Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Svájci frank árfolyam (CHF/HUF)

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
CHF/HUF Spot statisztikák, mutatók
Nyitó ár: 428.67225674
Előző záró ár: 428.25478619
Napi átlagár: 432.24166181076
180 napos átlagár: 392.91799682777
360 napos átlagár: 370.74575643318
Napi minimum: 427.15120588
Napi maximum: 439.93370053
Éves minimum: 329.48799534 2021-10-04
Éves maximum: 439.93370053 2022-09-28
Történelmi minimum: 138.1086 2008-07-22
Történelmi maximum: 439.93370053 2022-09-28
Árfolyamváltozás 1 hó: 0.21316208659903%
Árfolyamváltozás 6 hó: 17.40875778354%
Árfolyamváltozás 12 hó: 29.522194703708%
Devizakeresztek
HUF CHF EUR USD GBP JPY
HUF
CHF
EUR
USD
GBP
JPY
Adatlap
CHF/HUF Spot
ISIN CH0019414132
Kijelzés módja (Ticker) CHFHUF
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Forex International
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a CHF/HUF Spot árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

CHF/HUF Spot hírek

Teletömi az energiaválság az olajcégek zsebét, már készül a mesterterv, hogy vegyék el a profitjukat

Az Európai Bizottság elnöke ma egy sajtótájékoztatón többek között arról beszélt, hogy az energiacégek a meredeken emelkedő gáz-, olaj- vagy áramár miatt hatalmas extraprofitra tesznek szert, ennek egy részét pedig el kellene vonni tőlük, hogy abból többek között a bajba jutott vállalatokat támogassák. De valóban keletkezik extraprofit az energiacégeknél? Megnéztük, hogy mi a helyzet a legnagyobb európai olaj- és gázipari vállalatoknál, mekkora profitot érnek el, a cégek vezetői hogyan értékelik az energiapiaci kilátásokat, milyen lépéseket tettek és terveznek tenni az energiabiztonság elérése érdekében, illetve azt is megnézzük, hogy a profitjukat mire használják fel a cégek.

Vezetőváltások a Credit Suisse-nél, végső esetben akár a befektetési banki üzletből is kiszállhat a bank

A Credit Suisse Group AG legfőbb részvényese, a Harris Associates felszólította a zürichi székhelyű bankot, hogy hozza rendbe befektetési banki egységét, vagy keressen más lehetőségeket, akár adja el üzletágát. Közben a Credit Suisse Group AG a Deutsche Bank AG pénzügyi igazgatóját, Dixit Joshit pénzügyi vezetőnek, Francesca McDonagh-t pedig működési igazgatónak nevezte ki az új vezérigazgató, Ulrich Körner első nagy vezetőségi átalakítása részeként.

Generációváltás a privátbanki piacon: új elnök a Bank Gutmann élén

21 év után, 2022. szeptember 30-án távozik az igazgatóságból a Bank Gutmann partnere és igazgatóságának elnöke, Frank W. Lippitt. A felügyelőbizottság Marcel Landesmannt nevezte ki utódjául, aki jelenleg az igazgatóságon belül a privát ügyfelekért felelős. Louis Kahane-t beválasztották az igazgatóságba, további hat munkatársat pedig partnernek jelöltek.

Kongatják a vészharangot: már a legjobb forgatókönyv is aggasztó a tőzsdéken

Ugyan időről időre látni felpattanásokat a tőzsdéken, a Wall Street-i konszenzus egyre inkább arról szól, hogy az esésnek még valószínűleg nincsen vége. A Bank of America heti rendszereességgel megjelenő elemzésében a bank stratégája arról ír, hogy a Wall Streeten egyre inkább a 3 600 pontos S&P 500 számít a legoptimistább forgatókönyvnek, vagyis láthatóan pesszimisták a piac várakozásai. Amikor mindenki pesszimista, általában olyankor szoktak jönni a jó vételi lehetőségek, ami most sincs másképp, hiszen a BofA több fontos indikátora vételi jelzést adott, azonban a bank stratégája úgy gondolja, hogy amíg a teljes kapituláció meg nem történik, addig még érdemes szárazon tartani a puskaport.

Elmondta az amerikai tábornok, milyen fenyegetést lát

Washington szerint a közel-keleti térséget leginkább Irán destabilizálja, és az Egyesült Államok nem csupán a síita állam rakétaprogramja miatt aggódik - jelentette ki az Egyesült Államok közel-keleti és közép-ázsiai műveleteit irányító Középső Parancsnokság (Centcom) új vezetője az al-Arabíja szaúdi hírtelevíziónak adott, csütörtökön közzétett interjújában.

Súlyos a helyzet: évtizedek óta nem látott problémákkal nézhetünk szembe Magyarországon

Hatalmas, drasztikus áremelkedésről számoltak be a Videoton Holding által szervezett székesfehérvári konferencián a vállalatok igazagatói. A beszállítókkal a napokig tartó ártárgyalások öt percessé csökkentek: vagy elfogadják a cégek a magas árakat, vagy eladják másnak az alapanyagokat, alkatrészeket. Ezt azért is tudják megtenni, mert súlyos alapanyaghiány korlátozza a termelést, ezért a cégek elfogadják a magasabb árakat. A helyzet olyan nehéz, amit a vállalatvezetők nem láttak karrierjük során.

Profit warning érkezett a svájci nagybanktól

Bár csak jövő héten teszi közzé az első negyedévre vonatkozó számait a Credit Suisse, a bank már most közölte, hogy az oroszok ukrajnai háborúja és a peres költségek emelkedése miatt veszteséggel zárhatja az év első három hónapját – számol be a hírről a Bloomberg.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra