Prémium

Mindenhol... (x)

Portfolio
Egy ilyen oldalon az ember nem számít érzelmekre. Nem számít emberi sorsokra, gyerekek történeteire pedig valószínűleg pláne nem.

Pedig mindenhol körülvesznek bennünket a többiek. A szerencsések és a kevésbé szerencsések. A kicsik és a nagyok. A nevetősek és a magukba zárkózóak. Csak nem mindig vesszük észre őket. Csak gyakran elmegyünk amellett is, aki százszorosan is megérdemelné a segítséget.

Magyarországon közel 300 gyermek és fiatal él valamelyik SOS intézményben, ahol szeretetben, családi körben nőhetnek fel. A hátrányok nélküli életkezdéshez azonban még ezen felül is rengeteg dologra van szükség. Adója 1%-ával Ön is segíthet, adószám: 19321228-2-43.

Réka története

Réka 2006 márciusában került az egyik SOS-gyermekfaluba négy testvérével együtt. Édesanyjuk alkohollal küzdött, a védelembe vétel oka az elhanyagolás volt. Korábban a három kisebb testvér gondozása jórészt Rékára maradt, aki akkor mindössze 12 éves volt.



' title='
Rékát komoly kislányként ismerték meg a gyermekfaluban, aki hamar kitűnt tanulmányi eredményével és kitartásával. Elsősorban a magyar irodalmat és a történelmet szereti, de jól bánik a számítógéppel is. Német és angol szakkörre jár. Sokat segít nevelőszülőjének és nagyon aktív a közösségi életben is, sok eseményen vállalt bemondó szerepet.

Tavaly a Kazinczy magyar irodalom területi verseny harmadik helyezettje és az országos magyar irodalom verseny kilencedik helyezettje lett. Vágya, hogy tanulmányait egy szegedi gimnáziumban folytathassa. www.sos.hu (X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019