Prémium

Magyar siker az International Property Awards versenyen (x)

PR cikk
A DVM group építészeti vizualizációs kategóriában világelső lett

Nemzetközi színtéren is győzedelmeskedni tudott a DVM group építészeti vizualizációs csapat az egész világon átívelő egyik legnagyobb ingatlanszakmai versenyen, az International Property Awardson. Az európai döntőben elért eredményei alapján a zsűri automatikusan nominálta a világverseny következő szakaszára, amelyet szintén sikerrel vett, ezáltal kiérdemelte a legjobb nemzetközi építészeti vizualizációs cégnek járó díjat. A díjátadót Londonban tartották, ahova a világ minden tájáról érkeztek vendégek. A DVM group díját Massányi Tibor cégvezető vette át.

IPA_DVM_1

Építészeti, belsőépítészeti és építészeti vizualizációs kategóriákban már az európai versenyen is jelentős sikereket ért el a DVM group, a versenysorozat első fordulójában négy kategóriagyőzelemmel minden idők legjobb magyarországi teljesítményét könyvelhették el. Emellett a szakmai zsűri döntése értelmében elnyerték a lehetőséget, hogy az International Property Awardson, a kontinensek versenyén is részt vegyenek a Szervita Square Building építészeti, valamint építészeti CGI pályázataikkal.

A fináléban is kiemelkedő szerepet kapott a DVM group, a szakmai döntőbizottság építészeti vizualizációs kategóriában a legjobbnak választotta. A verseny fődíját Massányi Tibor vette át a londoni gálán.

A DVM group egy évvel ezelőtt önálló divízióként teret engedett az építészeti vizualizációs csapatának, hogy a területben rejlő lehetőségeket kiaknázva, világszínvonalú vizualizációs megoldásokat integráljon a cég szolgáltatási portfóliójába. Ez a terület jelentősen túlmutat a látványterveken, olyan komplex megoldásokat kínál akár már a projektek előtt is, amelyek jelentősen segítik a különböző döntéshozatalokat. A projekt evolúciójával párhuzamosan a vizualizációs megoldások tárháza is egyre szélesebb területeknek nyújt segítséget, a marketing és sales folyamatokon kívül a humán erőforrás számára is segíthet a változásmenedzsmentben vagy a toborzásban. Ha a virtuális térben kialakított környezet elég jó minőségű és naprakész, akkor akár valós idejű döntéstámogatást is nyújthat távoli eléréssel a hazai és nemzetközi beruházói köröknek.

IPA_DVM_3

„A vizualizáció rengeteg lehetőséget rejt magában, ugyanakkor hatalmas felelősség is” – mondta Massányi Tibor, aki a cégen belül az építészeti innovációkért felelős vezető. „Jelentős mértékű fejlesztéseket vittünk véghez az elmúlt egy évben, hogy munkatársaink kiemelkedő szaktudását a hardver és szoftver parkunk is lekövesse, megtámogassa. Abban biztos vagyok, hogy Magyarországon is lehet világszínvonalú vizuális terméket előállítani, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ezt Európában és Ázsiában is megtudják. Prémium szolgáltatási körünket a minőség iránt elkötelezett szakmai zsűri a legjobbnak találta, ennél jobb visszacsatolás nem szükséges ahhoz, hogy bátorsággal és magabiztossággal nyissunk a nemzetközi piac felé. A folyamatosan bővülő szolgáltatási palettánk mára jelentősen túlmutat a klasszikus látványterveken, akár valós időben történő tervezést is tudunk nyújtani a VR térben. Külföldi befektetőinknek ez kifejezetten előnyös, hiszen naprakész információkat kapnak a projekt alakulásáról anélkül, hogy ellátogatnának hozzánk. Az ArchViz csapatunk művészetként tekint a vizualizációra, ez a magas minőség minden munkájukon visszaköszön. Végtelenül büszke vagyok a csapatra!”

(x)

Kiszámoló

Fizessenek a szegények

A múlt század közepén a legtöbb országban a cégek voltak az egyik legjelentősebb adóbefizetők, a teljes adóbevétel 30-40%-a a cégek jövedelméből származott. Egy másik forrás a gazdagok j

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13