Előfizetői tartalom

Kiderült: nem mostanában fognak lakást felújítani vagy építkezni a magyarok

Portfolio
Felújítások és építkezések indítására nem alkalmas a következő időszak a magyarok többsége szerint. Aki belevág, leginkább kisebb felújításokat tervez - derült ki az Impetus Research kutatásából. Ugyan minden negyedik magyar tervez valamilyen felújítást vagy bővítést otthonában, de többségük 500 ezer Ft alatti értékben, míg az új építkezésben gondolkodók aránya mindössze 4 százalék.

A magyar ingatlanok jelentős része szorulna komoly felújításra és többségük energetikai szempontból is elavult. Azonban a jelen gazdasági helyzetben csupán a lakosság 8 százaléka gondolja azt, hogy kifejezetten ideális időszak következik ahhoz, hogy otthonának felújításába, bővítésébe vagy éppen új építkezésbe kezdjen – derült ki az Impetus Research 2023 áprilisában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés