek a cégnek az 50 százalékos tulajdonosa lesz az Opus Global.

Veszélyben a boltok nyitva tartása a berobbanó koronavírus-járvány miatt

Lehetséges, hogy nem lesznek elegendőek a kiskereskedelemben eddig megszokott védekezési előírások a koronavírus-járvány harmadik hullámában. A Magyar Nemzet azt írja, hogy az iparági szervezetekhez mérettől, üzlettípustól függetlenül az elmúlt napokban több helyről is érkeztek olyan jelzések, hogy már a napi működést is veszélyezteti az újabb Covid-hullám.

A járvány harmadik hullámát a forint is megérezte ma reggel

A forint szinte egész évben a 360-as szint alatt tartózkodott az euróval szemben, eddig rendre beleütközött a fontos technikai korlátba. Az EURHUF ma reggel is megkóstolta a 360-at, de pont úgy, ahogy az előző hetekben mindig, ma is lepattant róla. Aztán megérkeztek a reggeli járványadatok, és a jegyzés átvitte a technikai szintet.

Ennyi pénzre lenne szükséged, hogy a leggazdagabb országok felső 1%-ába kerülj

Jövő héten publikálja a Knight Frank az idei évre vonatkozó Wealth Reportját, de előzetes adatok már napvilágot láttak a tanulmányból. A Bloomberg ír arról, hogy Monacóban 8 millió dollár, az USA-ban és Svájcban viszont fele ekkora összeg kell ahhoz, hogy valaki az ország leggazdagabb 1%-ába tartozónak mondhassa magát.

A forradalom felfalja saját szüleit - A Robinhood, a GameStop és az átvert traderek esete

Ha hisztérikus jelenetekre vagyunk kíváncsiak, mostanában az Egyesült Államok az egyik, ha nem éppen a legjobb ország ebből a szempontból, amelyre érdemes figyelnünk. Elhibázott védekezés a koronavírus kapcsán, a maszkviselés és a szabadságjogok félreértelmezése miatti abszurd jelenetek, fosztogatás és tombolás a faji egyenlőtlenségek okán indult - eleinte békés - tüntetés sorozatból elfajulva, és persze a csúcspont: a veszíteni képtelen korábbi elnök által feltüzelt tömeg részéről a Capitolium megrohamozása. Persze a vírushelyzet miatti bezártság a virtuális térben is képes a tömegpszichológia iránt érdeklődő közönségnek újabb példát mutatni az érzelmek elszabadulásáról. A Gamestop és pár hasonló részvényben zajló ámokfutás elmúlt néhány napban pontosan ilyen.

Elhunyt a Rotschild-vagyon örököse

Ötvenhét évesen elhunyt Benjamin de Rothschild báró, a híres bankbirodalom örököse - jelentette be az általa vezetett Edmond de Rothschild Holding SA bankcsoport. A közlemény szerint a holding igazgatóságának elnöke szívinfarktusban halt meg pénteken Pregny-ben, a család svájci, Genf kantonban lévő otthonában.

Már ketyeg az óra: Joe Biden nem várhat sokáig az iráni atomalku újjáélesztésével

A kölcsönös erőfitogtatás jegyében teltek az év első napjai az utóbbi egy évben igen feszültté vált iráni-amerikai kapcsolatokban. Teherán a katonai erődemonstráción túl az urándúsítás szintjének emelésével, illetve egy dél-koreai tanker lefoglalásával küldött erőteljes üzenetet a 2015-ös iráni atomalkut feléleszteni kívánó leendő amerikai elnöknek. Joe Bidennek figyelembe kell vennie azt is, hogy a júniusi iráni elnökválasztáson várhatóan a jelenleginél keményvonalasabb politikus kerül majd az államfői posztra, akivel feltehetően nehezebb lesz megállapodásra jutni a Donald Trump által felmondott atomalku újjáélesztéséről.

Koronavírus: Nagy-Britanniában már egymillió embert beoltottak

Elérte az egymilliót a koronavírus ellen beadott oltások száma Nagy-Britanniában - közölte pénteken Matt Hancock brit egészségügyi miniszter és megerősítette: a brit oltási kampányban új menetrendre térnek át, hogy minél többen mielőbb megkaphassák az első dózist.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR