asus_portfolio_pr_cover
Prémium

Üzleti sikerre termett az új ASUS ExpertBook család (x)

PR cikk
A tökéletes üzleti notebook már nem csupán az adatbiztonságról szól.

Az elmúlt években igen sokat fejlődött a hordozható számítógépek piaca, az üzleti megoldások terén pedig a technológiai újításokkal párhuzamosan a szolgáltatások piaca is megerősödött, hiszen az ügyfelek többsége a hardver mellett a szoftveres és menedzsment megoldásokra is igényt formál. Mindezek mellett sokat formálódtak a felhasználói oldal elvárásai is, hiszen egyre több munkavállaló ismeri meg a fogyasztói piacra szánt laptopok innovatív megoldásait, onnantól kezdve pedig ezt már az üzleti gépétől is el fogja várni.

asus_expertbook_pr_cikk_1

Ezek a fejlesztések természetesen nem mehetnek az adatbiztonság rovására, de azt a kort már szerencsére elfelejthetjük, amikor egy üzleti laptop unalmas külsővel és több generációval régebbi hardverrel rendelkezik. A teljesítmény a commercial notebook piac egyik fő mércéje, mellé pedig felsorakozott a rugalmasság és praktikusság, miközben a consumer piacon már bevált extrákkal sokkal nagyobb figyelem irányítható az üzleti gépekre is. Az ASUS ExpertBook család három alappillérre épül, hiszen az üzleti szinten nélkülözhetetlen adatbiztonság és az egyre többek által elvárt komoly hardveres teljesítmény mellett az ASUS-ra jellemző innovatív megközelítésre építkeztek a mérnökök, melynek eredménye egy modern, biztonságos és egyedi megoldásokkal rendelkező, minden igényt kielégítő üzleti széria.

A meglehetősen szigorú MIL-STD 810G amerikai katonai szabványnak való megfelelés garantálja a minőségi komponensek és anyagok használatát, hiszen azt is jelenti, hogy az ASUS üzleti megoldásai ellenállnak a pornak és nedvességnek, kibírják a véletlen ütéseket és nem jelent nekik akadályt az extrém hőingazodás vagy a párás környezet. Ezekben a körökben általában nincs szükség a gamer gépeket is megszégyenítő teljesítményre, de előfordulhat, hogy a cég egyik osztályának könnyű, modern és hosszú üzemidőre képes megoldásokra van szüksége, miközben egy emelettel feljebb ezt ki kell egészíteni a komoly számítási teljesítménnyel, hiszen 3D tervezés vagy szimulációk sora vár a laptopra.

asus_expertbook_pr_cikk_2

Az ASUS Expertbook széria képes minden vállalati igényt lefedni, hiszen a kínálat az oktatásra szánt extrém strapabíró és könnyen javítható modellektől kezdve a munkaállomás-jellegű, 3D tervezéshez és extrém teljesítményt igénylő feladatokhoz szánt megoldásokon át egészen az üzleti mindennapokba simuló, extrém könnyű prémium modellekig terjed. A hazai piacon nemrég megjelenő ExpertBook B6 Flip (B6602F) például 12. generációs Intel Core i9 HX vPro processzorral és NVIDIA Quadro RTX A2000-es grafikus kártyával kínál extrém teljesítményt egy rugalmas, 360-fokban kihajtható érintőképernyővel párosítva, miközben az ExpertBook B9-es széria ultrakönnyű mobilitást és egésznapos üzemidőt kínál.

Az adatbiztonságról az iparági standardnak számító TPM 2.0 chip, az arcfelismerős webkamera és az ujjlenyomat-olvasó gondoskodhat, a távoli elérést és a teljes kontrollt pedig az ASUS Control Center és ASUS Business Manager szoftverek segítségével alakíthatják ki a rendszergazdák. A munkavállalók imádni fogják a Flip modellek 360-fokban kihajtható kijelzőit, a lenyűgöző képélményt kínáló és a szemek egészségére vigyázó OLED kijelzőket vagy az olyan praktikus megoldásokat, mint például az érintőpadba épített numerikus rész.

Az ASUS üzleti megoldásairól bővebben a dedikált ASUS Business oldalon lehet tájékozódni.

(x)

himars
tüntetés
mateusz morawiecki
vlagyimir putyin
Díjmentes online előadás
Mire érdemes figyelni, és milyen eszközöket érdemes használni?
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2023. március 21.
Agrárium 2023
2023. március 8.
Biztosítás 2023
2023. március 30.
Építőipar 2023
2023. április 25.
Sustainable Tech 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
billingo