17 emeletes toronyházak épülhetnek Újpesten
Ingatlan

17 emeletes toronyházak épülhetnek Újpesten

Portfolio
17 emeletes lakótornyok építésébe kezd Újpesten a Metrodom. A cég, a válság előtt a CEU-Reality által tervezett, de meg nem valósult lakópark helyére építi új projektjét. A Károlyi István utcánál található 18 467 négyzetméteres területen összesen 660 lakás épül fel. A beruházás keretében új városközpont születik, ahol a lakások mellett kávézók, parkok és közösségi terek is a lakók kényelmét fogják szolgálni. A fejlesztés következtében a IV. kerület központja jelentősen átalakul.
A lakáspiaci kilátásokkal kapcsolatban a cég optimista, a következő években az új építésű lakások iránti erős érdeklődésre számítanak, ami indokolttá teszi egy ilyen volumenű beruházás megvalósítását. A többségében két-három szobás lakások mellett három és négyszobás lakások is készülnek, gondolva a CSOK 10 +10 millióját igénybe vevő nagycsaládosokra - mondta el megkeresésünkre Kiss Gábor, a Metrodom ügyvezető igazgatója.

A 71 000 négyzetméternyi lakótér mellett a földszinten különböző üzlethelyiségek - élelmiszerbolt, fodrászat, bankfiók - nyílnak, valamint játszótér és színpad is rendelkezésre áll majd az új beköltözők és a környéken lakók számára.

Erről a területről van szó, a Google Street View 2014-es képén még jól látszik a korábbi projekt reklámja.
A lakások mindegyike az egyre népszerűbb okosotthon technológiával készül, azaz a fűtés és a főbb elektronikus berendezések akár egy okostelefon segítségével távolról is irányíthatók lesznek. Az építkezés 2017 elején kezdődik, a 4 ütemben épülő komplexum utolsó létesítményei 2019 közepén kerülnek átadásra.
vakcina
bear
4ig
koronavirusvakcina_oltas
etel_rendeles_ebed
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-04-29
Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetup
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Felvigyázó /Junior felvigyázó
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Trendi, vagy nem trendi? Ez itt a kérdés
citadella, szabadság szobor,