Prémium

A Focus Money az ágazat vezetőjének választja a Golden Gates Edelmetalle céget (x)

PR cikk
Németország vezető aranykereskedő vállalata már Magyarországon is elérhető

A Focus Money gazdasági magazin 2020 leggyorsabban növekvő cégének kiáltotta ki a Golden Gates Edelmetalle GmbH-t /Golden Gates Nemesfémek Kft./. A Herbert Behr és Constantin Behr által vezetett családi vállalkozás már sorban negyedszer részesül ebben a rangos kitüntetésben. A jelentős forgalomnövekedésnek és az innovatív termékpalettának köszönhetően a Golden Gates Edelmetalle évek óta iparágvezetőnek számít a német nemesfém kereskedők között.

Az arany jelenleg a világ legkeresettebb nyersanyagai közé tartozik. A kedvelt nemesfém iránt megnövekedett kereslet időszakosan még szállítási nehézségeket is okozott a kereskedőknél, és a lehető legrövidebb időn belül új rekordmagasságba verte fel az árakat. Herbert Behr, a Görlitz-i nemesfém kereskedő Golden Gates Edelmetalle cég alapítója így jellemzi a piaci helyzetet: „Ha létezik olyan hogy „a nap terméke”, akkor az arany az. Világszerte elfogadott értékmegőrzőként biztonságot ígér az egyre bizonytalanabbá váló időkben.'

Herbert Behrt, a fizikus végzettségű pénzpiaci szakembert nem igazán lepte meg az aktuális arany-boom. Behr magánemberként 2008 óta szinte kizárólag a hosszú távú nemesfém-befektetésekben bízik. „Belefáradtam a pénzpiaci turbulenciákba. Ahelyett, hogy az árfolyamok óránkénti ingadozását követem, inkább a valós értékeknek akartam szentelni a figyelmemet", így magyarázza Herbert Behr, hogy mi motiválta 2012-ben a Golden Gates Edelmetalle GmbH megalapítására. Behr fiával, a vállalathoz 2014-ben csatlakozott Constantin Behrrel közösen innovatív marketing- és értékesítési koncepciókat dolgozott ki, és az új technológiák alkalmazását szorgalmazta.

A leggyorsabban növekvő 2017-2020-ban: Golden Gates Edelmetalle

A helyi kereskedelem, a több mint 1.000 képzett értékesítési partner által végzett személyes tanácsadások, valamint a digitális technológiák alkalmazásának ügyes kombinációja azt eredményezte, hogy a Golden Gates Edelmetalle rövid időn belül Németország egyik leggyorsabban növekvő vállalatává vált. Az alapítók 2017-től minden évben örömmel vehették át a Focus Money szakfolyóirat által odaítélt, a növekedés bajnokának járó rangos kitüntetést.

A neves gazdasági folyóirat, a Financial Times is Európa legattraktívabb vállalatai közé sorolja a Golden Gates Edelmetalle GmbH-t. A Görlitz-i nemesfém kereskedők szerepelnek az aktuális FT 1000 Ranking-ben, azaz a leggyorsabban növekvő európai vállalatok listájában. A rangsort a Financial Times és a Statista /német statisztikai portál/ egy komplex eljárással közösen állította fel. A rangsorolásban csak azok a vállalatok vehettek részt, melyek 2015-ben elérték a 100.000 EUR forgalmat, és 2018-ban legalább 1,5 millió EUR forgalmat bonyolítottak. Ezen felül a jelölteknek organikus, más cégek felvásárlása nélküli növekedést kellett felmutatniuk, függetlenként kellett a piacon működniük, és a 32 európai ország valamelyikében kellett lenni a székhelyüknek. Több tízezer potenciális, szóba jöhető vállalat közül határozták meg a győzteseket.

Az FT 1000 Ranking szerint a Golden Gates Edelmetalle GmbH 2015 és 2018 között évente 82,6 százalékos növekedést ért el. Ezzel az összesítésben a 295., és a résztvevő német vállalatok között az 58. helyet foglalja el a vállalat. Constantin Behr így magyarázza a folyamatos forgalomnövekedés receptjét: „A Golden Gates a legjobb dolgokat egyesíti két világból: a digitális média hatékonyságát és hatótávolságát, valamint a személyes tárgyalás iránti elkötelezettséget, utóbbi még mindig elengedhetetlen, ha a vagyont érintő kérésekről van szó."

De mindenekelőtt a Golden Gates innovatív arany megtakarítási tervei gondoskodnak a vállalat folyamatosan növekvő forgalmáról. A magánbefektetők számára Golden Gates-nél már havi 25 euró befektetésével elérhetőek az arany megtakarítási tervek. Annak érekében, hogy elkerüljék a magas felárat, addig gyűjtik a befizetéseket, amíg el nem érik az 50 grammos minimális állományt. Igény szerint, bármikor kérhető az arany kiszállítása. A befizetések összege rugalmasan módosítható.

Mindemellett a Golden Gates vezetősége néhány éve nagyobb hangsúlyt fektet a vállalat nemzetközivé válására. A nemesfém szakértők a német nyelvterületről indultak, és közreműködő értékesítési partnereiken keresztül mára 10 uniós országban tevékenykednek. A leggyorsabban növekvő és legjövedelmezőbb piacok egyike Magyarország. „A kelet- európai piac igen vonzó, és kiemelkedő affinitást mutat a nemesfémek iránt. Az ígéretes piacra lépést követően jelenleg fokozzuk tevékenységünket Magyarországon”, mondja Herbert Behr.

Jelest kapott a Golden Gates Edelmetalle

2019-ben a Deutsche Finanz-Service-lnstitut /Német Pénzügyi-Szolgáltató-Intézet/ több mint 30, Németország egész területén tevékenykedő online és bolti kerekedő körében végzett egy felmérést. A Golden Gates ajánlata a kiemelkedő „Nagyon jó" minősítést kapta. Öt terület, a vételár képzésére, az eladási ár képzésére, a minőség és szolgáltatások, az általános adatok és a fizikai kiszállítás több mint 50 összetevőjét vizsgáltak meg. A Golden Gates Edelmetalle kiszállítása és árai. Kiváló" minősítéssel jelesre vizsgáztak. A megkérdezett szakértők véleménye szerint az áttekinthetőség kategóriájában is az egyik legjobb piaci szereplőnek számít a vállalat.

Nem csupán a szakértők és az értékesítők, hanem legfőképpen az ügyfelek tartják nagyra a Golden Gates rugalmasan kezelhető vételi koncepcióit. „A hosszú távú megtakarítási terveket nyújtó, azonban a havi részlet meghatározásában maximálisan szabad kezet biztosító széleskörű termékportfóliónk olyan lehetőséget nyit meg minden magánszemély számára, mely eddig csak a professzionális befektetők és a módosabbak számára volt elérhető. Az arany megvásárlásával meg tudjuk óvni saját javainkat az elértéktelenedéstől és megőrizhetjük vásárlóerejüket. Így magyarázza vállalata sikerét Herbert Behr a Golden Gates vezetője, és befejezésül hozzáteszi: „Ha létezik olyan, hogy „a nap vállalata”, akkor a Golden Gates az."

goldengate

(x)

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13