Prémium

Minősített e-aláírás okostelefonon is (x)

Portfolio
A NETLOCK első magyar cégként fejlesztett okostelefonon is használható minősített e-aláírást. Az így aláírt dokumentumokat az unió minden országában elfogadják, teljes bizonyító erejű magánokiratnak felelnek meg. Mindez azért számít nagy előrelépésnek, mert Magyarországon eddig a legmagasabb joghatással bíró minősített e-aláírást kizárólag számítógépen, chipkártyával és a hozzátartozó kártyaolvasó segítségével lehetett létrehozni. Ez körülményessé és helyhez kötötté tette az aláírási folyamatot, ezzel szemben az új, webes szolgáltatás lényegesen felhasználóbarátabbá teszi mindezt.
Egyszerű, kényelmes és biztonságos, mint a netbankolás

A NETLOCK SIGN szolgáltatása bárhol, bármikor, akár okostelefonon is, platformfüggetlenül használható. Felhőalapú szolgáltatásként egy webes felületen keresztül érhető el, pont olyan egyszerű és biztonságos, mint a netbankok.

Minősített e-aláírás okostelefonon is
Belépünk, a rendszerbe feltöltjük az aláírásra szánt fájlt, titkos kódunk megadása után aláírjuk a dokumentumot, majd letöltjük, és máris küldhető e-mailen az elektronikusan aláírt dokumentum. A szolgáltatás ideális megoldás kis- és közép vállalatok vezetőinek vagy nagyvállalati környezetbe integrálva.Minősített e-aláírás okostelefonon is
"Az ügyfelek - úgy a vállalati partnerek, mint hétköznapi felhasználók - könnyen- és mobilan használható e-aláírás-szolgáltatásra vágynak. Azonban az eddigi, klasszikus chip-kártyás megoldások korlátokba ütköztek. A NETLOCK SIGN felhőalapú megoldásként egyszerűsíti és kényelmesebbé teszi az e-aláírás folyamatát. Ajánlatok, tenderek, megrendelések, szerződések írhatók alá bárhol, bármikor és bármilyen online kapcsolattal rendelkező eszköz - PC, okostelefon vagy táblagép - segítségével. Sok hazai cégvezető számára lehet mindez motiváció arra, hogy áttérjen az e-aláírás használatára." - összegezte Somkuti András az e-aláírás-specialista Netlock Kft. ügyvezetője, a Docler Csoport elnöke. A NETLOCK vezetője szerint a közeljövőben kis- és közép vállalatok, bankok, kereskedő cégek, építőipari nagyvállalatok tömegei terelhetik át üzleti folyamataikat a digitális világba. Mindez ma már nem luxus, sokkal inkább döntés kérdése. A NETLOCK SIGN alapcsomag, amely évi 1000 darab e-aláírást tartalmaz, már havi pár ezer forintos előfizetési díjért elérhető, tökéletes megoldás lehet egy kis- és közepes vállalat számára.

Minősített e-aláírás okostelefonon is

Minden uniós országban elfogadott A NETLOCK SIGN rendszerében olyan e-aláírás hozható létre, amely jogi szempontból egyenértékű a két tanú előtt, papíron, tollal történő kézi aláírással és az Unió összes tagállamában, minden felhasználási területen egységesen elfogadott, teljes bizonyító erejű magánokirati joghatással bír. Így például nemzetközi tenderek, bírósági ügyek, határokon átnyúló ajánlatok dokumentumai, szerződései is aláírhatóak akár egy egyszerű tableten, mobiltelefonon vagy számítógépen keresztül.

Tudjon meg többet itt az okostelefonos e-aláírásról: NETLOCK SIGN


(x)
Frankfurti tőzsde
warrenbuffett
juventus, ronaldo
blokk számla
Benzin
Matolcsy Gyorgy mnb jegybankelnok unios koltsegvetes
koronavírus vírus maszk
repülőgép getty
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Winelovers_Grand