Prémium

Legújabb lakóparki trend: közösségi tetőterasz kilátással (x)

PR cikk
A Metrodom nyílt napot tart a City Home lakóparkban!

A Metrodom ingatlanfejlesztő ezúttal a ferencvárosi City Home lakópark L-M ütemét nyitja meg! Az érdeklődők betekintést nyerhetnek egy modern társasház tetőteraszára, közösségi nappalijába és berendezett mintalakásába. A nyílt nap apropója, hogy idén ősszel adják át a befejező ütemet, így az új lakások akár azonnal is költözhetőek.

Megújult környezet egy frekventált városrészen

A IX. kerületi Középső-Ferencváros képét teljesen újra rajzolták az elmúlt évtizedek beruházásai, amelyek közül az egyik legkiemelkedőbb a Metrodom City Home lakópark. A fejlesztésnek köszönhetően a Mester utca és a Vágóhíd utca közrefogásával egy komplex, fiatalos és sokszínű lakónegyed épült ki a IX. kerület frekventált részén, újonnan kialakított utcákkal és terekkel, valamint játszótérrel a gyerekek számára.

MTRDMcityLM_MWP_4613

A környék az iroda-, a lakó-, valamint kulturális funkciókat és hangulatot integrálja magába, így lényegében minden megtalálható egy városrészen belül, legyen szó ügyintézésről vagy kikapcsolódásról. A kerület nem csupán új lakónegyedet kapott, hanem valódi kulturális és irodaközponttá alakult az elmúlt két évtizedben: 2002-ben adták át a Nemzeti Színházat, 2005-ben pedig a Művészetek Palotáját, benne a Ludwig Múzeummal. Emellett számos munkahelyet teremtettek a Duna menti irodaházak megépítésével, a pár perc sétára lévő Lurdy Házban pedig könnyen elintézhető a bevásárlás is.

Szálloda hangulat és tetőterasz

A sokszínű környezet mellett a Metrodom a társasházak sokoldalú megtervezésére is különös hangsúlyt fektet. Egyre nagyobb igény mutatkozik a közösségi terek kialakítására, ezért a fejlesztő a legfelső, 10. emeleten egy exkluzívan berendezett közösségi nappalit és tetőteraszt is létrehozott, ahol meccset nézni, grillezni és napozni is lesz lehetősége az ott élőknek.

Az utcákon sétálva nem is gondolnánk, hogy a társasház egy izgalmas tetőteraszt rejt magában, amely valódi oázisként szolgál a rohanó mindennapokban, nem is beszélve a különleges kilátásról, amely elénk tárul.  Az ott élőket 24 órás portaszolgálat várja egy extravagánsan berendezett lobbival együtt, hogy úgy érezzék, mintha szállodába érkeznének minden egyes nap.

Most szabadon bejárható a lakópark

Az október 16-17-én megrendezendő nyílt nap keretén belül most megtekinthető lesz az igényesen kialakított bemutató lakás is, amely jól illusztrálja a Metrodom-otthonok magas minőségű műszaki tartalmát és praktikus berendezhetőségét. Regisztráljon, és nézzen körbe egy fiatalos lakóparkban, modern környezetben!

(X)

eiffel torony franciaország
amerikai kongresszus capitolium sötétség
mercedes-benz eqb nyitó
dollar penz bankjegy 100
szlávik koronavírus oltás vakcina
iskolabezárás iskola suli iskolazárás koronavírus

Alapblog Soha ilyen jókedv!

Ilyet még nem látott a világ, az Egyesült Államokban olyan ütemben oltanak, hogy a vállalatok beszerzési menedzserei...

Kasza Elliott-tal Tesla

Tegnap élesedett a pár napja berakott eladási megbízásom 780-on, rögtön nyitás után. Majdnem elérte a csatornatetőt...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-04-29
Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetup
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Elemző/Junior elemző

Elemző/Junior elemző

Osztályvezető

Osztályvezető
Online előadás
Minden, amit a kezdéshez tudni érdemes.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
company-gift-cufflinks-skanska[1]