Minőségi és kedvezményes magánegészségügyi ellátás (x)
Prémium

Minőségi és kedvezményes magánegészségügyi ellátás (x)

PR cikk
A Budai Egészségközpont az ügyféligényekhez igazítja engedményeit

Míg korábban a magánegészségügyi szolgáltatók árait elsősorban a bérköltségek határozták meg, addig idén már a megemelkedett rezsiköltségeket és a forint árfolyamának gyengülését is kénytelenek áraikba beépíteni.  Hazánk egyik vezető magánegészségügyi intézménye, a Budai Egészségközpont számára kiemelten fontos, hogy minőségi szolgáltatásait ebben a megváltozott környezetben is minél szélesebb körben tegye elérhetővé, ezért számos kedvezményes lehetőséget biztosít ügyfelei számára. A járóbeteg ellátásokra vonatkozó árengedmények egy részét különböző partnerprogramok résztvevői vehetik igénybe egész évben, míg a szezonális, illetve havi promóciókkal bárki élhet. Aki nem szeretne lemaradni a különleges ajánlatokról, annak érdemes feliratkozni az intézet hírlevelére, melyben rendszeresen értesítik az ügyfeleket az aktualitásokról.

kép1

Szakmaspecifikus és tematikus hónapok

A Budai Egészségközpont egész évben egy- vagy többhónapos egészségkampányokat hirdet, ilyenkor egyes szakmák akár 20% engedménnyel vehetők igénybe. A tematikus hónapok nemcsak a kedvezményekről szólnak, hanem az egészségközpont számos hasznos szakmai tartalmat oszt meg weboldalán, blogjaiban és a közösségi médiában, így informálva a pácienseket a kapcsolódó egészségügyi problémákról, valamint azok megelőzési lehetőségeiről. Az alábbiakban az őszi kampányokat mutatjuk be.

Kora őszi egészségvédelem a Budai Egészségközpontban

Szeptemberi egészségkampányában az intézet a modern világ szülte egészségügyi problémákat, vagyis a civilizációs betegségeket és azok gyógyítását helyezte középpontba, ezért ebben a hónapban a sebészeti, proktológiai, kéz- és mozgásszervi sebészeti vizsgálaton, valamint a dietetikai tanácsadáson kedvezménnyel vehetnek részt a páciensek.

Október a női egészség hónapja

Az egészséghónap célja, hogy felhívja a figyelmet a nőket érintő daganatos és egyéb megbetegedések szűrésének, kivizsgálásának fontosságára. A hónap során az intézet női páciensei számos szakorvosi kivizsgálást 20% árengedménnyel vehetnek majd igénybe.

női hónap

November a férfi egészség hónapja

A novemberi kampány célja, hogy a férfiakra jellemző egészségügyi problémák, valamint azok gyógyítása és megelőzése kerüljön középpontba. A tapasztalat szerint a férfiak egészségtudatossága elmarad a hölgyekéhez képest, azaz ők hajlamosabbak elbagatellizálni a betegségeket, panaszokat, és csak akkor fordulnak szakorvoshoz, amikor már tartós vagy fokozódó fájdalmakkal küzdenek.

Az októberi és novemberi kampány részleteiről az adott hónapban az egészségközpont honlapján és Facebook-oldalán, illetve a kiküldött hírlevelekben tájékozódhatnak az érdeklődők.

Elérhető minőségi szolgáltatás

Aki egészségügyi problémáival megbízható szakemberekhez szeretne fordulni modern és kulturált környezetben, annak mindenképpen érdemes figyelemmel kísérnie a Budai Egészségközpont ajánlatait.

(x)

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
lidl áruház