Prémium

Legújabb lakóparki trend: közösségi tetőterasz kilátással (x)

PR cikk
A Metrodom nyílt napot tart a City Home lakóparkban!

A Metrodom ingatlanfejlesztő ezúttal a ferencvárosi City Home lakópark L-M ütemét nyitja meg! Az érdeklődők betekintést nyerhetnek egy modern társasház tetőteraszára, közösségi nappalijába és berendezett mintalakásába. A nyílt nap apropója, hogy idén ősszel adják át a befejező ütemet, így az új lakások akár azonnal is költözhetőek.

Megújult környezet egy frekventált városrészen

A IX. kerületi Középső-Ferencváros képét teljesen újra rajzolták az elmúlt évtizedek beruházásai, amelyek közül az egyik legkiemelkedőbb a Metrodom City Home lakópark. A fejlesztésnek köszönhetően a Mester utca és a Vágóhíd utca közrefogásával egy komplex, fiatalos és sokszínű lakónegyed épült ki a IX. kerület frekventált részén, újonnan kialakított utcákkal és terekkel, valamint játszótérrel a gyerekek számára.

MTRDMcityLM_MWP_4613

A környék az iroda-, a lakó-, valamint kulturális funkciókat és hangulatot integrálja magába, így lényegében minden megtalálható egy városrészen belül, legyen szó ügyintézésről vagy kikapcsolódásról. A kerület nem csupán új lakónegyedet kapott, hanem valódi kulturális és irodaközponttá alakult az elmúlt két évtizedben: 2002-ben adták át a Nemzeti Színházat, 2005-ben pedig a Művészetek Palotáját, benne a Ludwig Múzeummal. Emellett számos munkahelyet teremtettek a Duna menti irodaházak megépítésével, a pár perc sétára lévő Lurdy Házban pedig könnyen elintézhető a bevásárlás is.

Szálloda hangulat és tetőterasz

A sokszínű környezet mellett a Metrodom a társasházak sokoldalú megtervezésére is különös hangsúlyt fektet. Egyre nagyobb igény mutatkozik a közösségi terek kialakítására, ezért a fejlesztő a legfelső, 10. emeleten egy exkluzívan berendezett közösségi nappalit és tetőteraszt is létrehozott, ahol meccset nézni, grillezni és napozni is lesz lehetősége az ott élőknek.

Az utcákon sétálva nem is gondolnánk, hogy a társasház egy izgalmas tetőteraszt rejt magában, amely valódi oázisként szolgál a rohanó mindennapokban, nem is beszélve a különleges kilátásról, amely elénk tárul.  Az ott élőket 24 órás portaszolgálat várja egy extravagánsan berendezett lobbival együtt, hogy úgy érezzék, mintha szállodába érkeznének minden egyes nap.

Most szabadon bejárható a lakópark

Az október 16-17-én megrendezendő nyílt nap keretén belül most megtekinthető lesz az igényesen kialakított bemutató lakás is, amely jól illusztrálja a Metrodom-otthonok magas minőségű műszaki tartalmát és praktikus berendezhetőségét. Regisztráljon, és nézzen körbe egy fiatalos lakóparkban, modern környezetben!

(X)

Kiszámoló

Mindent a CSOK Pluszról

Hitelügyintéző Gáborunk új videót csinált a CSOK Pluszról, ha gondolkodtál azon, hogy igénybe vedd, akkor érdemes végignézned. Ha kérdésed van, keresd meg őt, a honlapján megtalálod a tel

Holdblog

Gombnyomásra működünk, mint a gépek

Emlékeinket, akár egy gép funkcióit, gyakorlatilag gombnyomásra elő lehet hívni. És nemcsak mi: külön szakma, külön tudomány, hogyan kell mások gombjait céltudatosan nyomogatni. De kik,... T

KonyhaKontrolling

Álom a megfizethető lakhatás

A naiv emberek körében terjeng a megfizethető lakhatás álma, amivel ráadásul szavazatokat is lehet vásárolni. Bár a politika mindig is teljesíthetetlen ígéretek játszótere volt, fontos, hogy

SPB Blog

Szívünk csücske, AUSZTRÁLIA

Az érzelmes címadás oka, hogy a rengeteg üzleti beszélgetés alatt, amihez szerencsém volt, igen gyakran kiderült: kígyók ide, pókok oda, szinte mindenki vágyik a távoli földrészre. A többs

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egyetlen lépéssel magára haragította Oroszország a világ egyik legerősebb katonai hatalmát: fontos szövetségest nyerhet Ukrajna
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Fastest Growing Digital Bank Hungary 2024_trophybw