Prémium

A ’2016-os év magánrendelője’ lett a Budai Egészségközpont! (x)

Portfolio
A legnagyobb online egészségügyi magazin által harmadik alkalommal megszervezett verseny szavazásán több mint 500 magánintézmény között összesen 8 díjat osztottak ki, a hattagú szakmai zsűri, illetve a weboldalon beérkezett több mint 18.000 szavazat alapján.
Az abszolút fődíjat a Budai Egészségközpont nyerte. Az intézmény orvos igazgatóival, Dr. Lajos Évával és Dr. Nagy Judittal beszélgettünk.

Mit jelent Önöknek ez a díj?

N.J.

A '2016-os év magánrendelője' lett a Budai Egészségközpont!


Az elismerés intézményünk minden munkatársának közös sikere, fontos pozitív visszajelzés az elmúlt évek következetes és kitartó munkájáról. Különösen örülünk annak, hogy a szakmai zsűri és a közönség véleménye alapján is megmérettettünk és sikeresnek bizonyultunk.

L.É.

A '2016-os év magánrendelője' lett a Budai Egészségközpont!


Szeretném hangsúlyozni, hogy emögött egy több száz emberből álló csapat munkája áll. Az asszisztensektől kezdve a szakorvosokon át egészen felsővezetőkig, mindenki lelkiismerettel, alázattal és szakértelemmel végzi munkáját, immár 15 éve.


Minek köszönhető az egészségközpont sikere az ügyfelek körében?

N.J.

A siker nyilván több tényezős, de ha egy dolgot kellene kiemelnem, akkor az ügyfélközpontúság lenne az: 15 év alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk arról, hogy milyen módon lehet páciensközpontú egészségügyi szolgáltatást nyújtani. Nálunk ez nem csak szlogen, döntő fontosságúnak tartjuk, hogy minél több visszajelzést kapjunk ügyfeleinktől a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Nagy gondot fordítunk az elégedettségmérésekre, és ezek alapján mindig készek vagyunk változtatni folyamatainkon.

L.É.

A siker fontos eleme az is, hogy a Budai Egészségközpontban minden egy helyen megtalálható: nálunk nemcsak a legfontosabb szakterületek, de minden szükséges diagnosztikai vizsgálat is elérhető.

A '2016-os év magánrendelője' lett a Budai Egészségközpont!
Milyen egyéb elvárásai vannak a pácienseknek?

L.É.

Az ügyfelek nem kizárólag a szakmai szinvonal alapján döntenek - a magas szakmai minőséget általában magától értetődőnek tekintik -, hanem olyan kényelmi szempontokat mérlegelnek, hogy ne kelljen várakozni, lehessen online időpontot foglalni, a leleteiket, számláikat digitálisan kapják meg, és így tovább.

N.J.

A mai páciensek, mindenekelőtt a fiatalabbak, már elvárják, hogy megfelelő információt kapjanak arról, hogy mi, hogyan és miért történik velük a rendelőben. Igényük van arra is, hogy a róluk tárolt információkat - akár egészségügyi, akár más jellegű adatokat - az ő érdekükben, személyre szabottan használjuk fel.

A díj elnyerése után milyen további célokat fogalmaztak meg?

L. É.

Nem állunk meg a fejlődésben. Nagy örömünkre évről-évre nő azok száma, akik ránk bízzák egészségüket, ezért a közeljövőben bővítjük kapacitásainkat. Ezzel párhuzamosan szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével szeretnénk tovább növelni ügyfeleink elégedettségét.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019