Prémium

Befektetés előkészítő programok startupoknak - a fenntarthatóságért (x)

PR cikk
A Kék Bolygó Alapítvány intenzív befektetés előkészítő programot hirdet olyan startup vállalkozásoknak, amelyek fenntarthatóan használják a környezeti erőforrásokat és a V4 országokban működnek.
thumbnail_DSCF9665
Sustainability meet-up, november 16.

A WAVE akcelerációs program - tapasztalt mentorok, iparági szakértők, kiemelkedő szakemberek támogatásával - kockázati tőkebefektetési tárgyalásokra készít fel, a vállalati működésre koncentráló workshopokat szervez és cégre szabott tanácsadást nyújt. A legsikeresebb résztvevők befektetés-tárgyalási lehetőséget kapnak az Alapítvány tőkealapjánál.

Az Alapítvány szakmai célja az üzleti gondolkodásban a pénzügyi megtérülés fontossága mellé felzárkóztatni a fenntarthatóságot.

A 21. század első évtizedeiben a változás intenzívebb, mint az elmúlt háromszáz évben volt. Elég csak arra gondolnunk, hogy ma milyen erőteljes a szüksége a Föld ökoszisztémájához való alkalmazkodásnak.

A kormányzatok immár a jólét növekedésének csak azt a formáit támogathatják, amelyek nem használnak fel több erőforrást annál, mint amennyit a természeti és a humán ökoszisztéma megújíthat.

A Kék Bolygó Alapítvány nem csak a fenntarthatósággal kapcsolatos ismeretek szakavatott terjesztője, de olyan szervezet is, amely WAVE akcelerációs programja és Klímavédelmi Kockázati Tőkealapja révén szerepet vállal az üzleti gondolkodás, menedzselés megújításában. Többek között úgy, hogy semmilyen ötletet nem tekint piacképesnek, amely visszaél a környezeti erőforrásokkal, és amely a megtérülés számításakor csak a befektetendő összeg és a kinyerhető haszon szaldójával kalkulál, miközben a beruházás súlyos költségeket hárít az államra, és vele együtt a társadalom egészére.

Új világ van kialakulóban, és ebben az átalakulásban a Kék Bolygó Alapítvány akcelerációs tevékenységgel segíti a startupokat. Ez az a munka, amely állami eszközöket, közreműködést is igényel. Mert ez a tevékenység az oktatási közfeladat kiterjesztett formája, hiszen gyakorlati ismereteket ad át a vállalkozóknak, a végeredmény pedig az, hogy az új tudás javítja a cég eredményességét, a közvagyon pedig gazdagodik a növekvő adóbevételekkel.

Az Alapítvány olyan startup vállalkozásokat keres, amelyek a környezeti fenntarthatósági témákhoz kapcsolódó területeken működnek és már kész üzleti tervvel és prototípussal rendelkeznek.

A programra 2021.12.03-ig lehet jelentkezni a https://kekbolygoalapitvany.hu/tokealap/wave/ oldalon.

(x)

oltás vakcina koronavírus
kórház lélegeztető maszk oxigén getty stock
vulkán láva
kreml oroszország moszkva
Itt az újabb csapás a Brexit miatt - A Nissan mégsem Angliában gyártja az új X-Trailt
washingtondc
Díjmentes online előadás
Legális adóelkerülés, TBSZ, NYESZ számlák.
Díjmentes online előadás
Első lépések a tőzsdei befektetés terén.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Back-office munkatárs

Back-office munkatárs
2021. december 9.
Agrárszektor Konferencia 2021
2021. december 2.
Waberer's - Első kézből a jövő stratégiája
Koleszár Róbert_Mercarius_ügyvezető_igazgató