FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
25+5 év garanciát vállal a Baumit az általa forgalmazott hőszigetelő rendszerekre (x)
Prémium

25+5 év garanciát vállal a Baumit az általa forgalmazott hőszigetelő rendszerekre (x)

PR cikk
Különböző spórolási megfontolások miatt sokan a lehető legolcsóbb szigetelési megoldásokat választják, de ami még nagyobb problémát okoz, az a rétegrendek és a különböző anyagok, segédanyagok nem megfelelő rendszerszintű használata. Az épületek hőszigetelésének leghatékonyabb és legtartósabb módja, ha teljes "komplett" hőszigetelő rendszereket építenek be, ezzel nem csak a szigetelési tulajdonságokat maximalizálva, hanem az akár 30 éves garanciát is megőrizve.

A homlokzati hőszigetelő rendszerek többféle rendszerelemből épülnek fel (ragasztó, hőszigetelő lap, háló, dübel, alapozó, színes vékonyvakolat). Bár a megnevezésben is szerepel a „rendszer” szó, mégis az elmúlt évek szomorú tapasztalata, hogy a költségek csökkentésének szándéka oda vezet, hogy nem egy „komplett” hőszigetelő rendszer kerül beépítésre, hanem a hőszigetelést a hozzáférhető legolcsóbb (és sokszor rosszabb minőségű) rendszerelemekből állítják össze.

1_HU_204 Budapest_Photo N
Építész: Hajnal Építésziroda Kft., Hajnal Zsolt és Kendelényi Péter munkája Fotó: Juhász Norbert

Mit jelent a rendszergarancia?

Elsődleges célja annak deklarálása, hogy a rendszerben leszállított elemek a szakszerű beépítés után rendeltetésüket és alapvető tulajdonságaikat megtartják a várható élettartam alatt és azok egymással való összeférhetősége és együtt-dolgozása biztosított. Ez nemcsak a rendszergazda által gyártott, hanem az általa forgalmazott rendszerelemekre is vonatkozik. Fontos tudnivaló, hogy a gyártó által kiállított rendszergarancia nem helyettesít semmiféle hatósági engedélyt, bizonyítványt vagy az átadás-átvételhez szükséges egyéb, szükséges hivatalos dokumentumot és hogy nem a kivitelezés minőségére, hanem csak a rendszerben szállított anyagok megfelelőségére vonatkozik.

LC2016_PL_osiedle_01

A Baumit az általa forgalmazott Baumit open (alkalmazható ismeretlen összetételű, vegyes illetve különleges (pl. vályog, pórusbeton) falszerkezetek esetében is), Baumit Star EPS (extrém beépítési körülmények között is alkalmazható), Baumit Star ásványi (bármilyen épülettípusnál alkalmazható) és Baumit Pro (panel- és társasházak homlokzati felújítására ideális) homlokzati hőszigetelő rendszerekre – a mindenkor hatályos törvényekben, jogszabályokban és rendeletekben meghatározott kötelező szavatosság mellett 25+5 év rendszergaranciát vállal.

Címlapkép és fotó: Baumit

(x)

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13