Prémium

Új autós trend a magyar piacon: te tárgyaltál már limuzinban? (x)

Portfolio
Ma már Magyarországon sem luxus limuzint és sofőrt bérelni, sőt az utóbbi években jelentősen nőtt az igény az ilyen típusú szolgáltatások iránt, főleg vállalati körökben. A cégek nemcsak fontos partnereknek biztosítanak prémium járművekben reptéri transzfert, vagy protokolláris eseményekre bérelnek: egyre több menedzser és üzletember dönt úgy, hogy kényelmesen, egy limuzin hátsó ülésén ülve bonyolítja le üzleti tárgyalásait.
A vállalatok nagy részének ma már többre van igénye annál, mint amit a napi autóbérlés nyújt, miközben nem akarják autóvásárlással és fenntartással lekötni az erőforrásaikat. Nekik tökéletes választás az autóbérlés, amely a magyar cégek körében is egyre kedveltebb megoldás, ezen belül pedig lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésükre. Kiemelten keresett az utóbbi időben a limuzin-szolgáltatás, hiszen reprezentációs célokra különösen megéri prémiumautót bérelni.

Egyre kevésbé tekinthető luxusnak Magyarországon a prémiumjárművek, limuzinok bérlése, hiszen a személyszállításban is igény van a megbízható, minőségi szolgáltatásra. Ennek az ára pedig többszörösen is megtérülhet az elégedett üzleti partnereknek köszönhetően

- tudta meg a Portfolio a Sixt Magyarország autókölcsönző cégtől. A kölcsönzőcég partnerei között tudhat légitársaságot, nagy-, közép és multinacionális vállalatokat, utazási irodákat és rendezvényszervező cégeket.

Új autós trend a magyar piacon: te tárgyaltál már limuzinban?
Az ügyfelek által különösen kedvelt BMW 5 belseje
Vállalati megrendelőik tipikusan reptéri transzferek, rendezvények, konferenciák és egyéb protokolláris események lebonyolításában, kiemelt vendégeik és üzletfeleik professzionális fogadásában és szállításában kérik a segítségüket.

Emellett egyre gyakrabban fordul elő, hogy limuzin-szolgáltatásukat olyan üzletemberek egyénileg is igénybe veszik, akik útközben szeretnék lebonyolítani tárgyalásaikat, vagy fontos megbeszélésekre, kiemelt eseményekre szeretnek exkluzív módon, elegánsan, felsőkategóriás autóból kiszállva megérkezni.

A Sixt Magyarország flottájának legnépszerűbb autói a szedánok (limuzin) közül a BMW 5 és a BMW 7, a kisbuszok közül pedig a Mercedes V osztály és a Ford Tourneo. Az autókölcsönző cég kizárólag új és keveset futott prémiumautókkal dolgozik, a limuzin-szolgáltatását szerződéses alapon, megrendelés útján lehet igénybe venni. Az autó és a sofőr mellé egyéb előnyök is járnak: az ügyfeleknek többek között dedikált kapcsolattartót biztosítanak, aki bármikor elérhető és hatékony segítséget nyújt igény esetén.

(x)
Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01