Prémium

Pesten nyit magánrendelőt a Budai Egészségközpont (x)

Portfolio
Július 8-tól Pesten is elérhetők lesznek a Budai Egészségközpont magánegészségügyi szolgáltatásai.
A Váci út 135-139. szám alatt található BSR Centerben nyíló rendelő szakrendeléseire már foglalható időpont.

Mi indokolta a pesti bővülést?

Szolgáltatásaink iránt töretlenül nő az érdeklődés, és bár három budai rendelőnket folyamatosan bővítettük az utóbbi években, egyértelművé vált, hogy tovább kell lépnünk. A helyszín kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy a Duna pesti oldalán élő és dolgozó egyéni, biztosítói és vállalati partnerek számára könnyebben és gyorsabban elérhetők legyenek a magas minőségű szolgáltatások, a menedzserszűrések alkalmával pedig csökkenjen a munkából való kiesés ideje. Az új járóbeteg-szakellátási központunk egyben a cég vállalat-egészségügyi tevékenységének központi egysége is lesz. Intézményünk jelenleg 390 szerződött céges partnerrel rendelkezik, fő profilunk a vállalategészségügyi prevenciós programok és a foglalkozás-egészségügyi ellátás.

Pesten nyit magánrendelőt a Budai Egészségközpont
Milyen változást hoz az új rendelő?

A Budai Egészségközpont járóbeteg kapacitása az új rendelőnek köszönhetően közel 60 százalékkal bővül, a várakozási idő előreláthatóan minden szakterületen csökkenni fog. A csaknem 2000 m2-es Váci úti rendelőegységben a régóta népszerű és folyamatosan fejlesztett magas minőségű prevenciós szolgáltatások mellett széleskörű járóbeteg szakellátás lesz elérhető több mint 20 szakterületen. A szakrendeléseket mintegy 500 millió forint értékű orvostechnika támogatja, melynek köszönhetően valamennyi szakmában a legmodernebb műszerezettség áll az orvosok és a betegek rendelkezésére.

Pesten nyit magánrendelőt a Budai Egészségközpont
Miért a Budai Egészségközpont?

Magyarország egyik vezető magánegészségügyi szolgáltatójaként a Budai Egészségközpont 18 éve nyújtja a legátfogóbb szolgáltatásokat ügyfelei részére. A sikeres működésének egyik kulcsa, hogy a közel két évtizedes fennállása óta folyamatos fejlesztésekkel igyekezett minél magasabb szinten kielégíteni a növekvő ügyfél-igényeket. Az intézményben több mint kétszáz elismert szakorvos negyvenöt szakterületen várja a pácienseket. Az egészségközpont személyre szabott szolgáltatásokkal, orvosai kiemelkedő szaktudásával, a legmodernebb berendezésekkel és a páciensek igényeinek folyamatos mérésével biztosítja a megbízható, magas minőséget ügyfelei számára immár négy budapesti helyszínen.

Pesten nyit magánrendelőt a Budai Egészségközpont
Részletek

(x)
getty, uszoda, úszás, swimming,
Koronavírus
Tőzsde
koronavírus coronavirus virus
Tőzsde
koronavirus2
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
2020. március 18.
Lakás Konferencia 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
Online előadás
Felület, ahol az esésből is profitálhat
Winelovers_Grand