Prémium

Erste Private Banking: Minőség és szakértelem egy kézben (x)

Portfolio
A 220 milliárdos vagyont kezelő Erste privátbanki üzletága az élre tör.
Az Erste Group komoly pozíciókkal rendelkezik a régióban. Mi lehet még az elérendő cél?

Az Erste Group egyik célkitűzése, hogy ő legyen az első számú közép-európai privát banki szolgáltató, a kezelt vagyon tekintetében már most is az első három között van. A vezető hely elérése érdekében akvizíciós lehetőségeket keresünk, és organikusan is szeretnénk növekedni. A hazai piacon nekünk sem kisebb a célunk, mint a top 3-ba kerülés.



Erste Private Banking: Minőség és szakértelem egy kézben
Indulásuk óta az egyik legdinamikusabban növekvő szolgáltatók. Mi a sikerük kulcsa?

Nagy a verseny, de nagyon fontos a Groupnak és Magyarországnak egyaránt, hogy szakmailag egységes, magas minőségű sztenderdek mentén működő privátbanki szolgáltatást nyújtsunk. Nálunk a befektetési tanácsadás és portfóliókezelés áll a fókuszban. A dinamizmust mutatja, hogy az egy főre eső vagyon a korábbi 93 millióról nagyságrendileg 100 millió forintra nőtt, az összesített vagyon pedig már 220 milliárdra rúg. Munkánk során arra koncentrálunk, hogy a kényelmi szolgáltatás mellett a befektetések és a kockázatok menedzselésében is naprakész, a piaci változásoknak megfelelő szolgáltatást biztosítsunk. Büszkék vagyunk arra, hogy tavaly elnyertük a Euromoney üzleti lap "Magyarország legjobb privát banki szolgáltatója" címét, illetve a The Banker Magazin pedig legutoljára a kelet-közép-európai régió legjobb privátbankjának választotta az Erste Groupot, tehát úgy vélem, jó az irány, amerre haladunk.

Említette a portfoliókezelést. Miért épp erre fókuszálnak?

Mi ebben látjuk a jövőt. Egy olyan szolgáltatásról van szó, mely Ausztriában már létezik egy ideje. Ott az elmúlt években több fajta abszolút hozamra törekvő stratégiát is létrehoztak, a historikus teljesítmények pedig mára bebizonyították, hogy ennek a megoldásnak itthon is van létjogosultsága. Az ügyfelek ma már egyre inkább a vagyonukat szeretnék a szolgáltatóra rábízva reálértéken növelni. Öt kockázati profilt indítottunk el, ebből tudnak választani, de természetesen készek vagyunk egyedi igényeket is kielégíteni bizonyos limitek mellett.

Milyen konstrukciók azok, melyeket akár Budapesten, akár vidéken választhat egy privátbanki ügyfél?

Az ügyfelek rendelkezésre áll az Erste és a külső partnerek befektetési termékeinek széles választéka. Nagy előnyünk, hogy piacvezető, független befektetési szolgáltatóval és innovatív alapkezelővel rendelkezik a hazai Erste csoport, mindkettő nagyon hatékonyan tud segíteni privát bankárainknak, így tudunk az ügyfélnek magas minőségű szolgáltatást adni.

További információk

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019