Prémium

Így csináld, ha vezető akarsz lenni (x)

Portfolio
Nagy hiány van ma hazánkban azokból a vezetőkből, akiknek nemcsak elméleti, hanem gyakorlati menedzseri, vállalatvezetési ismeretük is van, és minden helyzetben hozzák azt, amit egy jó vezetőtől elvárhatunk. Pedig minden vállalat szempontjából kulcsfontosságú a közép- és felsővezetők felkészültsége, szakmai hozzáértése. A nemzetközi vezetők új generációját képzi a SEED Üzlet Iskola (SEED Business School) Budapesten, immár nemzetközi, munka mellett is végezhető részidős MBA diplomát is kínálva, a Maastricht Mendezsment Iskolával kötött együttműködésnek köszönhetően.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet
A jól képzett vezető képes a vállalatot a folyton változó üzleti körülmények között irányítani és emellet kimagasló üzleti eredményeket is elér. A legtöbbjük eddig sokat utazott, hogy tanulhasson - több évig magas tandíjú, külföldi egyetemekre járt, hogy versenyképes legyen az itthoni vezetők körében.

"Régiónk tele van tehetséges, fejlődni vágyó menedzserrel, akikre nagy szüksége van a helyi vállalatoknak. A hazai cégek számára kulcsfontosságú, hogy vezetőiket ne kelljen külföldre küldeniük azért, hogy világszínvonalú menedzsment képzésben részesüljenek" - mondta dr. Anthony Radev, a SEED Üzleti Iskola szakmai vezetője. Hozzátéve, hogy az iskola itthon megfékezheti a hazai vezetők kivándorlását külföldre, és ezzel együtt Budapestre vonzza a magasszintű üzleti képzést kereső nemzetközi menedzsereket.

A regionális kapcsolati hálót a régióban kell megszerezni

Az ország és a régió versenyképessége szempontjából meghatározó az üzleti oktatás színvonala. A statisztikák szerint a kelet-közép-európai régió legtehetségesebb oktatói és diákjai a világ vezető, nyugat-európai vagy amerikai üzleti iskoláiban képzik magukat. Ennek hátránya, hogy az oktatók és a diákok sokszor nem térnek vissza régióba vagy ha igen, akkor nagyon nehezen tudnak a képzésbe fektetett összegekhez képest megfelelő fizetéssel járó állást találni. Ráadásul az MBA képzések egyik legfőbb értéke, a networking is elvész, de nem alakul ki a régióban hasznosítható kapcsolati háló sem. A SEED Üzleti Iskola célja, hogy világszínvonalú üzleti képzést kínáljon, mindezt a hasonló európai és amerikai intézmények tandíjának töredékéért, a régió tehetségeinek bérszínvonalához igazítva.Ne csak hallgasd, csináld is!

Az üzleti iskola képzési programjának fontos értéke, hogy a résztvevők a világ vezető üzleti iskolájának professzoraitól és a régió gyakorlott vállalalatvezetőitől tanulhatnak Budapesten. Lehetőségük van arra, hogy ne csupán meghallgassák az előadásokat, de aktív közreműködői is legyenek azoknak. Az iskola folyamatosan bővül és fejlődik, ennek legfrissebb eredménye hogy a Maastricth Menedzsment iskolával (Maastricht School of Management - MSM) most megkötött megállapodásnak köszönhetően nemzetközi MBA diplomát kapnak a végzősök. A 18 hónapos MBA program sikeres elvégzése után ugyanis a neves intézmény, az MSM oklevelét szerzik meg.
A SEED, az MBA programja mellett, kifejezetten közép- és felsővezetőknek is nyújt gyakorlatorientált programokat. A Foundations of Management Program az előbbi, míg a Business Leadership Program az utóbbi csoportot célozza.

Részidős MBA képzés és vezetőképző programok

A MOL és OTP Bank által alapított SEED Üzleti Iskola vezetőképző programjainak célcsoportja a régió közepes- és nagyvállalatinak felső- és középvezetői, menedzserei. Az MBA program elsősorban olyan funkcionális területekről érkező fiatal, tehetséges szakértőknek és menedzsereknek szól, akik vezetői pozíciók várományosai. A képzés előfeltétele az egyetemi vagy főiskolai diploma, a legalább öt éves munkatapasztalat és a kiváló angol nyelvtudás.

"Nagyon meglepődtem - a lehető legpozitívabb értelemben! Mikor jelentkeztem a képzésre amiatt aggódtam, hogy a hétvégéimet fel kell áldoznom, de hamar kiderült, hogy minden perc megérte" - mondja nevetve Somfalvi Aliz, a MOL-csoport B2B senior product marketing managere, az egyik program végzős hallgatója, aki elárulta azt is, hogy szakmailag olyan sokat és olyan gyakorlatias tudást kapott a képzéstől, hogy azt a munkájában azonnal tudta alkalmazni és a mai napig használja. Emellett olyan embereket ismert meg, akikkel azóta is tartja a kapcsolatot, s ezek a kapcsolatok a munkájában is nagy segítséget jelentenek.

A SEED Üzleti Iskola programjaiban nagy hangsúlyt fektet az egyéni felmérésekre és a testreszabásra, a képzések során pedig személyes coachinggal és mentorálással segíti a résztvevőket. A leadership és a menedzsment programok évente öt alkalommal indulnak, a részidős MBA képzés minden évben ősszel kezdődik.

(x)
donald trump amerikai elnökválasztás 2020 fehér ház
trader
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

company-gift-cufflinks-skanska[1]