Elképesztően sokat mobilneteztünk az ünnepek alatt

Elképesztően sokat mobilneteztünk az ünnepek alatt

Tavalyhoz képest csaknem kétszeresére nőtt a mobilnet-forgalom az ünnepi időszakban a Yettelnél, a Telekom ügyfelek mobil adatforgalma 2023-ban az ünnepek alatt nagyjából 30 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakihoz képest - közölték a szolgáltatók az MTI megkeresésére.

Kiszáll a Yettelből a magyar állam

Kiszáll a Yettelből a magyar állam

Eladja 25 százalékos Yettel-részesedését a magyar állam, a befolyó összegből a repülőtér megvásárlását finanszírozná - derül ki a gazdaságfejlesztési minisztérium közleményéből.

"Ha valakinek a saját háza táján nincsenek rendben a fenntarthatósági ügyek, jobb, ha csendben marad"

Hogyan kommunikáljunk a cégünk eredményéről anélkül, hogy greenwashing legyen belőle? Érdemes-e egyáltalán kommunikálni a fenntarthatóságról, akkor, ha még csak nagyon kezdetleges megoldásokat használ a vállalat? Miért fontos, hogy a vállalati értékeket a munkavállalók megismerjék? Más céges programokon keresztül lehet elérni a fiatalabbakat, mint az idősebbeket? - ezekről a kérdésekről beszélgettek nyíltan a Sustainable World konferencia "Vállalati- & Márkakommunikáció Stage-en" a meghívott kommunikációs és fenntarthatósági szakértőink. Többek között elhangzott az is, hogy ha valaki nem foglalkozik a fenntarthatósági programokkal a vállalatán belül, akkor jobban teszi, ha inkább nem is kommunikál arról.

Megújul a Yettel otthoni netszolgáltatása: akár a nyaralóba is magunkkal vihetjük

Megújul a Yettel otthoni netszolgáltatása: akár a nyaralóba is magunkkal vihetjük

Majdnem megkétszereződött egy év alatt az otthoni internetes ügyfelek átlagos adathasználata a Yettelnél. A távközlési szolgáltató most megújítja OtthonNet szolgáltatását, amivel egyszerűbben és gyorsabban beüzemelhetővé, valamint rugalmasabban használhatóvá válik a szolgáltatás, amely jelenleg országszerte 2,5 millió címen érhető el.

Új vezérigazgató érkezik a Yettel Magyarországhoz

Új vezérigazgató érkezik a Yettel Magyarországhoz

A PPF Telecom Group, a Yettel Magyarország többségi tulajdonosa bejelentette, hogy Igor Prerovskyt nevezi ki a magyarországi vállalat új vezérigazgatójává. Igor Prerovsky 2023 szeptemberétől veszi át a magyarországi szervezet vezetését, és egyben csatlakozik a PPF telekommunikációs üzletágát vezető csapathoz is.

Vigyázz a külföldi nyaralással! Ha nem telefonálsz, akkor is jöhetnek a több tízezres roaming számlák

Vigyázz a külföldi nyaralással! Ha nem telefonálsz, akkor is jöhetnek a több tízezres roaming számlák

Igen kellemetlen meglepetéseket okozhat az, ha egy külföldi, nem EU-s országban lévő tartózkodás esetén a hónap zárásakor több tízezres roaming számlába futunk bele, annak ellenére, hogy nem használtuk külföldön a telefonunkat. Mégis előfordulhat ilyen, és ami talán még a pénzügyi károknál is kellemetlenebb, hogy létezhet olyan helyzet, hogy teljesen idegen emberek jelentkeznek be a vonal végén helyettünk, amikor a saját, magyar telefonszámunkat hívják. Egy Olvasónk élménybeszámolója következik.

Kevés már az iskolából hozott tudás – terjednek a céges továbbképzések

Kevés már az iskolából hozott tudás – terjednek a céges továbbképzések

Hacsak az elmúlt tíz évet nézzük, a digitalizáció számos iparágban forgatta fel a munkavégzési gyakorlatokat, olyan innovációkat behozva a mindennapi folyamatokba, amelyekhez alkalmazkodni kellett a munkaerőállománynak. Ez a technológiai fejlődés egyre gyorsabb ütemben alakítja át a hétköznapi munkavégzést, amivel a dolgozóknak fel kell tudniuk venni a lépést, ezért a vállalatoknak – és a dolgozóknak is – elemi érdeke, hogy képbe kerüljenek napjaink legújabb tendenciáival. A Yettel Magyarországnál a Learning Week névre keresztelt programsorozat hivatott a dolgozók egyéni fejlődését támogatni.

Komoly hálózatfejlesztést tervez a Yettel testvércége

Komoly hálózatfejlesztést tervez a Yettel testvércége

Komoly hálózatfejelsztés tervez 2023-ban a Cetin Hungary Zrt., amely a Yettel Hungaryt is tulajdonló PPF csoport tagja. Ez energiahatékonysági és 5G-fejelsztéseket is jelent - mondta Kübler-Andrási Judit, a Cetin vezérigazgatója egy keddi sajtótájékoztatón.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a csattanós válasz azoknak, akik nem vesznek lakást, mert alacsonyabb kamatokra várnak
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.