1_HU_Sopron
Prémium

25+5 év garanciát vállal a Baumit az általa forgalmazott hőszigetelő rendszerekre

PR cikk
Különböző spórolási megfontolások miatt sokan a lehető legolcsóbb szigetelési megoldásokat választják, de ami még nagyobb problémát okoz, az a rétegrendek és a különböző anyagok, segédanyagok nem megfelelő rendszerszintű használata. Az épületek hőszigetelésének leghatékonyabb és legtartósabb módja, ha teljes "komplett" hőszigetelő rendszereket építenek be, ezzel nem csak a szigetelési tulajdonságokat maximalizálva, hanem az akár 30 éves garanciát is megőrizve.

A homlokzati hőszigetelő rendszerek többféle rendszerelemből épülnek fel (ragasztó, hőszigetelő lap, háló, dübel, alapozó, színes vékonyvakolat). Bár a megnevezésben is szerepel a „rendszer” szó, mégis az elmúlt évek szomorú tapasztalata, hogy a költségek csökkentésének szándéka oda vezet, hogy nem egy „komplett” hőszigetelő rendszer kerül beépítésre, hanem a hőszigetelést a hozzáférhető legolcsóbb (és sokszor rosszabb minőségű) rendszerelemekből állítják össze.

1_HU_204 Budapest_Photo N
Építész: Hajnal Építésziroda Kft., Hajnal Zsolt és Kendelényi Péter munkája Fotó: Juhász Norbert

Mit jelent a rendszergarancia?

Elsődleges célja annak deklarálása, hogy a rendszerben leszállított elemek a szakszerű beépítés után rendeltetésüket és alapvető tulajdonságaikat megtartják a várható élettartam alatt és azok egymással való összeférhetősége és együtt-dolgozása biztosított. Ez nemcsak a rendszergazda által gyártott, hanem az általa forgalmazott rendszerelemekre is vonatkozik. Fontos tudnivaló, hogy a gyártó által kiállított rendszergarancia nem helyettesít semmiféle hatósági engedélyt, bizonyítványt vagy az átadás-átvételhez szükséges egyéb, szükséges hivatalos dokumentumot és hogy nem a kivitelezés minőségére, hanem csak a rendszerben szállított anyagok megfelelőségére vonatkozik.

LC2016_PL_osiedle_01

A Baumit az általa forgalmazott Baumit open (alkalmazható ismeretlen összetételű, vegyes illetve különleges (pl. vályog, pórusbeton) falszerkezetek esetében is), Baumit Star EPS (extrém beépítési körülmények között is alkalmazható), Baumit Star ásványi (bármilyen épülettípusnál alkalmazható) és Baumit Pro (panel- és társasházak homlokzati felújítására ideális) homlokzati hőszigetelő rendszerekre – a mindenkor hatályos törvényekben, jogszabályokban és rendeletekben meghatározott kötelező szavatosság mellett 25+5 év rendszergaranciát vállal.

Címlapkép és fotó: Baumit

(x)

Az év legrosszabb napja az amerikai tőzsdéken
Fiatal nő befektetés számolás
Európai Tanács
olaj
koszovó
Szudán
2023. június 7.
Portfolio Property X 2023
2023. június 8.
Portfolio Balaton Business Forum 2023
2023. június 1.
Financial IT 2023
2023. június 6.
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Sales manager

Sales manager

Senior webfejlesztőt keres a Portfolio Csoport

Senior webfejlesztőt keres a Portfolio Csoport
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
woodland-2_52486621683_o