Prémium

A beteg gyerekeknek nagy szükségük van a segítségre! (x)

PR cikk
Együtt csodákra lehetünk képesek, amikor a sokszor elérhetetlennek tűnő kívánságok megvalósításával egy-egy beteg gyermek életébe örömet, mosolyt varázsolunk, s így egy kis időre elfelejtkezhetnek a betegségükről és a jelenlegi nehéz helyzetről.

A Pro Voluntarius díjas Csodalámpa Alapítvány a rendkívüli helyzetben is igyekszik teljesíteni a gyerekek kérését. A szervezet működése 17 éve alatt eddig már közel 4000, életveszélyes betegséggel küzdő 3-18 év közötti gyermek álmát váltotta valóra. A parányi csapat az országos kívánságteljesítő hálózatán keresztül évente 250-280 egyéni álmot teljesít, így az alapítványnál szinte mindennap ünnep van. Munkájukat az egészségügyben dolgozó orvosokkal, nővérekkel, pedagógusokkal és a teljesítéseket lebonyolító önkéntesekkel közösen végzik ebben az embert próbáló időszakban is.

A távcsőtől Carlos Santana gitárjáig

A kisebbek általában játékokra, babaházra, hintára, netalán távcsőre vágynak, melyekkel egy kicsit kizökkenhetnek a kezelések rutinjából, míg a nagyobbak a tanulásukhoz számítástechnikai eszközöket, laptopot, tabletet kérnek. Az ajándékba kapott telefonokkal pedig a betegágyból is tarthatják a kapcsolatot a családdal. Az elmúlt években sokan eljuthattak számukra addig elérhetetlen helyekre – Eurodisney, Harry Potter-túra -, vagy olyat tehettek, amit csak álmukban reméltek, delfint simogattak, igazi tankot vezettek, külföldi kedvenc futballcsapatuk mérkőzésére utaztak, és többen a Balatonon nyaraltak. A legemlékezetesebb kívánságok mégis azok voltak, amikor a gyerekek példaképeikkel, ismert személyekkel találkozhattak – mint például a pápával, Johnny Depp-pel, Carlos Santanával, Michelisz Norberttel, Arnold Schwarzeneggerrel, Lakatos Márkkal - vagy éppen népszerű televízió-sorozatok kulisszatitkaiba tekinthettek be.

Add tovább, hogy van tovább!

A gyerek közül sokan ​hosszú hónapokat töltenek kórházban, fájdalmas kezeléseken esnek át, így hihetetlenül örülnek, amikor ​​az álmuk megvalósul, azt érzik, reményt kapnak és támogatást. Ezekből a nem mindennapi  élményekből​ sok-sok erőt merítenek ahhoz​​, ​hogy legyőzzék a betegségüket.  A megvalósult álmokról készült beszámolók mindegyike olvasható a www.csodalampa.hu weboldalon, mint ahogy megtalálhatók a PwC által auditált éves beszámolók is.

Mindenkinek, aki ebben a lélekemelő tevékenységben segít az alapítványnak, nagyon hálás a Csodalámpa Csapata!

Tegyen Ön is az adója 1%-ával csodát, rendelkezzen a Csodalámpa Alapítvány javára!

Adószám:18248670-1-43

(x)

RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Bif_PR_aprilis_nyitokep