Októberben minden a nőkről szól a Budai Egészségközpontban (x)
Prémium

Októberben minden a nőkről szól a Budai Egészségközpontban (x)

PR cikk
Kedvezményes áron tehetünk nagy lépéseket az egészségünkért.

Az október a mellrák elleni küzdelem hónapja. A betegség minden 10. nőt érint hazánkban, évente több mint 2000 nő veszíti életét miatta. A statisztikák szerint a középkorú nők körében a leggyakoribb rosszindulatú daganatos megbetegedésnek számít. Hazánkban évente több mint 7 000 új mellrákos esetet fedeznek fel.

Az ijesztő számok ellenére mégsem vált még rutinná a rendszeres önellenőrzés, és sajnálatos módon nagyon sokan még most sem élnek a mellrákszűrés lehetőségével. Holott a korai diagnózis, a kezelés időben történő elkezdése jelentősen nagyobb túlélési esélyt biztosít.

A Budai Egészségközpont hosszú ideje küldetésének tekinti a betegedukációt, az egészségtudatosabb életre való motiválást. A mellrák elleni harc hónapja évek óta a „nők hónapja” a magánegészségügyi központban. Ezen időszakban informatív cikkekkel segítik az egészségmegőrzést, a tünetek felismerését, továbbá tájékoztatást kapnak a betegeket a korszerű szűrési és kezelési lehetőségekről is. Kedvezményekkel is támogatja az intézmény a nők betegségmegelőzését, gyógyulását, így 20 százalék kedvezményt biztosítanak számos vizsgálatra, szűrésre a hónap végéig.

portfolio_3_1600x900

A második leggyakoribb daganat a nőknél a méhnyakrák, általában HPV-fertőzés áll a hátterében. Mivel sokáig tünetszegényen rejtőzködik a betegség, így a korai diagnózishoz rendszeres nőgyógyászati szűrés szükséges. A különleges női hónap keretében − a tavalyi évhez hasonlóan − az egészségközpont az HPV-szűréssel egybekötött nőgyógyászati szakorvosi vizsgálatot kedvezményesen teszi elérhetővé.

A csontritkulás megelőzésének fontosságát sem lehet eléggé hangsúlyozni. A szakemberek 50 feletti nők esetében kifejezetten ajánlják a csontsűrűségmérést (Dexa-vizsgálatot), családi halmozódás esetén pedig már 40 év felett is érdemes ellenőriztetni a csontok állapotát. A Budai Egészségközpontban a mérést GE Prodigy Advance csontdenzitometriás berendezéssel végzik (a hónap végéig 20 százalék kedvezménnyel), amely az az egyik legmodernebb, utolsó generációs digitális készülék jelenleg.

portfolio_2_1600x900

A nők egészsége szempontjából kiemelt figyelmet érdemlő labordiagnosztikai vizsgálatokra is kedvezményt biztosít a Budai Egészségközpont. D3-vitamin-, női tumormarker-, gyomor-bélrendszeri tumormarker labort, valamint alap pajzsmirigy (TSH, fT3, fT4 hormonszintek) analízist végeztethetnek a hölgyek most 20 százalékkal alacsonyabb áron. Ez a kedvezmény érvényesíthető október 31-ig a reumatológiai, fül-orr-gégészeti, szemészeti vizsgálatok árára is.

A kedvezményes vizsgálatokra való bejelentkezéshez kérjük, hívja a +36 1 489 5200 számot!

logo - BEK

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, ötéves szuperállampapír: tízmilliárdokat buktak a magyarok az értelmetlenné vált befektetésen
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
DurerPark_05