90+ pontos borok a Jammertal Borbirtok kínálatában (x)
Prémium

90+ pontos borok a Jammertal Borbirtok kínálatában (x)

PR cikk
A világ egyik legismertebb borkritikusa, Robert Parker alapította „The Wine Advocate" a villányi Jammertal Borbirtok Cassiopeia CF∗CIH 2015 és a Cassiopeia MCF∗CAPH 2015 tételeit 90 pontra, a Koh-I-Noor Merlot 2019 -et 91 pontra, míg a Koh-I-Noor Cabernet Sauvignon 2017 -et 92 pontra értékelte ez év januárjában. A The Wine Advocate ezt írja a 90-95 pontos értékelésről: "Röviden, ezek fantasztikus borok".

A nagy nemzetközi borversenyen elért kiemelkedő eredményeik után kíváncsiak voltak, hogyan vélekedik a róluk a borvilág talán legbefolyásosabb véleményvezére.∗

A világ egyik legismertebb borkritikusa, Robert Parker alapította "The Wine Advocate" véleményt alkotott beküldött boraikról. A jelenleg forgalomban lévő Cassiopeia CF*CIH 2015 és a Cassiopeia MCF*CAPH 2015 egyaránt 90 pontot, míg a Koh-I-Noor Cabernet Sauvignon 2017 92 pontot kapott. A piacra 2023 május végén kerülő Koh-I-Noor Merlot 2019-et 91 pontosnak találta.

Az RPWA ( Robert Parker Wine Advocate ) honlapja ezt írja a 90-95 pontos értékelésről: „Kiemelkedően összetett és karakteres borok. Röviden, ezek fantasztikus borok.”

érlelő pince
Fotó: Jammertal

Magyarországról Robert Parker a Jammertal Borbirtok említett négy tételén kívül ezidáig összesen három - három vörösbort értékelt 90 és 92 pontra, valamint egyet 91 pontra. Az RPWA szerinti 90 pontos kategória egy nem vitatott elit. E pontszámok egyértelmű visszaigazolásai világszínvonalú munkájuknak és a villányi terroirban rejlő szinte korlátlan lehetőségeknek.

jammertal borok

Az MCF*CAPH ( ez merlot – cabernet franc házasítás ) esetében az ízhatás finomságát és precizitását, a savgerincet és összességében a "csodálatra méltó szerkezetet" emeli ki.

A Cassiopeia Franc ( CF*CIH ) az RPWA szerint "gyönyörű textúrájú és nagyon elegáns".

A Jammertal Borbirtok által is kiemelkedőnek ítélt Koh-I-Noor Cabernet Sauvignon "érzéki, bársonyos textúrájú, feszes a lecsengésében". A Koh-I-Noor Merlot „ klasszikus ízvilágú, impresszív struktúrájú, kifinomultságával bűvöl el

Kövesdi Zsófia főborász és Nagy Zsolt szőlészeti vezető Fotó: Jammertal
Kövesdi Zsófia főborász és Nagy Zsolt szőlészeti vezető Fotó: Jammertal

E szép szavak egy tudatos és kemény munka eredményeit méltatják. Annak a bizonyítékai, hogy a felkészültség tehetséggel párosítva Villányt a nemzetközi élvonalba emelheti. A borvidéknek az adottságai láthatóan megvannak, a képességeket hozzá fejlesztve valódi kinccsé válhat.

E borok 8 palackos kiszerelésben (2-2 tétel mindegyikből ) 2023. május 14-ig 25%-os kedvezménnyel 180 000 forint helyett 135 000 forintért lehet előjegyezni.

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13