MICE Business Day 2023: A rendezvény, ahol üzleti érték születik (x)
Prémium

MICE Business Day 2023: A rendezvény, ahol üzleti érték születik (x)

PR cikk
Magyarország legjelentősebb, nemzetközi színterű üzleti turisztikai workshopja, a MICE Business Day 2023. október 26-án a Hungexpo Kongresszusi Központban várja a látogatókat.

A MICE Business Day legfontosabb küldetése, hogy kapcsolatépítési és edukációs lehetőséget biztosítson a piac szereplői számára. A turizmus covid utáni regenerálódásának bíztató jeleként az eseményt a megszokottnál is nagyobb érdeklődés övezi. A seregszemlére rekordszámú, több mint száz kiállító jelentkezett, 4-5 csillagos szállodák, rendezvényhelyszínek, programgazdák és rendezvényszolgáltatók képviselőivel egyaránt találkozhatnak a látogatók.

A délelőtti szakmai konferencián a szakma nagyágyúi, a 2023-ban az IMEX Academy Awards díjjal kitüntetett David Kliman és Keleti Arthúr „kibertitok" jövőkutató kurrens előadásait hallgathatja meg a közönség. A meeting industry nemzetközi helyzetéről és a mesterséges intelligencia turizmusra gyakorolt hatásairól átfogó képet adó szakmai programot követően veszik kezdetüket a B2B tárgyalások. A piac legerősebb beszállító partnereit felvonultató esemény órarendjében összességében közel 1000 időpont szerepel, a Tárgyalótérben 80, az Élménytérben 15 partner kínál közvetlen kapcsolatfelvételi lehetőséget. A kötetlen networkingre az esemény zárásáig lehetőséget kínálnak a szervezők.   MICE Business Day-jel egy időben rendezik meg a Bocuse d'Or magyarországi döntőjét Hungexpo-n, így a látogatóknak különleges gasztronómiai élményben is része lehet.

Ha rendezvényhelyszínt vagy egyéb rendezvényszolgáltatást keres, akkor szakmai vásárlóként ha csak a szakmai konferenciára kíváncsi, akkor szakmai látogatóként várjuk szeretettel a MICE Business Day rendezvényen!

(x)

Kiszámoló

Így is lehet: az adakozás James Bondja

Írtam nemrég a gazdagokról (meg úgy általában a kapzsiságról), azokról, akik annyi pénzt felhalmoznak, hogy fogalmuk sincs, mit tudnának vele kezdeni még az ükunokáik ükunokái is. (Minden r

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
18 éve nem látott ilyet Magyarország: dől a pénz azokhoz, akik félre tudnak tenni
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
KBAL2521