Prémium

Partnerségben az eredményes vállalkozásokért (x)

Portfolio
A szakértők tapasztalatai szerint azok a vállalkozások, amelyek a rövidtávon kitermelhető profit helyett a hosszú távú, stabil működésre koncentrálnak, a kihívásokkal teli gazdasági környezetben is ellenállóbbak. Az eredményes működéshez hatékony pénzügyi tervezésre, hosszú távon elkötelezett pénzügyi partnerre van szükség. Török Eszterrel, az UniCredit Bank kisvállalati szegmensének vezetőjével a kisvállalkozások pénzügyi lehetőségeiről beszélgettünk.





Partnerségben az eredményes vállalkozásokért
Milyen elvárásokkal szembesítik Önöket a vállalkozások?

Ügyfeleink kétoldalú partneri viszony várnak el, amelyben a mi pénzügyi tudásunk és a cég szakmai hozzáértése közös célt szolgál: kihívásokkal teli időszakban a vállalkozás támogatását, életben tartását, jó időkben pedig a profitnövelést, piacbővítést. A jó pénzügyi partner ismérve, hogy rugalmas: hajlandó alkalmazkodni a cég életében bekövetkező változásokhoz. A hozzánk fordulóknak azt javasoljuk, beszélgessenek el kisvállalati tanácsadóinkkal, hiszen képesek vagyunk az adott igényekhez testre szabottan igazodni.

Említene konkrét példát is?

Az általunk kínált számlacsomagok rugalmasan a vállalkozások üzletmenetéhez szabhatóak. Az A la Carte számlacsomagjaink esetében az ügyfél választhatja ki például a kedvezményes szolgáltatásaink közül azt a kettőt, amely cége adott életciklusában a leginkább megfelelő. Ha pedig növekszik a cég, és a számlaforgalma is jelentősen megnő, az Exkluzív számlacsomagjaink révén növekvő forgalom mellett csökkenő tranzakciós díjakkal intézhetik banki átutalásaikat ügyfeleink.

Tehát változtatják a kondíciós listáikat is?

Mi is csak úgy tudunk hosszú távú, ügyfeleink számára gyümölcsöző partnerséget kínálni, ha alkalmazkodunk a piachoz, a törvényi szabályozáshoz és a gazdasági környezet többi tényezőjéhez. Az UniCredit mindig is nagy hangsúlyt fektetett az átlátható, prudens működésre és a lehetőleg tartós árképzésre, tehát versenyképes díjakat kínálunk a vállalati ügyfeleinknek is.

Manapság azonban sokan nem látják, hogyan könnyíthetnének a vállalkozás terhein - hitelben pedig nem is gondolkodnak.

Néha elég egy jól megválasztott, kedvezményes számlacsomag, máskor éppen a pénzügyi tanácsadóval való együttgondolkodás mutatja meg, hogyan érdemes átstrukturálni a költségeket, vagy hogyan teremthető elő egy fejlesztés forrása. Kisvállalati tanácsadóinkhoz országos hálózatunk bankfiókjaiban bármikor fordulhatnak az érdeklődők, de hívhatják a 06-40/50-40-50-es telefonszámot is, s a http://www.unicreditbank.hu/kisvallalkozasok/szam lavezetes/kkv_szamlacsomagok.html oldalon is bővebb tájékoztatást kapnak.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Válságban az autóipar, hatalmas a zuhanás
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
magyarorszag-magyar-gazdasag-tozsde-adat