Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

Svájci frank árfolyam (CHF/HUF)

Ma:
|
Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
CHF/HUF Spot statisztikák, mutatók
Nyitó ár: 417.59579416
Előző záró ár: 416.25685376
Napi átlagár: 417.03202570301
180 napos átlagár: 405.14684769506
360 napos átlagár: 401.74158277197
Napi minimum: 414.53750435
Napi maximum: 418.58517734
Éves minimum: 375.40098008 2023-06-27
Éves maximum: 419.33143286 2024-06-14
Történelmi minimum: 138.1086 2008-07-22
Történelmi maximum: 448.59517372 2022-10-13
Árfolyamváltozás 1 hó: 6.1520367534003%
Árfolyamváltozás 6 hó: 3.0912600806427%
Árfolyamváltozás 12 hó: 8.6065345305841%
Devizakeresztek
HUF CHF EUR USD GBP JPY
HUF
CHF
EUR
USD
GBP
JPY
Adatlap
CHF/HUF Spot
ISIN CH0019414132
Kijelzés módja (ticker) CHFHUF
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Forex International
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a CHF/HUF Spot árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Portfolio Trader online előadás Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Videóajánló
CHF/HUF Spot hírek

Nincs megállás: újabb szálloda épül a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Újabb terminálkapcsolatú szálloda nyílik a WING fejlesztésében a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a Budapest Airporttal együttműködésben. A 2. Terminál mellett található, 2018-ban megnyílt ibis Styles Budapest Airport Hotel mellett épül fel az új TRIBE. A 8000 négyzetméter alapterületű komplexumban 167 szoba lesz.

Ez lett a nemrég még világbajnok forintból, a világ egyik legrosszabb devizája volt a nyáron

A világ negyedik legrosszabbul teljesítő devizája volt a harmadik negyedévben a forint, csak az argentin, a chilei és az orosz fizetőeszköz esett nagyobbat a dollárral szemben. Ez éles fordulat a korábbi negyedévekhez képest, amikor a legjobbak között volt, vagyis nemzetközi összehasonlításban is látványos az utóbbi hetek megbotlása. Mi várható még az év végéig a forint piacán? Most úgy néz ki, hogy sok múlik majd a dolláron.

Irodából lakás? Nem elképzelhetetlen, hogy régi ingatlanokat fognak átépíteni Magyarországon

Rengeteg régi, kihasználatlan iroda van a világon, vannak olyan területek azonban, ahol a hatalmas kereslet miatt ezeket már lakásokká kezdték átalakítani. Ez a trend már Magyarországon is elindult, így lehet, hogy a közeljövőben egyre több ilyen beruházás jöhet létre - derült ki a Portfolio Property Investment Forum 2023 panelbeszélgetéséből. A szakértők többek között megbeszélték azt is, hogy mi az oka az ingatlanpiaci visszaesés, mikor jöhet a fellendülés, de ESG-ről és azok költségeiről is szó volt.

Kilőttek a "sugárzó" részvények!

A tegnapi kereskedésben valósággal kilőttek a legnagyobb uránbányász-vállalatok részvényárfolyamai. A rendkívül kedvező kilátások miatt nagyon izgalmas az urán sztori, kérdés, hogy érdemes-e még felszállni erre a vonatra?

Zaklatják a kínaiak a japánokat a fukusimai víz miatt

Tokió felszólította Pekinget, hogy "szavatolja a Kínában élő japán lakosok biztonságát", azt követően, hogy japán vállalkozásokat érintő telefonos zaklatási hullám indult a fukusimai atomerőmű tisztított szennyvízének a Csendes-óceánba történő leengedése miatt.

A feje tetejére állt a zene világa: megrettentek, és agresszív harcba kezdtek az iparág leviatánjai

A generatív mesterséges intelligencia a kreatív iparágak közül nemcsak a vizuális művészet paradigmáit írja át, hanem a zenegyártási folyamatot is újabb mechanizmusokkal teszi a széles tömegek számára sokkal hozzáférhetőbbé és olcsóbbá. A streaming oldalakon tömegével tűnnek fel AI által generált zeneszámok, amelyeket a legnagyobb lemezkiadók nem győznek tűzzel-vassal irtani. A zenekészítés demokratizálódása jó dolognak tűnik, az illegális letöltésektől két évtizeddel ezelőtt traumatizált iparág szereplői ugyanakkor felkészültek arra, hogy minden áron megvédjék a piaci részesedésüket. Cikkünkben utánajártunk, milyen generatív zenekészítő szoftverek érhetők el a piacon, és hogyan reagáltak az AI-robbanásra a zenevilág szereplői.

Kevesebben nyaralnak belföldön, mint egy éve

A nyári hónapok közül a Szallas.hu adatai szerint eddig augusztusban a legkisebb az elmaradás a belföldi szállásfoglalások terén tavalyhoz képest, jelenleg 7 százalékkal kevesebb belföldi foglalás, mint egy éve. A nyári foglalások harmada két éjszakára, negyede egy éjszakára, ötöde pedig három éjszakára szól - közölte az idegenforgalmi portál legfrissebb felmérésének eredményét csütörtökön az MTI-vel.

A háború nem várt hatása: ide menekülnek az oroszok a szankciók elől

Egyre népszerűbb Dubaj a luxuslakások területén: míg tavaly még csak megközelítette a dobogót, az idei év első negyedévében már az itteni lakáspiac volt a legforgalmasabb a 10 millió dollár feletti ingatlanok tekintetében. Több egyéb tényező mellett az orosz-ukrán háború is közrejátszhatott a dubaji kereslet hirtelen megugrásában, hiszen számos orosz vagy ukrán üzletember telepedett le itt az invázió kezdete óta - írja a Financial Times.

Hasít a svájci óraipar

A svájci órák exportja májusban éves szinten 14,4 százalékkal, 2 milliárd 338 millió svájci frankra (1 frank=380,93 forint) nőtt - a svájci óraipar szövetség (FHS) honlapjára felkerült adatok szerint. Áprilisban a kivitel növekedése szerényebb, 6,8 százalék volt.

A német hercegség, ahol a brit himnuszt éneklik – Miért Európa politikai kakukktojása az alpesi miniállam?

Novák Katalin köztársasági elnök a múlt héten Európa és a világ egyik legkisebb államában, Liechtensteinben járt, ahol találkozott a hercegséget vezető Alajos koronaherceggel, illetve Daniel Risch miniszterelnökkel. A Budapest területének kevesebb mint egyharmadán fekvő alpesi miniállam több szempontból is kuriózumnak számít, nem utolsó sorban azért, mert a mindenkori uralkodónak itt jóval nagyobb hatalma van, mint a többi tradicionális európai monarchiában.

Történelmi pillanat: megszületett Svájc új szuperbankja

Lezárult hétfőn a Credit Suisse és a UBS összeolvadása, ezzel létrejött egy 1600 milliárd dolláros mérleggel rendelkező óriásbank, amely globális szinten is meghatározó szereplője lesz a vagyonkezelési piacnak. A UBS máris korlátozásokat vezetett be a Credit Suisse bankáraira: többek között nem vihetnek fel a banki rendszerbe olyan ügyfeleket, amelyek kiemelten kockázatos országból érkeztek, de ukrán politikusoknak és állami vállalatoknak sem nyithatnak számlát.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Olyat tett a magyar lakosság, amit senki más Európában: itt a friss államadósság-lista