Prémium

Befektetés előkészítő programok startupoknak - a fenntarthatóságért (x)

PR cikk
A Kék Bolygó Alapítvány intenzív befektetés előkészítő programot hirdet olyan startup vállalkozásoknak, amelyek fenntarthatóan használják a környezeti erőforrásokat és a V4 országokban működnek.
thumbnail_DSCF9665
Sustainability meet-up, november 16.

A WAVE akcelerációs program - tapasztalt mentorok, iparági szakértők, kiemelkedő szakemberek támogatásával - kockázati tőkebefektetési tárgyalásokra készít fel, a vállalati működésre koncentráló workshopokat szervez és cégre szabott tanácsadást nyújt. A legsikeresebb résztvevők befektetés-tárgyalási lehetőséget kapnak az Alapítvány tőkealapjánál.

Az Alapítvány szakmai célja az üzleti gondolkodásban a pénzügyi megtérülés fontossága mellé felzárkóztatni a fenntarthatóságot.

A 21. század első évtizedeiben a változás intenzívebb, mint az elmúlt háromszáz évben volt. Elég csak arra gondolnunk, hogy ma milyen erőteljes a szüksége a Föld ökoszisztémájához való alkalmazkodásnak.

A kormányzatok immár a jólét növekedésének csak azt a formáit támogathatják, amelyek nem használnak fel több erőforrást annál, mint amennyit a természeti és a humán ökoszisztéma megújíthat.

A Kék Bolygó Alapítvány nem csak a fenntarthatósággal kapcsolatos ismeretek szakavatott terjesztője, de olyan szervezet is, amely WAVE akcelerációs programja és Klímavédelmi Kockázati Tőkealapja révén szerepet vállal az üzleti gondolkodás, menedzselés megújításában. Többek között úgy, hogy semmilyen ötletet nem tekint piacképesnek, amely visszaél a környezeti erőforrásokkal, és amely a megtérülés számításakor csak a befektetendő összeg és a kinyerhető haszon szaldójával kalkulál, miközben a beruházás súlyos költségeket hárít az államra, és vele együtt a társadalom egészére.

Új világ van kialakulóban, és ebben az átalakulásban a Kék Bolygó Alapítvány akcelerációs tevékenységgel segíti a startupokat. Ez az a munka, amely állami eszközöket, közreműködést is igényel. Mert ez a tevékenység az oktatási közfeladat kiterjesztett formája, hiszen gyakorlati ismereteket ad át a vállalkozóknak, a végeredmény pedig az, hogy az új tudás javítja a cég eredményességét, a közvagyon pedig gazdagodik a növekvő adóbevételekkel.

Az Alapítvány olyan startup vállalkozásokat keres, amelyek a környezeti fenntarthatósági témákhoz kapcsolódó területeken működnek és már kész üzleti tervvel és prototípussal rendelkeznek.

A programra 2021.12.03-ig lehet jelentkezni a https://kekbolygoalapitvany.hu/tokealap/wave/ oldalon.

(x)

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13