Prémium

A humán tőke ereje - XXIII. Országos HR Konferencia (x)

Portfolio
Hagyomány és megújulás. Kérdések és válaszok. Emberek és a szakma. Ezek találkozásából jön létre az idei Országos HR Konferencia, amely még mindig (vagy már megint) az ország egyik legnagyobb HR eseménye. Az idei konferencia címe: A Humán Tőke ereje.
23 év sok idő, pláne egy olyan szakmában, amely önmaga is fiatal. Nem könnyű ebben a helyzetben folyamatosan mutatni az irányt és felvázolni az aktuális trendeket, úgy, hogy mindeközben operatív módon is támogatni tudjuk az abban résztvevőket. Az OHE (Országos Humánmenedzsment Egyesület) márpedig ezt tette, hosszú időn keresztül és ezt teszi ma is. Más (üzem)módok és más eszközök kellenek ma ehhez, de közös összefogással megteremthetjük azt a szakmai közösséget, amely objektív platformja lehet ennek az iránymutatásnak. Erre minden szakmának és minden abban dolgozó szakembernek szüksége van. Az OHE-nak pedig esélye, hogy a XXI. században is egy sikeres, életképes, aktív és a többség által támogatott modernkori érdekképviselet legyen. Kicsi a magyar piac, mint ahogy az országunk is. Összefogás és együttműködés kell, hogy jellemezze a sikeres projekteket. Ebben a szemléletben formáljuk és irányítjuk az Önök Egyesületét, az Országos Humánmenedzsment Egyesületet.

És ebben a szellemben rendezzük a konferenciánkat is. A szakmának, a HR-eseknek és az őket támogató szolgáltatóknak. Előadóink, szekcióink, programjaink mind-mind ebben a koncepcióban szerveződnek. Nem csak egy előadásra kérjük a minket támogató vezetőket, hanem szemléletformálásra és példamutatásra is egyben. Nem önmagában prezentációra a szekcióvezetőket, hanem közös gondolkodásra, tapasztalatcserére, tudásmegosztásra. Mondják el a negatív és pozitív tapasztalataikat egy-egy eset kapcsán, osszák meg velünk az elkerülhető csapdákat, hogy valódi tudás birtokosai lehessünk a konferencia után.

Nem beszélhetünk persze iránymutatásról, ha a kormányzat HR szakmára, foglalkoztatáspolitikára vonatkozó elképzeléseit nem ismerjük első kézből. Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikai államtitkár is vendégünk lesz a konferencián, hogy ezen ismereteket is megossza minden résztvevővel.

Meghatározó vállalatok elsőszámú vezetőit kértük, hogy meséljék el, ők hogyan látják a HR-t, mit is várnak tulajdonképpen a HR vezetéstől, annak működésétől. E mellett természetesen sok HR vezető is nyilatkozik majd, ők hogyan látják a világot, a szakmát, önmagukat.

Lesz munkajog és annak tapasztalatai, bemutatásra kerülnek a legújabb módszertanok, átadjuk az idei HR Oscar díjakat és együtt leszünk, hogy fejlődhessünk. Magunkért és a szakmánkért.

A konferencia hivatalos honlapja
A konferencia hivatalos programja
Minden érdeklődőt nagy örömmel várunk és a kérdésekre is szívesen válaszolunk: office@ohe.hu

Pajor Mariann
OHE-szakmai vezető

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Válságban az autóipar, hatalmas a zuhanás
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
magyarorszag-magyar-gazdasag-tozsde-adat