Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Palládium index értéke

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
DB Palladium statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 0
Nyitó ár: 2347.52
Előző záró ár: 2365.45
Napi átlagár:
180 napos átlagár: 0
360 napos átlagár: 0
Napi minimum: 2329.61
Napi maximum: 2377.01
Éves minimum: 1490.01 2020-03-16
Éves maximum: 2602.01 2020-03-06
Történelmi minimum: -1 2004-06-14
Történelmi maximum: 2837 2020-02-27
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: 0.35765500504876%
Árfolyamváltozás 3 hó: 6.5854098139053%
Árfolyamváltozás 12 hó: 6.5854098139053%
Adatlap
Palládium
Kijelzés módja (Ticker) PALLADIUM
Kereskedés pénzneme USD
Az adatok forrása: Deutsche Bank Commodity Indication
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a DB Palladium árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

DB Palladium hírek

Alig tért magához a világ a koronavírus-válságból, máris jöhet az újabb pofon

Több elemzőház és befektető is felhívta már a figyelmet arra az elmúlt időszakban, hogy kezdetét vehette egy újabb nagy árupiaci szuperciklus, amelynek legfőbb jellemzője a nyersanyagok és más termékek árának markáns, több éves emelkedése. Az elmúlt évtizedben több szektor is szenvedett, köztük a bányaipar is az alacsony árak miatt, de az olajpiac sem járt sokkal jobban, most azonban ismét egy izgalmas, áremelkedéssel jellemezhető periódus következhet, amelyet nem csak a gazdasági kilábalás, hanem az energiaátmenet igényei is hajthatnak, ami fölfelé tolhatja a réz, a platina vagy éppen az olaj árát.

Vad mozgások a nemesfémeknél, most kell igazán észnél lenni

Idén a sztárbefektetések közé tartozik az arany és az ezüst, azonban az árfolyamuk gyorsan sokat emelkedett, érett már egy korrekció, ami most meg is érkezett, tegnap évek óta nem látott mértékben esett a nemesfémek árfolyama, ami részben profitrealizálással, részben a dollár erősödésével magyarázható.

Alaposan elbántak a nemesfémekkel, zuhan az arany és az ezüst ára

Régen látott mértékben esett ma a nemesfémek ára, amiben elsősorban technikai hatások játszanak szerepet, az elmúlt hetekben jelentősen emelkedett a nemesfémek ára, az arany új történelmi csúcsra emelkedett, de a dollár elmúlt napokban látott erősödése is negatívan hatott a nyersanyagok, így a nemesfémek árára. Az arany ára 2013 június, az ezüsté március közepe óta nem esett akkorát, mint most.

Arany és ezüst – mégsem ez a válságálló befektetés?

A világ vezető jegybankjai, élükön az amerikaival, kötvényvásárlásokon keresztül gyakorlatilag nyomtatják a pénzt, növelik a pénzmennyiséget, és így a likviditást a pénzpiacokon. A folyamat kapcsán sokan az aranyban, ezüstben látják a menekülő utat, és áremelkedést várnak a két nemesfémtől. A videóban Hosszú Ferenccel, az OTP Alapkezelő befektetési igazgatójával beszélgetünk, aki szemben a tömegekkel, kevésbé lelkes az aranyat illetően, az ezüstöt meg nagy ívben kerüli. Részéletek a videóban.

Soha nem esett még ekkorát a palládium

Napon belül még soha nem esett ekkorát a palládium árfolyama, melyhez a dollár nem mindennapi ereje és a koronavírus erőteljes autókereslet szűkítő hatása is hozzájárult.

Mibe menekítsük a pánik elől a pénzünket? Válaszolnak a profik

A volatilis tőzsdei időszakban több alternatív eszköz is menekülő útvonalat jelenthet, ilyenek lehetnek a nyersanyagok és az ingatlan is. A Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020 konferencián előadó szakemberek elmondták, hogy az aranypiac tovább emelkedhet, a palládiumot érdemes lehet shortolni, az ingatlanok ára nyáron ismét emelkedésnek indulhat, az olajpiac pedig az idei évben jó eséllyel 30-40 dollár / hordó árfolyamon marad.

Száguld a palládium és az arany

Kitört az arany az idei kereskedési sávjából, mert felerősödtek a spekulációk, hogy a koronavírus által okozott gazdasági lassulásra újabb központi banki élénkítések jöhetnek. A palládium árfolyama pedig továbbra sem bír megállni, idén már több mint 40 százalékot lehetett keresni rajta.

Idén már 32 százalékot ment, és még van benne 18 százalék - Mi az?

Óriási ralin van túl a palládium, az emelkedés már 4 éve tart, és a Goldman Sachs elemzője szerint benne van a nyersanyagban a potenciál, hogy a 3 000 dolláros szintet is elérje, bár az elemző figyelmeztet, hogy az ilyesfajta rekord szint nem fog sokáig fennmaradni, hiszen a magas ár erodálná a keresletet.

2 hét alatt 25 százalékot keresni? Ezzel a termékkel sikerült

Nagyott ralizott a palládium, az emelkedés már négy éve tart és egyelőre az egyre csökkenő kínálat és az ezzel szemben növekvő kereslet felfelé hajtja a fém árfolyamát, a palládium csak az elmúlt két hétben 25 százalékot drágult.

Soha nem találnád ki, mi az év eddigi legizgalmasabb befektetése

Igaz lehet a mondás, amely szerint nem látjuk a tech részvény fától a befektetési lehetőségek erdejét, hiszen a nyersanyag piacon is vannak olyan sztorik, mint például a ródium, ami idén már több mint 30 százalékot tudott ralizni.

Ezek voltak az idei év nagy nyersanyagsztorijai

Nemcsak a világ részvénypiacai, hanem néhány nyersanyag is igen jól teljesített az idén. A mezőnyből kiemelkedik a palládium 50 százalékot meghaladó szárnyalása, de a kőolaj, sertésárak, és az arany is kellőképpen megörvendeztette befektetőit. Utánanéztünk, hogy mi okozta az előbb említett nyersanyagok idei kedvező hozamait.

Drágább a palládium, mint az arany valaha is volt

A palládium óriási ralin van idén túl, ami 53 százalékos emelkedést és új árfolyamrekordot is jelent. Az árfolyammozgások hátterében a növekvő autóipari kereslet húzódik, illetve a héten az egyik legnagyobb előállítónál jelentkező áramproblémák.

Milyen pánik? Ritkán olyan jó a hangulat a tőzsdéken, mint idén

Az elmúlt hónapokban a hírek a kereskedelmi háborúról, a Brexitről, a közelgő recesszióról szóltak, azt gondolhatnánk, hogy ilyen hangulatban nagyot esnek a részvényárfolyamok vagy a nyersanyagárak, de nem ez a helyzet. Mutatjuk, hogy teljesítettek az év első 9 hónapjában a fontosabb eszközök.

Új csúcson járt a palládium árfolyama

Új csúcson a palládium, a nemesfém árfolyama a héten először lépte ár az 1500 dolláros határt. Az emelkedés mögött nagyobb részben a kínálati aggodalmak húzódtak meg, a piaci szereplők szerint azonban nem fenyeget a krónikus palládium hiány veszélye.

Itt egy fém, ami már az aranynál is értékesebb

Csütörtökön új csúcsra emelkedett a palládium árfolyama, míg a nemesfém a hét utolsó napján is az 1400 dolláros szint felett jár, a palládium ára először múlta felül az arany árát 2002 óta a tengerentúlon.

Új csúcson az arany, hasít a palládium

Közel négyhónapos csúcsra kapaszkodott fel az arany árfolyama kedden a tengerentúli kereskedésben, folytatva a tavaly év végi rallyt. Az emelkedés általános a nemesfém piacon, az ezüst és a platinum árfolyama is másfél százalék körüli emelkedést mutatott.

Tizenegy százalék egy hét alatt, a palládium eddig az év egyik legjobb sztorija

Erősen kezdték az évet a nemesfémek, az arany, az ezüst, a platina és a palládium árfolyama is emelkedett 2017-ben, de ezek közül is kiemelkedik a palládium, ami 11 százalékot erősödött az elmúlt egy hét során, ami nem is véletlen, hiszen autóipari és infrastruktúrális fejlesztési sztori is áll mögötte.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR