FONTOS Fenekestül forgatja fel a munkahelyeket az AI - Hogyan lehet elkerülni a káoszt?
90+ pontos borok a Jammertal Borbirtok kínálatában (x)
Prémium

90+ pontos borok a Jammertal Borbirtok kínálatában (x)

PR cikk
A világ egyik legismertebb borkritikusa, Robert Parker alapította „The Wine Advocate" a villányi Jammertal Borbirtok Cassiopeia CF∗CIH 2015 és a Cassiopeia MCF∗CAPH 2015 tételeit 90 pontra, a Koh-I-Noor Merlot 2019 -et 91 pontra, míg a Koh-I-Noor Cabernet Sauvignon 2017 -et 92 pontra értékelte ez év januárjában. A The Wine Advocate ezt írja a 90-95 pontos értékelésről: "Röviden, ezek fantasztikus borok".

A nagy nemzetközi borversenyen elért kiemelkedő eredményeik után kíváncsiak voltak, hogyan vélekedik a róluk a borvilág talán legbefolyásosabb véleményvezére.∗

A világ egyik legismertebb borkritikusa, Robert Parker alapította "The Wine Advocate" véleményt alkotott beküldött boraikról. A jelenleg forgalomban lévő Cassiopeia CF*CIH 2015 és a Cassiopeia MCF*CAPH 2015 egyaránt 90 pontot, míg a Koh-I-Noor Cabernet Sauvignon 2017 92 pontot kapott. A piacra 2023 május végén kerülő Koh-I-Noor Merlot 2019-et 91 pontosnak találta.

Az RPWA ( Robert Parker Wine Advocate ) honlapja ezt írja a 90-95 pontos értékelésről: „Kiemelkedően összetett és karakteres borok. Röviden, ezek fantasztikus borok.”

érlelő pince
Fotó: Jammertal

Magyarországról Robert Parker a Jammertal Borbirtok említett négy tételén kívül ezidáig összesen három - három vörösbort értékelt 90 és 92 pontra, valamint egyet 91 pontra. Az RPWA szerinti 90 pontos kategória egy nem vitatott elit. E pontszámok egyértelmű visszaigazolásai világszínvonalú munkájuknak és a villányi terroirban rejlő szinte korlátlan lehetőségeknek.

jammertal borok

Az MCF*CAPH ( ez merlot – cabernet franc házasítás ) esetében az ízhatás finomságát és precizitását, a savgerincet és összességében a "csodálatra méltó szerkezetet" emeli ki.

A Cassiopeia Franc ( CF*CIH ) az RPWA szerint "gyönyörű textúrájú és nagyon elegáns".

A Jammertal Borbirtok által is kiemelkedőnek ítélt Koh-I-Noor Cabernet Sauvignon "érzéki, bársonyos textúrájú, feszes a lecsengésében". A Koh-I-Noor Merlot „ klasszikus ízvilágú, impresszív struktúrájú, kifinomultságával bűvöl el

Kövesdi Zsófia főborász és Nagy Zsolt szőlészeti vezető Fotó: Jammertal
Kövesdi Zsófia főborász és Nagy Zsolt szőlészeti vezető Fotó: Jammertal

E szép szavak egy tudatos és kemény munka eredményeit méltatják. Annak a bizonyítékai, hogy a felkészültség tehetséggel párosítva Villányt a nemzetközi élvonalba emelheti. A borvidéknek az adottságai láthatóan megvannak, a képességeket hozzá fejlesztve valódi kinccsé válhat.

E borok 8 palackos kiszerelésben (2-2 tétel mindegyikből ) 2023. május 14-ig 25%-os kedvezménnyel 180 000 forint helyett 135 000 forintért lehet előjegyezni.

(x)

Holdblog

És ha kikapcsolják az internetet?!

HOLD After Hours. Problémamegoldó podcastünk újabb fejezetében Szabó Dáviddal tárjuk fel a bitcoin, az avokádók, a kapitalizmus, az AI, a négynapos munkahét és Rosenberg összes baját.... Th

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a friss inflációs adat! Még csökken a drágulás üteme Magyarországon
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
etyek stelázsi