Kosár | 0 tétel 0 Ft

A kosár üres

Weinhardt Attila

Kereskedési pszichológia EGYSZERŰEN

Kiadás éve: 2012 • Kiadó: NET Média Zrt.
Oldal: 68 • ISBN: ISSN 1789-3704
Típus: Füzetek
Ár: 2,990 Ft

Mi zajlik le a befektető fejében, amikor döntést kell hoznia? Milyen tényezők befolyásolják az éppen aktuális gondolkodását? A 15 kereskedői típus közül Ön melyikbe tartozik? Melyek a leggyakoribb kereskedői hibák? Ezekre a kérdésekre ad választ a Portfolio.hu füzetek sorozat legújabb, Magyarországon hiánypótló kiadványa. Olyan hasznos tippek is megtalálhatók benne, amelyek segítségével elkerülhetőek a nagyobb kereskedési veszteségek. 

 
Sokan nem is gondolnak bele abba, hogy milyen nagy jelentősége van a sikeres tőzsdei kereskedésben a belső, pszichológiai okoknak. Éppen emiatt rendkívül hasznos a Portfolio.hu füzetek sorozat legújabb, 68 oldalas kiadványa.

A szerző, Weinhardt Attila, saját és nemzetközi szakértők tapasztalatai alapján azokat a legfontosabb pszichológiai folyamatokat mutatja be, amelyek jelentősen befolyásolják a kereskedési tevékenységet, olykor csábítást, más helyzetekben gátat jelentenek a cselekvéshez. A füzet egyik fő célja, hogy az olvasókat folyamatos együtt gondolkodásra ösztönözze és ennek érdekében számos igen kellemetlen, szándékosan provokatív kérdést is tartalmaz.

A kiadvány részletesen bemutatja a piaci szárnyalások és összeomlások fázisait, illetve azt, hogy jellemzően milyen gondolatok játszódnak le ezek során a piaci szereplők fejében. A füzetből megtudhatjuk, hogy melyek a fő a különbségek a kereskedők és a befektetők között, illetve azt, hogy az olvasó a 15 kereskedői típus melyikébe tartozik.

Rendkívül hasznos a 16 leggyakoribb kereskedői hibával is megismerkedni és azzal is, hogy mi az a néhány "tuti tipp", amelyek segíthetnek a hibák leküzdésében, a veszteségek elkerülésében. A kiadványból természetesen nem hiányozhat az a három legfontosabb szabály sem, amelyet minden kereskedőnek be kell tartania, ha valóban pénzt szeretne keresni a piacokon.

Portfolio.hu füzetek

Portfolio Füzetek
A Portfolio.hu füzetek röviden, mindenki számára érthető módon foglalják össze a befektetések legfontosabb területeit tematikus kötetekben. A kiadványok elsősorban az alapszintű ismeretekkel rendelkező olvasókhoz szólnak, ugyanakkor a már tapasztalt befektetők számára is nyújtanak hasznos információkat, hiszen gyakorlati példákon keresztül mutatják be az egyes pénzügyi szegmenseket.
Összes füzet
A szerző további könyvei


A kiadó kínálatából
Akciós ajánlatok
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, ötéves szuperállampapír: tízmilliárdokat buktak a magyarok az értelmetlenné vált befektetésen
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye...