Prémium

Legújabb lakóparki trend: közösségi tetőterasz kilátással (x)

PR cikk
A Metrodom nyílt napot tart a City Home lakóparkban!

A Metrodom ingatlanfejlesztő ezúttal a ferencvárosi City Home lakópark L-M ütemét nyitja meg! Az érdeklődők betekintést nyerhetnek egy modern társasház tetőteraszára, közösségi nappalijába és berendezett mintalakásába. A nyílt nap apropója, hogy idén ősszel adják át a befejező ütemet, így az új lakások akár azonnal is költözhetőek.

Megújult környezet egy frekventált városrészen

A IX. kerületi Középső-Ferencváros képét teljesen újra rajzolták az elmúlt évtizedek beruházásai, amelyek közül az egyik legkiemelkedőbb a Metrodom City Home lakópark. A fejlesztésnek köszönhetően a Mester utca és a Vágóhíd utca közrefogásával egy komplex, fiatalos és sokszínű lakónegyed épült ki a IX. kerület frekventált részén, újonnan kialakított utcákkal és terekkel, valamint játszótérrel a gyerekek számára.

MTRDMcityLM_MWP_4613

A környék az iroda-, a lakó-, valamint kulturális funkciókat és hangulatot integrálja magába, így lényegében minden megtalálható egy városrészen belül, legyen szó ügyintézésről vagy kikapcsolódásról. A kerület nem csupán új lakónegyedet kapott, hanem valódi kulturális és irodaközponttá alakult az elmúlt két évtizedben: 2002-ben adták át a Nemzeti Színházat, 2005-ben pedig a Művészetek Palotáját, benne a Ludwig Múzeummal. Emellett számos munkahelyet teremtettek a Duna menti irodaházak megépítésével, a pár perc sétára lévő Lurdy Házban pedig könnyen elintézhető a bevásárlás is.

Szálloda hangulat és tetőterasz

A sokszínű környezet mellett a Metrodom a társasházak sokoldalú megtervezésére is különös hangsúlyt fektet. Egyre nagyobb igény mutatkozik a közösségi terek kialakítására, ezért a fejlesztő a legfelső, 10. emeleten egy exkluzívan berendezett közösségi nappalit és tetőteraszt is létrehozott, ahol meccset nézni, grillezni és napozni is lesz lehetősége az ott élőknek.

Az utcákon sétálva nem is gondolnánk, hogy a társasház egy izgalmas tetőteraszt rejt magában, amely valódi oázisként szolgál a rohanó mindennapokban, nem is beszélve a különleges kilátásról, amely elénk tárul.  Az ott élőket 24 órás portaszolgálat várja egy extravagánsan berendezett lobbival együtt, hogy úgy érezzék, mintha szállodába érkeznének minden egyes nap.

Most szabadon bejárható a lakópark

Az október 16-17-én megrendezendő nyílt nap keretén belül most megtekinthető lesz az igényesen kialakított bemutató lakás is, amely jól illusztrálja a Metrodom-otthonok magas minőségű műszaki tartalmát és praktikus berendezhetőségét. Regisztráljon, és nézzen körbe egy fiatalos lakóparkban, modern környezetben!

(X)

London Stock Exchange
tőzsde
forint, forintárfolyam, forintlikviditás, készpénz, fizetés
brusszel europai unio
brics-orszagok-brazilia-oroszorszag-india-kina-del-afrika
balti-allamok-litvania-lettorszag-esztorszag-feheroroszorszag-kalinyingrad
cimlap_naperomu0327

Holdblog Charlie örök

Elhunyt a befektető, Charlie Munger - Warren Buffett harcostársa -, akitől talán a legtöbbet lehet tanulni. Szerencsére...

Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2023. november 29.
Agrárszektor Konferencia 2023
2023. december 5.
Otthonteremtés 2024-ben
2023. december 5.
Property Awards 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Talajszilarditas-2023-11-09-0655_p