A hatalmas projekt első lépcsője: először egy új irodaházat fejlesztenek

2019. március 11. 11:01    
nyomtatás
 
Új irodafejlesztésbe kezd a WING Zrt. a Siemens Gizella úti telephelyén, amelyet tavaly év végén vásárolt meg. A vállalat tervei szerint a 3 hektáros ingatlanon több lépcsőben valósít meg felújítási munkákat és fejlesztési projekteket a következő években, az első beruházás az ingatlankomplexum középső, legmagasabb épületének felújításával kezdődik meg. A közel 8500 négyzetméteres Gizella LOFT irodaház várhatóan 2019 év lesz beköltözhető a bérlők számára - szerepel a WING közleményében.


A tavaly év végén megvásárolta meg a WING a Siemens Gizella úti telephelyét, ahol a cég most a fejlesztési munkákat is elkezdi, a beruházás az ingatlankomplexum legmagasabb épületének felújításával indul. A létrejövő Gizella LOFT irodaház közel 8500 négyzetméteren várja leendő bérlőit. A teljes telephely közel 40 000 négyzetméter bérbe adható területtel rendelkezik, amelyen összesen nyolc épület található, ezek jellemzően irodaterületek, kiegészítve ipari és oktató funkciókkal, amelyek egy részét a Siemens hosszú távon visszabérli.

2018.12.19 11:06 Eladták a Siemens irodaházát - Vajon mit fog itt fejleszteni az új tulajdonos?

A LOFT épület közvetlenül a Hungária körútról és a Gizella útról is megközelíthető, olyan közlekedési csomópontban helyezkedik el, ahol komoly forgalom összpontosul például a 2-es metró Puskás Ferenc Stadion megállója köré, ami intermodális (többféle közlekedési módot kiszolgáló) funkciójának köszönhetően nagyságrendileg napi 60-70 ezer átszálló utas csomópontja. Emellett a Zuglói vasútállomás, a megújuló Városliget is ezen a környéken helyezkedik el, illetve ahogy arról már korábban írtunk, közvetlenül a metró Puskás Ferenc Stadion megállója feletti telekre tervezett iroda és üzletközpont létrehozásáról is pozitívan döntött a XIV. Kerületi Önkormányzat. Ez mintegy bruttó 38-39 ezer négyzetméteren nyújthat majd irodahelyiségeket, az átszálló utasokat és a sportközpontok látogatóit kiszolgáló kiskereskedelmi és szolgáltató egységeket, továbbá pár száz parkolót.

2018.09.18 08:34 Egy teljesen új, eddig nem látott városközpont van kialakulóban Budapesten

A hatalmas projekt első lépcsője: először egy új irodaházat fejlesztenek

További információért kattints a képre!

"Hiszünk abban, hogy a Hungária gyűrűn, különösen annak nagy csomópontjaiban új budapesti irodafolyosó van kialakulóban, így a telek lokációja jelentős ingatlanfejlesztési és hasznosítási potenciált hordoz magában. Szintén a körúton adtuk át tavaly a Telekom Székházat és mellette elindítottuk a Liberty irodaházunkat, illetve az északi részen nemrég fejeztük be a teljesen bérbe adott Skylight CITY irodaházat a hajdani Material Center felújításaként" - emelte ki Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Noah Steinberg FRICS

elnök-vezérigazgató, elnök

WING, RICS

Noah Steinberg a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója. A WING az egyik legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozás, a piacvezető irodafejlesztő. Noah Steinberg amerikai állampolgár, aki 1990 óta dolgozik Magyarországon.... Tovább »A Gizella LOFT szolgáltatásai között található e-töltő, kerékpártároló valamint az irodaház belső parkkal, pihenőkkel és street workout résszel áll majd rendelkezésre. A területen található meglévő épületekből a Siemens 17 000 négyzetméternyi irodát, ipari épületet és oktatóközpontot bérel vissza hosszútávú bérleti szerződés keretében. "A Siemens fontos stratégiai partnerünk. Azon túl, hogy az adásvételt követően is a Gizella úti telephely legjelentősebb bérlője, a WING fejleszti a Siemens leányvállalatának, az evosoftnak az új Duna-parti székházát is" - emelte ki Noah Steinberg.

2017.04.24 08:57 Megújul a fővárosi szellempláza
2018.11.26 10:04 Máris bejelentette a WING a "baguette" irodaházat (képek)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium