FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
Üzleti ajándékot keresel karácsonyra? Ennél egyedibbet nem is találhatsz (x)
Prémium

Üzleti ajándékot keresel karácsonyra? Ennél egyedibbet nem is találhatsz (x)

PR cikk
Az AB Concrete Design Magyarország vezető design beton stúdiója, melyet Boldog Anita alapított 2012-ben. Folyamatosan bővülő termékpalettájukon betonékszerek, férfi kiegészítők, lakberendezési tárgyak és irodai kiegészítők találhatók. Céges megrendelők részére pedig nagyszámú megrendelésekkel és egyedi megoldásokkal készítenek beton partnerajándékokat.

A design és a hazai tervezők munkáinak szerelmesei számos helyen találkozhatnak az AB Concrete Design termékeivel: a megújult webshop mellett Budapest után egyre több vidéki város designboltjában is megtalálhatók az olyan emblematikus termékek, mint a BLUB mécsestartók vagy az ínycsiklandó cukorkaszínű BASIC fülbevalók. Természetesen idén sem maradhat ki az Ajándék Terminál, ahol akár a család minden tagjának beszerezhető a tökéletes – designer beton – karácsonyi ajándék.

christmas-ornament-for-business-gift[1]

A tervezői kíváncsiságnak és a piackutatásnak köszönhetően a webshopban és az üzletekben kapható termékek mellett a márka évek óta foglalkozik egyedi üzleti ajándékok tervezésével és kivitelezésével. Boldog Anita alapító tervező 2016-ban íróasztali kiegészítőkből álló exkluzív, prémium partnerajándék-kollekciójával elnyerte a Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjat. A programnak köszönhetően az AB Concrete Design csapatának lehetősége nyílt az üzleti és partnerajándékok világában elmerülni, és kidolgozni a jelenlegi kínálat egyik kedvenc kollekcióját, a hatvanas évek brutalista építészetét megidéző, a minimális méretben is maximális minőséget képviselő ARCHICON kollekciót.

abconcretedesign_concretecanue_trophie_concrete_award_(15)[1]

A céges ajándékozási kultúra hazánkban is nagy változáson ment át az elmúlt tíz évben. A megrendelők előtt sokkal több lehetőség áll már a logózott tollak és unalmas jegyzetfüzetek világán túl. Legyen szó akár karácsonyi ajándékról, munkatársak elismeréséről vagy egy fontos céges eseményről, az egyedi, a vállalkozás vagy az alkalom arculatához és a megrendelő igényeihez igazított designer tárgy tökéletes megoldás lehet.

_DSC8366-ABrepi-191016-2[1]

A 2016-os ösztöndíj elnyerése óta eltelt időben a márka folyamatosan dolgozik a céges ajándékkínálatán. A termékfejlesztés fókuszában a nagy darabszámok gyártási folyamatának megtervezése mellett a különböző logózási technológiák, és természetesen a számtalan betonos megoldás áll. A folyamatos újításoknak és a tudatos márkaépítésnek köszönhetően immár számos külföldi megrendelést is maga mögött tudhat az AB Concrete Design csapata: hazai céges és ügynökségi munkák mellett amerikai, brit, katari, német és szingapúri ügyfelekkel is dolgoztak már idén.

Az AB Concrete Design partnerajándék-kollekciójának egyik kedvelt darabja a beton kitűző, amellyel akár a céges egyenruháknak is izgalmas csavar és egységes megjelenés adható. Építőipari cégek vezetői és munkatársai viselik már több helyen az országban az apró beton kiegészítőket.

concrete-jewel-for-business-partners

Az utóbbi időszak legnépszerűbb termékei között találjuk az egyedi díjakat és trófeákat. Itt minden esetben egyedi megoldások születnek – sokszor minden tervezői kreativitást, anyagbeli tudást és szokatlan anyagpárosításokat is bevetnek, hogy a megrendelők elképzeléseit megvalósítsák. Így készült már díjtárgy a Duna-Dráva Cement, a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karának Hallgatói Önkormányzata vagy éppen a Design Terminál számára.

designer-concrete-engraved-relic

A beton tárgyak mellett a csomagolásokra is nagy hangsúlyt fektetnek, hiszen egy ajándéktárgy esetében ez legalább olyan fontos tényező, mint maga az ajándék. Minden termék esetében többféle csomagolás közül választhat a megrendelő az alkalom jellegéhez igazodva. Így egy üzleti vacsorán az ültetőkártyák mellett elhelyezett ajándékhoz egészen más jellegű csomagolást terveznek, mint egy több darabból álló ajándékcsomaghoz vagy egy többszáz darabos megrendeléshez.

betontargy

Milyen út vezet ahhoz, hogy a megrendelő végül a tökéletes beton partnerajándékkal lephesse meg ügyfeleit vagy munkatársait?

A kapcsolatfelvételt követően a megrendelő közvetlenül az alapító tervezővel egyezteti az elképzeléseit, amely során olyan részletekre is kitérnek, mint az átadás tervezett körülményei, a megajándékozottak, a céges arculati elemek, vagy éppen az esemény jellege. Az információk birtokában készülnek el az első tervek: a kínálatban szereplő termékeket – akár az arculati kézikönyv alapján – a megrendelő elképzeléseihez igényeihez igazítják. A megrendelés véglegesítése előtt így az ügyfél pontosan láthatja a különböző logózási és csomagolási opciókat.

abconcretedesign_concretecanue_trophie_concrete_award_(21)[1]

Ha ajánlatot kérnél, keresd Boldog Anita alapító tervezőt az anita@abconcretedesign.com címen; ha pedig termékek között nézelődnél, keresd fel az AB Concrete Design webshopját!

Fotók: AB Concrete Design(x)

Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek