Ingatlan

17 emeletes toronyházak épülhetnek Újpesten

Portfolio
17 emeletes lakótornyok építésébe kezd Újpesten a Metrodom. A cég, a válság előtt a CEU-Reality által tervezett, de meg nem valósult lakópark helyére építi új projektjét. A Károlyi István utcánál található 18 467 négyzetméteres területen összesen 660 lakás épül fel. A beruházás keretében új városközpont születik, ahol a lakások mellett kávézók, parkok és közösségi terek is a lakók kényelmét fogják szolgálni. A fejlesztés következtében a IV. kerület központja jelentősen átalakul.
A lakáspiaci kilátásokkal kapcsolatban a cég optimista, a következő években az új építésű lakások iránti erős érdeklődésre számítanak, ami indokolttá teszi egy ilyen volumenű beruházás megvalósítását. A többségében két-három szobás lakások mellett három és négyszobás lakások is készülnek, gondolva a CSOK 10 +10 millióját igénybe vevő nagycsaládosokra - mondta el megkeresésünkre Kiss Gábor, a Metrodom ügyvezető igazgatója.

A 71 000 négyzetméternyi lakótér mellett a földszinten különböző üzlethelyiségek - élelmiszerbolt, fodrászat, bankfiók - nyílnak, valamint játszótér és színpad is rendelkezésre áll majd az új beköltözők és a környéken lakók számára.

Erről a területről van szó, a Google Street View 2014-es képén még jól látszik a korábbi projekt reklámja.
A lakások mindegyike az egyre népszerűbb okosotthon technológiával készül, azaz a fűtés és a főbb elektronikus berendezések akár egy okostelefon segítségével távolról is irányíthatók lesznek. Az építkezés 2017 elején kezdődik, a 4 ütemben épülő komplexum utolsó létesítményei 2019 közepén kerülnek átadásra.
Gázaváros
Giorgia Meloni
hotel szálloda
stoltenberg2
hó hegy Ausztria
2023. november 29.
Agrárszektor Konferencia 2023
2023. december 5.
Otthonteremtés 2024-ben
2023. december 5.
Property Awards 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
miskolc lakasarak legolcsobb utca legdragabb utca