Íme a tíz legjobb pénzügyi tanácsadó
Befektetés

Íme a tíz legjobb pénzügyi tanácsadó

Portfolio
Vannak olyan tanácsadók, akik úgy vitték sokra, hogy rengeteg hozamot kerestek az ügyfeleiknek a tőzsdén és vannak, akiket azért szeretnek, mert gyakorlatilag mindenhez értenek, ami pénzzel kapcsolatos; legyen szó hitelről, ingatlanról, kártyaletiltásról, vagy akár egy új jogosítvány igényléséről. A Forbes összegyűjtötte a legjobb 200 amerikai tanácsadó listáját, akikkel ha együtt akarunk dolgozni, mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, mivel több millió dolláros vagyontól állnak csak szóba új ügyfelekkel a szakemberek.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet
A Forbes nemcsak kezelt vagyon alapján állította össze a listát, hanem olyan paramétereket is figyelembe vett többek közt, mint hogy mióta van a piacon az adott tanácsadó, mióta dolgozik a cégénél, hányszor volt összetűzése a hatóságokkal, bírósággal, valamint hogy milyen volt az ügyfelek, kollégák, a munkaadó véleménye a szakemberről. Így állt össze a lista, amely az Egyesült Államok legjobb tíz befektetési tanácsadóját tartalmazza.

10. Ric Edelman, Edelman Financial Services

Ric Edelman saját cégét, az Edelman Financial Servicest vezeti, több könyvet is írt a személyes pénzügyek témájában, valamint hetente rádiós műsorral is jelentkezik. A tanácsadó a Glasborro State College-t végezte el, kommunikációból szerzett diplomát. A toplistán nála lehet a legalacsonyabb összegtől - 5000 dollártól - számlát nyitni, átlagosan 500 000 dollárnyi vagyont kezel egy számlán.

9. Gregory Vaughan, Morgan Stanley Private Wealth Management

Vaughan a Morgan Stanley privát vagyonkezelési üzletágának ügyvezetője 2001-től, de maga is foglalkozik ügyfelekkel. A bank szilícium-völgyi irodájában vezeti a csapatát, személyre szabott vagyonkezelési szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleiknek, akik legalább 10 millió dollártól nyithatnak náluk számlát. Átlagosan 75 millió dollár van náluk egy ügyfélszámlán, a csapata összesen 11,3 milliárd dollárt kezel.

8. Rod Westmoreland, Merrill Lynch - Private Banking & Investment Group

Westmoreland egy róla elnevezett vagyonkezelői csoportot vezet a Bank of Americához tartozó Merill Lynchnél, körülbelül 30 éve dolgozik befektetési területen, gyakorlatilag egész karrierjét ennél a banknál töltötte. 10 milliótól állnak szóba új ügyfelekkel, átlagosan egy portfólió 10 és 75 millió dollár között mozog.

7. Mark Curtis, Graystone Consulting

Mark Curtis a Morgan Stanley kötelékébe tartozó tanácsadócég vezetője, 25 éve foglalkozik befektetésekkel, 1981 óta dolgozik a Greystonenál. Körülbelül 25 milliárd dollárnyi ügyfélvagyonért felel, 5 millió dollártól lehet nála befektetni; átlagosan pedig 10 millió dollár van egy ügyfél számláján.

6. Rob Clarfeld, Clarfeld Financial Advisors

Clarfeld és csapata a tanácsadás számos formájával foglalkozik; nemcsak pénzügyi, hanem jogi, turisztikai tanácsot is adnak, sőt letiltják a hitelkártyádat, valamint rendelnek új jogosítványt is, ha elhagyod a pénztárcádat. A tanácsadó 1981-ben diplomázott jogászként, pénzügyi tanácsadással 1991-ben kezdett el foglalkozni. A szolgáltatásait már 5 millió dollártól igénybe lehet venni, átlagosan 20 millió dolláros ügyfélvagyont kezelnek.

5. Patrick Dwyer, Merrill Lynch - Private Banking & Investment Group

Dwyer cége, a Dwyer & Associates Miamiból szolgáltat a Merrill Lynch tagjaként, a cég vezetője maga történelem és közgazdász diplomát szerzett Rhode Islanden, majd MBA-t gazdaságmenedzsmentben. 1994-ben kezdett el a Merrill Lynchnél dolgozni, 1999-ben az elsők közt csatlakozott a bank privátbanki ágához. Dwyernél 10 millió dolláros vagyontól lehet valaki ügyfél, átlagosan 20 millió dollárnyi vagyona van egy számlán.

4. Andy Chase, Morgan Stanley Private Wealth Management

Chase több mint harminc éve él a Szilícium-völgyben, az ottani milliárdosok vagyonát kezeli. Ügyfelei az asztali számítógép feltalálásán, a biotechnológián, az interneten gazdagodtak meg, összesen 37 milliárd dolláros vagyont kezel. A szakember a Smith Barneynál kezdte a karrierjét, ami már a Morgan Stanley része, eleinte részvényekkel és opciós ügyletekkel foglalkozott, majd kockázati tőkével, végül befektetési bankár lett, mielőtt a vagyonkezelésre váltott. "Potom" félmillió dollártól már Chase ügyfele lehetsz, egy átlagos számlán 25 millió dollár van.

3. Christopher Errico, UBS Private Wealth Management

Errico a részvényekben hisz, az ügyfeleinek azt ajánlja, hogy legalább vagyonuk 20 százalékát azokba az értékpapírokba fektessék, amelyekben ő fantáziát lát. Hírnevére akkor tett szert, amikor a szeptember 11-ei terrortámadások után (akkor még a Morgan Stanleynél dolgozott) az ügyfeleivel amerikai részvényeket vásároltatott és a visszapattanáson hatalmas hozamot ért el. A tanácsadó körülbelül 3,1 milliárd dollárt kezel, 5 milliótól lehet valaki az ügyfele, átlagosan 50 millió dollárt kezel egy számlán.

2. Brian C. Pfeifler, Morgan Stanley Private Wealth Management

Pfeifler befektetési bankárként kezdte a Morgan Stanleynél, majd kötvényekkel kezdett el kereskedni, mielőtt tanácsadó lett. A szakember irtózik a hétköznapi ügyekben való tanácsadástól, csak értékpapírokkal foglalkozik, szerinte minden perc, amint nem kereskedéssel tölt, elvesztegetett idő, így tett szert 7,7 milliárd dollárnyi ügyfélvagyonra. A top 10-ből nála a legmagasabb a befektetési limit, 25 millió dolláros vagyon alatt nem áll szóba új ügyfelekkel, átlagosan egy ügyfele 50 millió dollárt kezeltet nála.

1. Jeff Erdmann, Merrill Lynch - Private Banking & Investment Group

A Forbes listáján első helyen végzett tanácsadó 1985-ben kezdte a karrierjét a Morgan Stanley brókereként, akkor jött rá, hogy a leggazdagabbaknak főleg nem részvénykereskedőre van szüksége, hanem egy olyan emberre, aki a pénzügyek minden területén segít nekik. Erdmann egy 27 főből álló csapatot vezet most, 5,5 milliárd dolláros portfóliót kezelnek és mindenben, ami pénzügyekhez kapcsolódik, adnak tanácsot, legyen szó hitelről, magántőkéről, ingatlanról, aukciókról. A szakember két egyetemen pénzügyi "kiképzőtábort" is létesített, ahol a pénzügyi világ következő nagyágyúit akarja "hadrendbe" állítani. Erdmannál 2,5 millió dolláros vagyontól lehet valaki ügyfél, átlagosan egy ügyfél 36,7 millió dollárnyi vagyont kezeltet nála.
Találd meg a neked való befektetési alapot!
vakcina1234
nyugdijasshutter-20190115
koronavirus usa
vetovita brusszel zaszlo unios koltsegvetes 201130
GettyImages-1211246429 (2)
koronavirus covid-19
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
nyugdijasshutter-20190115