Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

OTT One árfolyam

OTT1 ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
OTT1 kötéslista
Idő Ár Darab Érték
OTT1 statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 0
Nyitó ár:
Előző záró ár:
Napi átlagár:
180 napos átlagár:
360 napos átlagár:
Napi minimum:
Napi maximum:
Éves minimum:
Éves maximum:
Történelmi minimum: 2 2014-09-10
Történelmi maximum: 1325 2011-02-02
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: %
Árfolyamváltozás 6 hó: %
Árfolyamváltozás 12 hó: %
Adatlap
OTT One
Rating
Értékpapír megnevezése OTT1 share
Értékpapír kibocsátója OTT-ONE Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000149679
Kijelzés módja (ticker) OTT1
Értékpapír névértéke 18 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 35 852 000
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2010-09-29
Első kereskedési nap 2010-09-29
Tőzsdei kategória Standard
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az OTT One árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Videóajánló
OTT One hírek

25 millió forintos bírságot szabott ki az MNB két magánszemélyre

Az MNB összesen 25 millió forint piacfelügyeleti bírságot szabott ki két magánszemélyre a bennfentes kereskedelem, illetve bennfentes információk jogosulatlan közzétételének tilalmára vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt. A jegybank által vizsgált időszakban egyes EST MEDIA (jelenleg Delta Technologies) és OTT1 részvényekre e bennfentes információk felhasználásával kötött ügyleteket a magánszemély.

Bennfentes kereskedelem miatt szabott ki bírságot az MNB az OTT-One-ra

Az MNB 10 millió forint bírságot szabott ki egy természetes személyre a bennfentes kereskedelem tilalmára vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt. Ezzel összefüggésben az OTT-One-nal szemben 5 millió forint bírságot állapított meg a bennfentesek jegyzékének jogsértő módon történő összeállítása miatt.

Az MNB elutasította az OTT-One tőkeemelésre vonatkozó kérelmét

Az MNB elutasította az OTT-One törzsrészvényének aukciós értékesítés keretében történő ajánlattételével, valamint ezt követően zártkörű tőkeemelés keretében kibocsátásra kerülő törzsrészvények szabályozott piacra történő bevezetésével kapcsolatos kérelmét.

Rendkívüli közgyűlést hirdetett az Ott-One

Az Ott-One Nyrt. igazgatósága összehívta a társaság rendkívüli közgyűlését, amelyet korábbi vasárnapi közleményében egy felügyelőbizottsági tag összeférhetetlen üzleti tevékenységének megismerése okán előre jelzett.

Fontos bejelentés jön, újabb magyar részvényt függesztettek fel

Csütörtökön 08:37 órától a lezárás szakasz végéig felfüggesztették az OTT-One részvényivel való tőzsdei kereskedést, mivel a társaság a felfüggesztés időtartama alatt olyan információt kíván közzétenni, ami jelentősen befolyásolhatja a cég részvényárfolyamát.

Saját részvény vásárlásokról döntött az OTT-One

Elfogadta az OTT-One igazgatósága a korábban közzétett közgyűlési meghívóban szereplő napirendi pontokat, így többek között a társaság 2019. évi üzleti beszámolóját, amelynek értelmében a cég árbevétele 2019-ben csaknem 70 százalékkal, több mint 2,8 milliárd forintra emelkedett, míg nettó eredménye 204 millió forint volt. A jelenlegi járványügyi helyzet miatt vált szükségessé a közgyűlés megtartása helyett a rendkívüli eljárásmód. Új személlyel bővült a társaság igazgatósága, valamint felügyelő- és audit bizottsága, döntöttek saját részvény vásárlásokról és arról, hogy továbbra sem fizet osztalékot a cég.

500 lélegeztetőgépet gyártat le a magyar cég, elszállt az árfolyam

Az OTT-One tegnap jelentette be, hogy kínai partnereivel 500 darab lélegeztetőgép gyártására és szállítására szerződött le, a lélegeztetőgépek megvásárlására tegnap a Külgazdasági és Külügyminisztérium szerződést írt alá, nettó 4,7 milliárd forint értékben. A bejelentés után elszállt az árfolyam, az OTT-One 44,6 százalékos pluszban is járt ma.

500 darab lélegeztetőgépet gyártat le kínai partnereivel az OTT-One

Az OTT-One 500 darab lélegeztetőgép gyártására és szállítására szerződött le kínai partnereivel. A lélegeztetőgépek megvásárlására ma a Külgazdasági és Külügyminisztérium szerződést írt alá, nettó 4,7 milliárd forint értékben.

Rendkívüli közgyűlést tart az OTT-One

Rendkívüli közgyűlést tart az OTT-One, a társaság közgyűlése felügyelő bizottsági tagok, és audit bizottsági tagok visszahívásáról és megválasztásáról fog dönteni, valamint az alapszabály módositása is napirendi pontra kerül az első és második napirendi pontban meghozott döntésekre való tekintettel.

Most mindenki megismerheti ezt az innovatív tőzsdei céget

Új üzletág, egyedi dróntechnológia, védelmi ipari szerződések, új kiberbiztonsági fejlesztések, mesterséges intelligencia projektek – csak néhány hír az OTT-ONE elmúlt pár hónapos bejelentései közül. Ez is azt bizonyítja, hogy a tőzsdén jegyzett társaság rendkívül aktív, sorozatosan jelenti be innovatív megoldásait és nemzetközi szinten is nagy dobásokra készül. Ezért a következő befektetői klubunkon az érdeklődők közelről is megismerhetik a cég működését, eddigi pénzügyi eredményeit és nagyívű termék- és üzletfejlesztési, valamint tőkepiaci terveit. Mindezt természetesen első kézből, ugyanis a társaság vezetői lesznek jelen az eseményen, ahol az előadásokat és a panelbeszélgetést követően ezúttal is lehetőség lesz közönségkérdésekre, így az érdeklődő befektetőknek vétek lenne kihagyni a december 9-i eseményünket.

IT-klasztert alapított az OTT-One

Klasztert alapított az OTT-One, mellyel a magyar információtechnológiai megoldásának exportját tervezik segíteni – jelentette be a társaság a BÉT-en.

Új üzletágat indít az OTT-ONE

Konzorciumi megállapodást kötött az OTT-ONE Nyrt., az iSRV Zrt. és a Black Cell Informatikai Szolgáltató Kft., ezzel egyidejűleg az OTT-ONE elindította új, IT security megoldásokat nyújtó üzletágát.

Tőzsdei kispapírok a nagyító alatt - Videós elemzés

A legaktívabb kereskedői közösséget manapság a kis és közepes vállalatok tudják felmutatni a magyar tőzsdén, nyilván nem véletlenül, hisz a legnagyobb mozgásokat, kilengéseket pont ezekben a részvényekben láthattuk az elmúlt években. Az alábbi elemző videóban a Portfolio Trader tőzsdei stratégája mutatja be, hogy mely részvényekben lehet fantázia, illetve mire érdemes figyelni.

Száguldó kispapírok - Videó technikai elemzés

Sokszor a több éves bika piac végének közeledtét jelzi a jelenség, amikor a befektetők a korábban elfeledett kisrészvények felé fordulnak, és azoknak is irtózatosan megtépik az árát. A következőkben a csipkerózsika álmából felébredt FHB és OTT1 grafikonokat tekintjük át.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egyik napról a másikra felsorakozott a kínai hadsereg – Nyakunkon a következő nagy háború?